Найсмачнішу паску

Рецепт найсмачнішого паски
Паска включає до свого складу величезну кількість здоби: вершкового масла, яєчних жовтків і цукру, а тому прийнято вважати, що чим більше здоби в куличе, тим поживніше і смачніше він вийде.
Інгредієнти:
Приготування
Так як в цьому тесті дуже багато здоби, просто замісити і відразу ставити його на расстойку не можна. Спочатку необхідно приготувати опару з теплого молока, змішаного з дрібкою цукру, свіжими дріжджами і половиною борошна. На виході ви отримаєте рідке тісто, яке необхідно залишити підходити до збільшення втричі. Далі до неї опарі додається залишилася борошно (її неодмінно попередньо просівають), а також збиті з маслом і цукром жовтки. Після вимішування тривалістю не менше 10 хвилин, тісто залишають підніматися. Знову ж таки, з-за великого об'єму масла і жовтків йому необхідно буде дати підійти двічі, чекаючи подвоєння в обсязі і обминаючи тісто кожен раз. В результаті нитки клейковини стануть міцними і сформуют пористий м'якуш. Під час останнього вимішування тісто можна додати цукати або родзинки.
Перед тим, як приготувати найсмачніші паски, змастіть вибрані форми і викладіть в них порції тіста так, щоб ті заповнювали форму на третину. Випікайте паски при 180 градусах, перевіряючи готовність дерев'яною шпажкою після того, як верхівка підрум'яниться.
Сирна паска - найсмачніший рецепт
Якщо ви вважаєте м'якуш звичайної паски надто сухим, то цей рецепт стане для вас ідеальним. За рахунок додавання сиру м'якуш виходить дуже соковитим і трохи більш щільним.
Інгредієнти:
Для опари:
Для тіста:
Приготування
Опара для цього тесту підходить дуже швидко, а тому після розведення всіх інгредієнтів в теплому молоці, дайте їй постояти хвилин 20 в теплі, до потроєння в обсязі.
Збийте пару яєць разом з жовтком і цукром, а потім додайте розтертий сир і розтоплене масло. Отриману суміш доповніть борошном, додайте опару і родзинки. На виході вийде щільне тісто, яке буде хоч і з труднощами, але перемішуватися ложкою.
Розподіливши порції тіста за формами для випічки, поставте їх підійти до подвоєння в об'ємі, а потім відправте випікатися при 200 градусах. На перші 10 хвилин і ще на 40 хвилин при 180 (для середньої форми). Найсмачнішу паску на Великдень готовий, покрийте його глазур'ю, поки гарячий і дайте охолонути перед нарізкою.
Найсмачнішу паску в домашніх умовах
Інгредієнти:

Приготування
У теплому молоці розведіть цукор з дріжджами, додати масло, сметану, збиті яйця і половину борошна. Липке тісто вимішуйте близько 10 хвилин, а потім поставте на півторагодинну расстойку. Додайте борошно і родзинки, добре вимісіть тісто дайте йому підійти 2 години. Розподіліть тісто по 20-см формами, залиште на вторинний двогодинний підйом, а потім відправте в духовку на 40 хвилин при 180.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під

Смачний рецепт паски
Рецептів традиційної великодньої випічки багато і визначити для себе вдалий складно. Якщо ви не любите працювати з таким тестом, а порадувати рідних

Тісто для пасок на Великдень
Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два

Сирна паска на Великдень
Дуже ніжним, пористим і неодмінно пишним виходить паска, якщо в основний склад тіста додати сир. Далі детально опишемо таку технологію приготування

Олександрійське тісто для пасок – це просто бомба!
Знамените олександрійське тісто - це чудова здоба, яку успішно застосовують у випічці пасок. Вироби на його основі виходять неймовірно пишними, дивно

Італійська паска панеттоне - рецепт
Італійська паска панеттоне - справжнє відкриття для наших господинь. Всі знають наші великодні паски, які стали традиційними на свято Пасхи. Цю