Віденське тісто для пасок

Рецепт віденського тесту для паски
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку нам необхідно поставити опару: яйця вспушиваем з цукром і додаємо розтоплене вершкове масло. Підігріваємо Молоко, розчиняємо в ньому дріжджі, виливаємо в яєчну суміш і залишаємо на 25 хвилин. Коли опара підніметься, кидаємо частинами просіяне борошно і вимішуємо руками еластичне тісто. В середині приготування кидаємо промитий, розпарені родзинки і розкладаємо тісто по формах. Накриваємо його рушником і залишаємо на 45 хвилин підходити. Після цього випікаємо паски з віденського дріжджового тіста в добре розпеченій духовці близько 55 хвилин, і перевіряємо готовність шпажкою.
Паска з віденського тесту на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування паски з віденського тесту спочатку готуємо всі інгредієнти. Борошно просіваємо через сито, а соду додаємо в кефір і наполягаємо суміш 5 хвилин. Вершкове масло розтоплюємо, розчиняємо в ньому цукровий пісок і додаємо цукати. Після цього акуратно вливаємо кефірну суміш і ретельно вимішуємо масу. Поступово додаємо борошно і вимішуємо м'яке тісто. Розподіляємо його по формах і випікаємо паски до рум'яного кольору в розігрітій духовці, перевіряючи готовність дерев'яною шпажкою. Далі змащуємо їх білковою глазур'ю і прикрашаємо посипкою.
Віденське тісто зі сметаною для пасок
Інгредієнти:
Для закваски:
Для тіста:
Для глазурі:
Приготування
Молоко підігріваємо до теплого стану, а маргарин розтоплюємо в мікрохвильовці. У глибокій каструлі змішуємо борошно, дріжджі, цукор і заливаємо все молоком. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти і залишаємо опару на 15 хвилин. В окремий посуд розбиваємо яйця, злегка збиваємо їх і виливаємо в закваску. Додаємо розтоплений маргарин, рослинна олія, накриваємо рушником і ставимо на 4 години в тепле місце. Після цього вливаємо розтоплене масло, кладемо сметану, цукор і ванілін. Ретельно все вимішуємо і поступово всипаємо

Рекомендуємо добрі рецепти

Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під

Смачний рецепт паски
Рецептів традиційної великодньої випічки багато і визначити для себе вдалий складно. Якщо ви не любите працювати з таким тестом, а порадувати рідних

Тісто для пасок на Великдень
Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два

Рецепт паски з родзинками
У пошуку вдалого рецепти пасок пропонуємо зупинитися на описаних далі варіантах цієї святкової випічки. Розповімо, як спекти незрівнянні великодні

Тісто для пасок
Паски - це традиційне російське блюдо, яке випікають на свято Пасхи і покривають білкової глазур'ю. І сьогодні ми розповімо, як правильно і смачно

Італійська паска панеттоне - рецепт
Італійська паска панеттоне - справжнє відкриття для наших господинь. Всі знають наші великодні паски, які стали традиційними на свято Пасхи. Цю