Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Коржі з зеленню

Коржі з зеленню

22-09-2016, 13:50
369
Коржі з зеленню
Коржі з зеленню – смачна випічка кавказької кухні. Готуються вони дуже просто і їх зручно не тільки подавати в якості закуски на стіл, але і брати з собою на пікнік.

Вірменські коржі з зеленню


Інгредієнти:
Для тіста:

  • вода фільтрована – 225 мл;

  • борошно – 405 г;

  • сіль – 5-7 р.


  • Для начинки:

  • свіжа кінза – 135 г;

  • зелені пір'я цибулі – 115 г;

  • листя кульбаби – 135 г;

  • масло рослинне – 45 мл;

  • зелений салат – 135 г;

  • спеції;

  • селера свіжий – 105 г;

  • кріп свіжий – 55 г;

  • шпинат свіжий – 125 г;

  • щавель свіжий – 135 р.


  • Приготування
    У воду кидаємо сіль, борошно і вимішуємо руками дуже щільне тісто. Закутуємо його в рушник і залишаємо на столі на 35 хвилин.
    А поки готуємо начинку: всю зелень ретельно перебираємо, промиваємо й обсушуємо. Потім нарізаємо, складаємо в миску і поливаємо рослинним маслом. Ретельно перемішуємо і заправляємо спеціями за смаком. Тісто розділяємо на частини, розкачуємо в тонкі кружечки і викладаємо начинку. Зверху накриваємо другою заготівлею, защипуємо краю і обсмажуємо коржі з зеленню з обох сторін на сухій сковороді.

    Коржики з сиром і зеленню


    Інгредієнти:
    Тісто:

  • кефір – 205 мл;

  • борошно – 645 г;

  • сіль, сода – по щіпці;

  • цукор – 10 р.


  • Начинка:

  • сулугуні – 255 г;

  • зелень свіжа – 55 г;

  • масло вершкове – 55 р.


  • Приготування
    В зручну посуд висипаємо борошно, вливаємо кефір, кидаємо сіль, соду, цукор і замішуємо еластичне м'яке тісто. Формуємо з нього грудочку, викладаємо в миску, накриваємо вологим рушником і залишаємо на 30 хвилин.
    Сир шаткуємо на крупній тертці, додаємо дрібно посічену зелень і перемішуємо. Тісто розділяємо на 7 однакових частин, кожну розгортаємо в коло і в центр викладаємо зелену начинку з сиром. Закріплюємо краю, зверху проходимся качалкою і випікаємо коржі на сухій сковороді по кілька хвилин з кожного боку. Після промазуємо кожну розтопленим вершковим маслом і викладаємо на плоску тарілку стопкою.

    Коржики з сиром і зеленню


    Інгредієнти:
    Тісто:

  • борошно – 195 г;

  • вода – 105 мл;

  • масло – 25 мл


  • Начинка:

  • сир 9% – 215 г;

  • свіжа зелень – 55 г;

  • сіль – на смак.
  • Коржі з зеленню


    Приготування
    Борошно просіваємо, кидаємо трохи солі, вливаємо олію, холодну воду і вимішуємо руками м'яке тісто. Ліпимо з нього грудочку і прибираємо поки в сторону, прикривши серветкою.
    Сир викладаємо в миску, додаємо дрібно січену зелень, підсолюємо і перемішуємо. Підготовлене раніше тісто розділяємо на 8-10 частин, розкачуємо кожну в пласт круглої форми і викладаємо начинку. Накриваємо зверху другий заготівлею, защипуємо краю і обсмажуємо коржі з зеленню на сухій сковороді. Після цього складаємо випічку стопкою і подаємо зі сметаною.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Хачапурі з сиром і зеленню - рецепт
    Хачапурі з сиром і зеленню - рецепт
    Чудовий варіант кавказької несолодкої випічки - хачапурі, які можна наповнити найніжнішим сиром і ароматною різноманітною зеленню. Такі дивовижні
    Коржики з сиром і зеленню на сковороді
    Коржики з сиром і зеленню на сковороді
    Перетворити нудну і повсякденну домашню трапезу допоможуть надзвичайно смачні і чудово запашні паляниці. Ці вироби готуються зовсім просто, а
    Плацинди з сиром і зеленню
    Плацинди з сиром і зеленню
    Плацинди - традиційні молдавські пироги, які мають величезну різноманітність наповнень. Однією з найсмачніших можна назвати несолодке начинку з сиру
    Диво - рецепт
    Диво - рецепт
    Диву - це дагестански коржі, які можна приготувати з м'ясом, сиром, сиром, гарбузом та іншими начинками. Це блюдо можна взяти з собою на природу і
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили
    Кутаби з зеленню
    Кутаби з зеленню
    Кутаби - це тонкі коржі з начинкою у формі півмісяця. Традиційно це блюдо готують в Азербайджані. І зараз ми підкажемо вам кілька рецептів створення