» » Як спекти торт?

Як спекти торт?

Як спекти торт?
Приготування торта власноруч може стати непростим завданням для недосвідченої господині. Якщо ви хочете набратися досвіду в приготуванні домашньої випічки, експериментувати з різноманітними рецептами і приготувати ласощі без клопоту, то наші базові поради щодо того, як спекти торт, прийдуть на допомогу.

Як спекти торт «Зебра» в домашніх умовах?


Смугастий торт «Зебра» виглядає оригінально і яскраво компанії навіть самого простого крему і без надмірностей в декорі, а домогтися бажаних чітких меж кольору між коржами куди простіше, ніж ви могли б подумати.
Інгредієнти:

  • борошно - 245 г;

  • цукор - 155 г;

  • розпушувач - 5 г;

  • какао - 35 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • рослинне масло - 235 мл;

  • молоко - 235 мл


  • Приготування
    Сухий основою тесту є суміш борошна і розпушувача. Окремо збиваються яйця і цукор. Збивання продовжують рівно до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі і не змінить колір на більш світлий. До повітряної яєчної суміші додають молоко і рослинне масло. Після повторного збивання, рідини порційно підливають до сухої суміші інгредієнтів, продовжуючи замішування. Розділивши готове тісто навпіл, змішайте другу його половину з какао-порошком.
    Озброївшись невеликим склянкою, відміряйте рівні порції суміші (обсягом приблизно півсклянки) і по черзі вливайте їх в центр обраної форми. Випікайте торт близько 40 хвилин при 180 градусах.
    Після охолодження корж можна покрити звичайним масляним кремом , рецепт якого нам доводилося описувати раніше, а можна полити розтопленим шоколадом.

    Як спекти смачний і простий торт?


    Якщо ви хочете заощадити час і скоротити кількість використовуваних інгредієнтів, то пустіть в хід цей рецепт. На виході ви отримаєте щільний і вологий шоколадний корж, по своїй текстурі нагадує брауні, який ми покриємо кремом з шоколадною пастою.
    Інгредієнти:
    Для коржа:

  • молоко - 235 мл;

  • шоколад - 410 г;

  • мед - 55 мл;

  • яйця - 6 шт.;

  • мигдальна борошно - 245 р.


  • Для крему:

  • вершкове масло - 215 г;

  • цукор - 55 г;

  • шоколадна паста - 55 г;

  • вершки - 35 мл


  • Приготування
    Покладіть шоколад разом з медом і молоком на слабкий вогонь. При постійному помішуванні дайте шматочків шоколаду розплавитися і зніміть посуд з вогню. Поки шоколадна суміш охолоджується, збийте яйця разом з мигдальною борошном. До отриманої суміші додайте шоколад і добре перемішайте. Розподіліть всі 18 см формі і випікати при 150 градусах протягом години.
    Коли корж охолоне, покрийте його простим кремом зі збитого дочиста масла з цукром, шоколадною пастою і вершками. Відмінним доповненням можуть стати свіжі ягоди.

    Як спекти шоколадний бісквітний торт?


    Якщо ви не можете визначитися з рецептом, то завжди робіть вибір на користь класики – шоколадного торта. Наш буде складатися з базових бісквітних коржів, перемазанних кремом на основі крем-сиру.
    Інгредієнти:
    Для коржів:

  • борошно - 275 г;

  • цукор - 165 г;

  • сода - 1/2 ст. ложки;

  • какао - 45 г;

  • вершкове масло - 115 г;

  • кефір - 175 мл;

  • яйце - 1 шт.;

  • кава - 115 мл


  • Для крему:

  • крем-сир - 345 г;

  • вершкове масло - 115 г;
  • Як спекти торт?

  • цукрова пудра - 155 р.


  • Приготування
    Перед тим, як спекти коржі для торта, необхідно неодмінно пропустити какао і борошно через сито. Для бісквітів цей крок є надзвичайно важливим, оскільки позначається на легкості і м'якості готових коржів.
    Після того як сухі компоненти будуть просіяні, до них додають соду і добре перемішують.
    Окремо слід збити масло з цукром і яйцем. Отриману суміш поперемінно вливають до сухих інгредієнтів, продовжуючи збивання тіста на мінімальній швидкості. У самому фіналі, вже в готове тісто вливають гарячий кави. Тісто розподіляється в парі промасленных форм і випікається при 180 протягом 40 хвилин.
    Охолоджені коржі покривають кремом з вбитого з крем-сиром м'якого масла і цукрової пудри.
    Додав: admin | 21-09-2016, 16:47
    Переглядів: 563