Повітряний снікерс
Рецепт цього торта сподобається всім любителям горіхів і шоколаду. У приготуванні, такий десерт досить простий, тому запасайтеся потрібними інгредієнтами і приступайте до випічки негайно.
Інгредієнти:
Бісквіт:
жовтки курячих яєць – 6 шт.;
цукор – 275 г;
майонез або сметана жирна – 15 мл;
борошно – 465 м;
маргарин або вершкове масло – 245 г;
розпушувач.
Безе:
білки курячих яєць – 6 шт.;
цукор – 275 р.
Крем:
вершкове масло – 195 г;
варена згущене молоко – 475 г;
арахіс смажений – 165 р.
Приготування
Цукор змішайте з жовтками і збийте, додайте м'який маргарин, майонез (сметану), розпушувач і половину борошна. Збийте, а після додати решту борошна, вимісіть лопаткою. Готове тісто відправте в холодильник, щоб воно злегка застигло.
Тим часом збийте цукор з білками до максимально щільною, білої маси.
Дістаньте тісто, розділіть на 3 частини. Одну частину розподіліть по деку з пергаментом, зверху викладайте третю частину меренги і випікайте півгодини хвилин при 190. Так готуйте три коржа.
М'яке вершкове масло збийте, додайте згущене молоко і подрібнений (не в крихту) арахіс і знову збийте. Цей крем розділіть на дві частини. Перший корж щедро просочити кремом, зверху другий і знову промазывайте, а третій прикрасьте, як забажає ваша фантазія.
Інгредієнти:
На 1 корж:
яйця великі – 2 шт.;
цукор – 245 г;
молоко незбиране – 130 мл;
рослинне масло – 110 мл;
ваніль або цукор - 1 пакетик;
какао-порошок – 65 г;
розпушувач - 05 пакетика;
борошно – 375 р.
Безе:
білки курячих яєць – 4 шт.;
цукор – 1 неповний стакан;
арахіс обсмажений – 185 г;
варена згущене молоко – 375 г;
масло вершкове – 145 р.
Ганаш:
шоколад чорний - 90 г;
вершки (не менше 30%) – 95 мл
Приготування
Спершу випікати коржі. Збийте яйця з цукром і ваніліном, поступово в цю масу вводите масло і незбиране молоко. Борошно змішайте з розпушувачем і додати в тісто. Вилийте тісто у форму (діаметр 26 см), застелену пергаментом. Випікайте 25 хвилин при 180. Повторіть цю операцію, для приготування такого ж коржа.
Поки бісквіти остигають, зробіть безе. Для цього збийте білки з цукром до максіально стійких піків. Перекладіть отриманий крем в кулінарний мішок і видавлюйте невеликі кругленькі безешки на пергамент. Підсушуйте їх при 110 градусах близько години.
Арахіс потрібно подрібнити. Складіть його в паперовий конверт і прокатайте качалкою.
Згущене молоко з'єднайте з м'яким маслом, збийте.
Тепер сміливо приступайте до складання торта. Важливо: бісквіти не потрібно просочувати! Корж, покладіть на блюдо. Розподіліть щедро по всій поверхні крем. Зверху посипте довільно горіхами. Слідом розкладіть безешки і знову полити згущеним молоком і знову притрусіть горіхами.
Накрийте другим коржем. Бока обмажте залишилася згущеним молоком і обсипте ще горіхами. Верх залийте ганашем. Для його приготування, вершки доведіть до кипіння, киньте поламаний шоколад, інтенсивно розмішати, виливайте остиглий зверху торта. Десерт залиште на кілька годин для просочення.
Рецепт приготування торта «Повітряний снікерс»
Інгредієнти:
Бісквіт:
Безе:
Крем:
Приготування
Цукор змішайте з жовтками і збийте, додайте м'який маргарин, майонез (сметану), розпушувач і половину борошна. Збийте, а після додати решту борошна, вимісіть лопаткою. Готове тісто відправте в холодильник, щоб воно злегка застигло.
Тим часом збийте цукор з білками до максимально щільною, білої маси.
Дістаньте тісто, розділіть на 3 частини. Одну частину розподіліть по деку з пергаментом, зверху викладайте третю частину меренги і випікайте півгодини хвилин при 190. Так готуйте три коржа.
М'яке вершкове масло збийте, додайте згущене молоко і подрібнений (не в крихту) арахіс і знову збийте. Цей крем розділіть на дві частини. Перший корж щедро просочити кремом, зверху другий і знову промазывайте, а третій прикрасьте, як забажає ваша фантазія.
Як приготувати бісквітний торт «Повітряний снікерс»?
Інгредієнти:
На 1 корж:
Безе:
Ганаш:
Приготування
Спершу випікати коржі. Збийте яйця з цукром і ваніліном, поступово в цю масу вводите масло і незбиране молоко. Борошно змішайте з розпушувачем і додати в тісто. Вилийте тісто у форму (діаметр 26 см), застелену пергаментом. Випікайте 25 хвилин при 180. Повторіть цю операцію, для приготування такого ж коржа.
Поки бісквіти остигають, зробіть безе. Для цього збийте білки з цукром до максіально стійких піків. Перекладіть отриманий крем в кулінарний мішок і видавлюйте невеликі кругленькі безешки на пергамент. Підсушуйте їх при 110 градусах близько години.
Арахіс потрібно подрібнити. Складіть його в паперовий конверт і прокатайте качалкою.
Згущене молоко з'єднайте з м'яким маслом, збийте.
Тепер сміливо приступайте до складання торта. Важливо: бісквіти не потрібно просочувати! Корж, покладіть на блюдо. Розподіліть щедро по всій поверхні крем. Зверху посипте довільно горіхами. Слідом розкладіть безешки і знову полити згущеним молоком і знову притрусіть горіхами.
Накрийте другим коржем. Бока обмажте залишилася згущеним молоком і обсипте ще горіхами. Верх залийте ганашем. Для його приготування, вершки доведіть до кипіння, киньте поламаний шоколад, інтенсивно розмішати, виливайте остиглий зверху торта. Десерт залиште на кілька годин для просочення.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Повітряний снікерс»
Чудово ніжний десерт описаний далі. Розповімо, як спорудити справжній «Повітряний снікерс» двома способами, кожен з яких вражає легкістю приготування
Торт «Санчо Панчо»
Торт «Санчо Панчо» - чудовий десерт, який надзвичайно просто приготувати і ще простіше декорувати. Далі опишемо три найпоширеніші варіанти цього
Празький торт – рецепт
Чудовий шоколадний бісквіт, ніжний вершковий крем і ароматний абрикосова просочення - в цьому весь класичний празький торт! Пропонуємо два
Торт "Снікерс" - рецепт
Якщо ви любитель шоколадок під назвою "Снікерс", то рецепт торта з однойменною назвою вам сподобається. У ньому немає всіх шкідливих добавок, які є в
Трюфельний торт
Трюфельний торт - вишукане й непросте ласощі, для приготування якого потрібно багато часу. Набираємося терпіння і приступаємо до готування, за
Торт з безе
Безе - це така повітряна основа з яєць і цукру, яку використовують в приготуванні різних десертів, в тому числі і тортів. Давайте з вами розглянемо