Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Шоколадна ковбаска з печива і какао

Шоколадна ковбаска з печива і какао

21-09-2016, 15:50
846
Шоколадна ковбаска з печива і какао
Рекомендуємо приготувати неймовірно смачне ласощі до чаю з печива і какао, так звану шоколадну ковбаску. Запропоновані рецепти десерту допоможуть вам впоратися із завданням на відмінно і порадувати своє сімейство його відмінним смаком.

Як приготувати солодку шоколадну ковбаску з печива і какао з горіхами - рецепт


Інгредієнти:

  • пісочне печиво (топлене молоко або ювілейне) – 315 г;

  • масло селянське вершкове – 315 г;

  • какао порошок – 115 г;

  • горіхи подрібнені – 95 г або по смаку;

  • цукор білий – 115 р.


  • Приготування
    Для приготування вершковою шоколадної ковбаски по даному рецепту з печива і какао нам знадобиться будь-яка здобна пісочна основа. Найчастіше для цієї мети використовують печиво «Топлене молоко» або «Ювілейне». Поміщаємо необхідну кількість цього продукту в поліетиленовий пакет і прокатуємо качалкою до отримання дрібної крихти. Можна скористатися для цієї мети чашею блендера, перемоловши печиво в ній.
    Розтоплюємо в ковшике вершкове селянське масло, додаємо цукровий пісок і прогріваємо суміш, помішуючи, до розпускання всіх солодких кристалів. Знімаємо посудину з вогню і вмішуємо після цього в суміш какао порошок. На завершення всипаємо товчені горіхи і крихти з печива і ретельно вимішуємо.
    Викладаємо отриману вершково-шоколадну масу на відріз харчової плівки, згортаємо її, надаючи виробу форму ковбаски, і поміщаємо її на кілька годин на полицю холодильника для застигання.
    Перед подачею позбавляємося від плівки і нарізаємо ковбаску на шматочки.

    Солодка шоколадна ковбаска з печива і какао - рецепт зі згущеним молоком


    Інгредієнти:

  • пісочне печиво (топлене молоко або ювілейне) – 315 г;

  • масло селянське вершкове – 115 г;

  • молоко згущене – 195 г;

  • какао порошок – 45-75 г;

  • подрібнені горіхи (за бажанням) – за смаком.


  • Приготування
    Як і в попередньому випадку, пісочне печиво подрібнюємо в крихту, залишивши приблизно третина для додавання в
    Шоколадна ковбаска з печива і какао
    вироби більш великими шматочками.
    Викладаємо перемелену масу в миску, додаємо розм'якшене грунтовно, але не розтоплене вершкове селянське масло, згущене молоко виливаємо і всипаємо порошок какао. Ретельно масу вимішуємо, закладаємо тепер залишене печиво, розламавши його на великі шматочки, додаємо за бажанням також подрібнені горіхи і ще раз перемішуємо.
    Оформляємо виріб так само як і в попередньому рецепті, виклавши на плівку, звернувши акуратно, надаючи йому форму ковбаски. Відправляємо заготівлю охолоджуватися на кілька годин в холодильне відділення, після чого можна розрізати ласощі на порції і пробувати.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Ковбаска з печива - рецепт
    Ковбаска з печива - рецепт
    Немає більш простого в приготуванні ласощі, ніж солодка ковбаска. Її смак знайомий кожному ласуни ще з дитинства. Пропонуємо відтворити старі рецепти
    Ковбаска з печива як в дитинстві - рецепт
    Ковбаска з печива як в дитинстві - рецепт
    Спільне виготовлення всіляких домашніх солодощів, безсумнівно, радує всю сім'ю. Одним з таких десертів є шоколадна ковбаска, процес приготування якій
    Солодка ковбаска з печива і какао
    Солодка ковбаска з печива і какао
    Щоб порадувати малечу смачним десертом, не варто довго перебувати біля плити або бігти в маркет за різними небезпеками. Можна просто приготувати
    Як зробити шоколадну ковбасу?
    Як зробити шоколадну ковбасу?
    Шоколадна ковбаса володіє чудовим смаком, рецепт її приготування простий, а час, що витрачається на створення цього десерту, не перевищує години. Так
    Ковбаса з печива
    Ковбаса з печива
    Ковбаса з печива - це чудовий десерт, улюблене нами з дитинства. Приготувати його в домашніх умовах досить просто, і ви в цьому зараз переконайтеся,
    Шоколадна ковбаска з печива
    Шоколадна ковбаска з печива
    Шоколадна ковбаска - ласощі з дитинства. Щоб його приготувати, знадобиться печиво, горіхи, згущене молоко, так і трохи вільного часу. Інші подробиці