Ковбаска з печива - рецепт
Шоколадна ковбаса – простий, але в теж час дуже смачний десерт, який абсолютно не вимагає випічки. Таке ласощі неодмінно сподобається всім дітям і багатьом дорослим. Пропонуємо вам кілька рецептів ковбаски з печива.
Інгредієнти:
какао розчинне – 30 г;
молоко пастеризоване – 115 мл;
масло вершкове – 195 г;
горіхи волоські – 115 г;
цукор – 215 г;
пісочне печиво – 515 р.
Приготування
Печиво розламуємо чистими руками в крихту і додаємо подрібнені горіхи. В окремому посуді змішуємо цукор з молоком і кидаємо вершкове масло, порізане шматочками. Прогріваємо суміш на слабкому вогні до однорідного стану. Потім обережно вливаємо гарячу суміш в суху крихту і ретельно все перемішуємо. Викладаємо солодку масу на розгорнуту на столі харчову плівку, щільно загортаємо, формуючи ковбасу, і прибираємо ласощі в холодильник приблизно на 6 годин. Після цього нарізаємо шоколадну ковбаску з печива і какао скибочками і запрошуємо всіх на чаювання.
Інгредієнти:
какао – 45 г;
масло вершкове – 115 г;
пісочне печиво – 215 г;
волоські горіхи – 55 г;
згущене молоко – 135 мл;
пудра цукрова – 30 р.
Приготування
Печиво крупно ламаємо руками, додаємо дрібно рубані горіхи і перемішуємо. Потім всипаємо просіяне какао, викладаємо м'яке вершкове масло і поступово вливаємо згущене молоко. Перемішуємо масу до однорідності, викладаємо на плівку, загортаємо і формуємо рівну ковбаску. Кладемо її в холодильник, а через 20 хвилин злегка розкачуємо ласощі, щоб на зрізі воно вийшло більш круглим. Залишаємо на ніч в холоді, а потім знімаємо плівку і обвалюємо вершкову ковбаску з печивом у цукровій пудрі.
Інгредієнти:
печиво пісочне – 505 г;
какао – 40 г;
пастеризоване молоко– 125 мл;
цукор – 65 г;
масло вершкове – 215 г;
ванілін;
цукати – за смаком;
горіхи.
Приготування
Горіхи подрібнюємо, а цукати промиваємо і дрібно рубаємо ножем. Печиво ламаємо руками до утворення крихти і з'єднуємо з підготовленими горіхами. Окремо змішуємо какао з цукром, ваніліном, вливаємо тепле молоко і кидаємо розм'якшене масло. Відправляємо посуд на вогонь і проварюємо масу до повного розчинення всіх інгредієнтів. Гарячою сумішшю заливаємо сухі компоненти і ретельно перемішуємо. Отриману солодку суміш перекладаємо на пекарській папір, загортаємо в рулет і надаємо йому форму рівною ковбаски. Прибираємо ласощі відразу ж в холодильник, а перед подачею, нарізаємо рівними скибочками невеликих розмірів.
Інгредієнти:
масло вершкове – 205 г;
печиво бісквітне – 405 г;
цукор – 215 г;
вода – 10 мл;
сухе какао – 40 г;
яйце – 55 г;
вершки для прикраси;
мармелад різнобарвний – 155 р.
Приготування
А ось ще один спосіб, як приготувати шоколадну домашню ковбаску з печива. Мармелад нарізаємо кубиками і змішуємо в мисці з подрібненим печивом. Яйце розтираємо з цукровим піском і збиваємо міксером. Додаємо розтоплене масло, додаємо какао і вливаємо холодну воду. Доводимо масу до закипання і варимо її близько 2 хвилин до загустіння. Після виливаємо її в мармелад з печивом, перемішуємо і викладаємо на лист фольги. Щільно згортаємо рулетом, формуючи ковбасу, і прибираємо заготовку на 3 години в морозильну камеру. Після цього знімаємо фольгу, нарізаємо ласощі невеликими шматочками, прикрашаємо за бажанням збитими нежирними вершками і подаємо до столу в якості тістечок, виклавши їх на красиву тарілку.
Рецепт ковбаски з печива з какао
Інгредієнти:
Приготування
Печиво розламуємо чистими руками в крихту і додаємо подрібнені горіхи. В окремому посуді змішуємо цукор з молоком і кидаємо вершкове масло, порізане шматочками. Прогріваємо суміш на слабкому вогні до однорідного стану. Потім обережно вливаємо гарячу суміш в суху крихту і ретельно все перемішуємо. Викладаємо солодку масу на розгорнуту на столі харчову плівку, щільно загортаємо, формуючи ковбасу, і прибираємо ласощі в холодильник приблизно на 6 годин. Після цього нарізаємо шоколадну ковбаску з печива і какао скибочками і запрошуємо всіх на чаювання.
Рецепт солодкої ковбаски з печива зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Печиво крупно ламаємо руками, додаємо дрібно рубані горіхи і перемішуємо. Потім всипаємо просіяне какао, викладаємо м'яке вершкове масло і поступово вливаємо згущене молоко. Перемішуємо масу до однорідності, викладаємо на плівку, загортаємо і формуємо рівну ковбаску. Кладемо її в холодильник, а через 20 хвилин злегка розкачуємо ласощі, щоб на зрізі воно вийшло більш круглим. Залишаємо на ніч в холоді, а потім знімаємо плівку і обвалюємо вершкову ковбаску з печивом у цукровій пудрі.
Рецепт кондитерської ковбаски з печива
Інгредієнти:
Приготування
Горіхи подрібнюємо, а цукати промиваємо і дрібно рубаємо ножем. Печиво ламаємо руками до утворення крихти і з'єднуємо з підготовленими горіхами. Окремо змішуємо какао з цукром, ваніліном, вливаємо тепле молоко і кидаємо розм'якшене масло. Відправляємо посуд на вогонь і проварюємо масу до повного розчинення всіх інгредієнтів. Гарячою сумішшю заливаємо сухі компоненти і ретельно перемішуємо. Отриману солодку суміш перекладаємо на пекарській папір, загортаємо в рулет і надаємо йому форму рівною ковбаски. Прибираємо ласощі відразу ж в холодильник, а перед подачею, нарізаємо рівними скибочками невеликих розмірів.
Рецепт тістечка ковбаска з печива
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один спосіб, як приготувати шоколадну домашню ковбаску з печива. Мармелад нарізаємо кубиками і змішуємо в мисці з подрібненим печивом. Яйце розтираємо з цукровим піском і збиваємо міксером. Додаємо розтоплене масло, додаємо какао і вливаємо холодну воду. Доводимо масу до закипання і варимо її близько 2 хвилин до загустіння. Після виливаємо її в мармелад з печивом, перемішуємо і викладаємо на лист фольги. Щільно згортаємо рулетом, формуючи ковбасу, і прибираємо заготовку на 3 години в морозильну камеру. Після цього знімаємо фольгу, нарізаємо ласощі невеликими шматочками, прикрашаємо за бажанням збитими нежирними вершками і подаємо до столу в якості тістечок, виклавши їх на красиву тарілку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадна ковбаска з печива і какао
Деколи найкращі десерти готують з мінімальної кількості доступних складових. В рецепті шоколадної ковбаски ви не знайдете чудернацьких інгредієнтів,
Тістечко ковбаска з печива - рецепт
Приготування домашніх солодощів - це завжди приємне заняття, особливо якщо ласощі будуть оцінювати малюки. Тістечко ковбаска, яке ми пропонуємо
Ковбаска з печива як в дитинстві - рецепт
Спільне виготовлення всіляких домашніх солодощів, безсумнівно, радує всю сім'ю. Одним з таких десертів є шоколадна ковбаска, процес приготування якій
Ковбаса з печива
Ковбаса з печива - це чудовий десерт, улюблене нами з дитинства. Приготувати його в домашніх умовах досить просто, і ви в цьому зараз переконайтеся,
Солодка ковбаса - рецепт
Солодка ковбаса - смачне ласощі, яке припаде до душі і дорослим і дітям. А готуватися воно досить швидко і просто. Пропонуємо вам кілька цікавих
Шоколадна ковбаска з печива
Шоколадна ковбаска - ласощі з дитинства. Щоб його приготувати, знадобиться печиво, горіхи, згущене молоко, так і трохи вільного часу. Інші подробиці