» » Ковбаска з печива - рецепт

Ковбаска з печива - рецепт

Ковбаска з печива - рецепт
Шоколадна ковбаса – простий, але в теж час дуже смачний десерт, який абсолютно не вимагає випічки. Таке ласощі неодмінно сподобається всім дітям і багатьом дорослим. Пропонуємо вам кілька рецептів ковбаски з печива.

Рецепт ковбаски з печива з какао


Інгредієнти:

  • какао розчинне – 30 г;

  • молоко пастеризоване – 115 мл;

  • масло вершкове – 195 г;

  • горіхи волоські – 115 г;

  • цукор – 215 г;

  • пісочне печиво – 515 р.


  • Приготування
    Печиво розламуємо чистими руками в крихту і додаємо подрібнені горіхи. В окремому посуді змішуємо цукор з молоком і кидаємо вершкове масло, порізане шматочками. Прогріваємо суміш на слабкому вогні до однорідного стану. Потім обережно вливаємо гарячу суміш в суху крихту і ретельно все перемішуємо. Викладаємо солодку масу на розгорнуту на столі харчову плівку, щільно загортаємо, формуючи ковбасу, і прибираємо ласощі в холодильник приблизно на 6 годин. Після цього нарізаємо шоколадну ковбаску з печива і какао скибочками і запрошуємо всіх на чаювання.

    Рецепт солодкої ковбаски з печива зі згущеним молоком


    Інгредієнти:

  • какао – 45 г;

  • масло вершкове – 115 г;

  • пісочне печиво – 215 г;

  • волоські горіхи – 55 г;

  • згущене молоко – 135 мл;

  • пудра цукрова – 30 р.


  • Приготування
    Печиво крупно ламаємо руками, додаємо дрібно рубані горіхи і перемішуємо. Потім всипаємо просіяне какао, викладаємо м'яке вершкове масло і поступово вливаємо згущене молоко. Перемішуємо масу до однорідності, викладаємо на плівку, загортаємо і формуємо рівну ковбаску. Кладемо її в холодильник, а через 20 хвилин злегка розкачуємо ласощі, щоб на зрізі воно вийшло більш круглим. Залишаємо на ніч в холоді, а потім знімаємо плівку і обвалюємо вершкову ковбаску з печивом у цукровій пудрі.

    Рецепт кондитерської ковбаски з печива


    Інгредієнти:

  • печиво пісочне – 505 г;

  • какао – 40 г;

  • пастеризоване молоко– 125 мл;

  • цукор – 65 г;

  • масло вершкове – 215 г;

  • ванілін;

  • цукати – за смаком;

  • горіхи.


  • Приготування
    Горіхи подрібнюємо, а цукати промиваємо і дрібно рубаємо ножем. Печиво ламаємо руками до утворення крихти і з'єднуємо з підготовленими горіхами. Окремо змішуємо какао з цукром, ваніліном, вливаємо тепле молоко і кидаємо розм'якшене масло. Відправляємо посуд на вогонь і проварюємо масу до повного розчинення всіх інгредієнтів. Гарячою сумішшю заливаємо сухі компоненти і ретельно перемішуємо. Отриману солодку суміш перекладаємо на пекарській папір, загортаємо в рулет і надаємо йому форму рівною ковбаски. Прибираємо ласощі відразу ж в холодильник, а перед подачею, нарізаємо рівними скибочками невеликих розмірів.

    Рецепт тістечка ковбаска з печива


    Інгредієнти:

  • масло вершкове – 205 г;

  • печиво бісквітне – 405 г;

  • цукор – 215 г;

  • вода – 10 мл;

  • сухе какао – 40 г;

  • яйце – 55 г;

  • вершки для прикраси;

  • мармелад різнобарвний – 155 р.


  • Приготування
    А ось ще один спосіб, як приготувати шоколадну домашню ковбаску з печива. Мармелад нарізаємо
    Ковбаска з печива - рецепт
    кубиками і змішуємо в мисці з подрібненим печивом. Яйце розтираємо з цукровим піском і збиваємо міксером. Додаємо розтоплене масло, додаємо какао і вливаємо холодну воду. Доводимо масу до закипання і варимо її близько 2 хвилин до загустіння. Після виливаємо її в мармелад з печивом, перемішуємо і викладаємо на лист фольги. Щільно згортаємо рулетом, формуючи ковбасу, і прибираємо заготовку на 3 години в морозильну камеру. Після цього знімаємо фольгу, нарізаємо ласощі невеликими шматочками, прикрашаємо за бажанням збитими нежирними вершками і подаємо до столу в якості тістечок, виклавши їх на красиву тарілку.
    Додав: admin | 21-09-2016, 15:50
    Переглядів: 136