Ковбаска з печива як в дитинстві - рецепт
Шоколадна ковбаска з пісочного печива - це для багатьох смак безтурботного дитинства, а також перший кулінарний досвід. Такий десерт обожнюють діти, та й дорослі рідко відмовляються від привабливого солодкого шоколадного скибочки. Є в ньому якась особлива привабливість і оригінальність, незважаючи на простоту і, здавалося б, банальний набір компонентів.
Існує кілька варіантів приготування цього простого блюда, про яких ми детально розповімо нижче. І якщо вам ще не доводилося готувати таке ласощі власноруч, рекомендуємо заповнити цей пробіл і порадувати їм себе і своїх домочадців.
Інгредієнти:
печиво пісочне – 320 г;
вершкове масло – 320 г;
порошок какао – 50-60 г;
цукровий пісок – 110 р.
Приготування
Будь здобне пісочне печиво, наприклад «Ювілейне» або «Пряжене молоко» поміщаємо в поліетиленовий пакет і простукиваем кухонним молоточком для отримання дрібної крихти. Потім кладемо вершкове масло в кухлик або сотейник і розтоплюємо його на самому малому спеки. Додаємо цукровий пісок і витримуємо масу ще деякий час на вогні до розчинення солодких кристалів, помішуючи. Потім знімаємо ємність з вогню, додаємо порошок какао і перемішуємо. Тепер закладаємо печиво, перемішуємо масу гарненько, викладаємо на відріз харчової плівки, згортаємо її, формуючи ковбаску, і поміщаємо в холодильник на деякий час для застигання.
Інгредієнти:
печиво пісочне – 320 г;
вершкове масло – 120 г;
згущене молоко – 190 г;
порошок какао – 30 г;
волоські горіхи (за бажанням) – за смаком.
Приготування
Відбираємо від загальної маси п'ятдесят грам пісочного печива і ламаємо його на дрібненькі шматочки. Інше кладемо в пакет, прокатуємо качалкою або розбиваємо за допомогою кухонного молоточка до отримання дуже дрібної крихти.
Змішуємо отриману крихту з м'яким вершковим маслом і згущеним молоком і додаємо розведений у невеликій порції водички порошок какао. Вимішуємо масу гарненько, додаємо шматочки печива і попередньо подрібнені волоські горіхи (за бажанням), загортаємо в харчову плівку, формуючи ковбаску, і поміщаємо в морозильну камеру приблизно на чотири години.
Інгредієнти:
печиво пісочне – 400 г;
вершкове масло – 220 г;
цукровий пісок – 190 г;
порошок какао – 50 г;
вершки або жирне молоко – 75 мл;
горіхи волоські – 110 г або по смаку.
Приготування
Половину всього печиво подрібнюємо в порошок за допомогою блендера або качалки, а решту розламуємо на шматочки не більше одного сантиметра і змішуємо з нарубаними горіхами і крихтою.
Цукровий пісок змішуємо з порошком какао, вливаємо в суміш молоко або вершки і гарненько розмішуємо. Тепер розміщуємо ємність з солодкою молочно-шоколадною сумішшю на слабенький вогонь, прогріваємо, помішуючи, до кипіння і вимикаємо плиту. Коли маса трохи охолоне, додаємо розділене на шматочки вершкове масло і заважаємо, щоб воно повністю розчинилося.
З'єднуємо суху основу з печива і горіхів з шоколадно-вершковою масою і перемішуємо. При необхідності додаємо ще печиво до одержання густої в'язкої суміші. Викладаємо масу на відріз харчової плівки або щедро промазаної вершковим маслом фольги і згортаємо її, формуючи ковбаску. Відправляємо готову шоколадну ковбаску в холодильник або морозильну камеру для застигання.
Існує кілька варіантів приготування цього простого блюда, про яких ми детально розповімо нижче. І якщо вам ще не доводилося готувати таке ласощі власноруч, рекомендуємо заповнити цей пробіл і порадувати їм себе і своїх домочадців.
Як робити шоколадну ковбаску з печива з какао як в дитинстві - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Будь здобне пісочне печиво, наприклад «Ювілейне» або «Пряжене молоко» поміщаємо в поліетиленовий пакет і простукиваем кухонним молоточком для отримання дрібної крихти. Потім кладемо вершкове масло в кухлик або сотейник і розтоплюємо його на самому малому спеки. Додаємо цукровий пісок і витримуємо масу ще деякий час на вогні до розчинення солодких кристалів, помішуючи. Потім знімаємо ємність з вогню, додаємо порошок какао і перемішуємо. Тепер закладаємо печиво, перемішуємо масу гарненько, викладаємо на відріз харчової плівки, згортаємо її, формуючи ковбаску, і поміщаємо в холодильник на деякий час для застигання.
Смачна домашня ковбаска з печива і згущеного молока
Інгредієнти:
Приготування
Відбираємо від загальної маси п'ятдесят грам пісочного печива і ламаємо його на дрібненькі шматочки. Інше кладемо в пакет, прокатуємо качалкою або розбиваємо за допомогою кухонного молоточка до отримання дуже дрібної крихти.
Змішуємо отриману крихту з м'яким вершковим маслом і згущеним молоком і додаємо розведений у невеликій порції водички порошок какао. Вимішуємо масу гарненько, додаємо шматочки печива і попередньо подрібнені волоські горіхи (за бажанням), загортаємо в харчову плівку, формуючи ковбаску, і поміщаємо в морозильну камеру приблизно на чотири години.
Рецепт солодкої шоколадної ковбаски з печива зі згущеним молоком і горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Половину всього печиво подрібнюємо в порошок за допомогою блендера або качалки, а решту розламуємо на шматочки не більше одного сантиметра і змішуємо з нарубаними горіхами і крихтою.
Цукровий пісок змішуємо з порошком какао, вливаємо в суміш молоко або вершки і гарненько розмішуємо. Тепер розміщуємо ємність з солодкою молочно-шоколадною сумішшю на слабенький вогонь, прогріваємо, помішуючи, до кипіння і вимикаємо плиту. Коли маса трохи охолоне, додаємо розділене на шматочки вершкове масло і заважаємо, щоб воно повністю розчинилося.
З'єднуємо суху основу з печива і горіхів з шоколадно-вершковою масою і перемішуємо. При необхідності додаємо ще печиво до одержання густої в'язкої суміші. Викладаємо масу на відріз харчової плівки або щедро промазаної вершковим маслом фольги і згортаємо її, формуючи ковбаску. Відправляємо готову шоколадну ковбаску в холодильник або морозильну камеру для застигання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вершкова ковбаса з печивом
Вершкова, ковбаска - це дуже популярний десерт, легкий у приготуванні, і до того ж дуже смачний. Більш того, ласуни можуть проявити фантазію і
Солодка ковбаска з печива і какао
Щоб порадувати малечу смачним десертом, не варто довго перебувати біля плити або бігти в маркет за різними небезпеками. Можна просто приготувати
Ковбаса з печива
Ковбаса з печива - це чудовий десерт, улюблене нами з дитинства. Приготувати його в домашніх умовах досить просто, і ви в цьому зараз переконайтеся,
Солодка ковбаса - рецепт
Солодка ковбаса - смачне ласощі, яке припаде до душі і дорослим і дітям. А готуватися воно досить швидко і просто. Пропонуємо вам кілька цікавих
Тістечко з печива
Якщо вам печива з варенням, медом або згущеним молоком вже трохи набридли, тоді пропонуємо зробити оригінальні тістечка з печива за простими
Шоколадна ковбаска з печива
Шоколадна ковбаска - ласощі з дитинства. Щоб його приготувати, знадобиться печиво, горіхи, згущене молоко, так і трохи вільного часу. Інші подробиці