» » Ковбаска з печива як в дитинстві - рецепт

Ковбаска з печива як в дитинстві - рецепт

Ковбаска з печива як в дитинстві - рецепт
Шоколадна ковбаска з пісочного печива - це для багатьох смак безтурботного дитинства, а також перший кулінарний досвід. Такий десерт обожнюють діти, та й дорослі рідко відмовляються від привабливого солодкого шоколадного скибочки. Є в ньому якась особлива привабливість і оригінальність, незважаючи на простоту і, здавалося б, банальний набір компонентів.
Існує кілька варіантів приготування цього простого блюда, про яких ми детально розповімо нижче. І якщо вам ще не доводилося готувати таке ласощі власноруч, рекомендуємо заповнити цей пробіл і порадувати їм себе і своїх домочадців.

Як робити шоколадну ковбаску з печива з какао як в дитинстві - рецепт


Інгредієнти:

  • печиво пісочне – 320 г;

  • вершкове масло – 320 г;

  • порошок какао – 50-60 г;

  • цукровий пісок – 110 р.


  • Приготування
    Будь здобне пісочне печиво, наприклад «Ювілейне» або «Пряжене молоко» поміщаємо в поліетиленовий пакет і простукиваем кухонним молоточком для отримання дрібної крихти. Потім кладемо вершкове масло в кухлик або сотейник і розтоплюємо його на самому малому спеки. Додаємо цукровий пісок і витримуємо масу ще деякий час на вогні до розчинення солодких кристалів, помішуючи. Потім знімаємо ємність з вогню, додаємо порошок какао і перемішуємо. Тепер закладаємо печиво, перемішуємо масу гарненько, викладаємо на відріз харчової плівки, згортаємо її, формуючи ковбаску, і поміщаємо в холодильник на деякий час для застигання.

    Смачна домашня ковбаска з печива і згущеного молока


    Інгредієнти:

  • печиво пісочне – 320 г;

  • вершкове масло – 120 г;

  • згущене молоко – 190 г;

  • порошок какао – 30 г;

  • волоські горіхи (за бажанням) – за смаком.


  • Приготування
    Відбираємо від загальної маси п'ятдесят грам пісочного печива і ламаємо його на дрібненькі шматочки. Інше кладемо в пакет, прокатуємо качалкою або розбиваємо за допомогою кухонного молоточка до отримання дуже дрібної крихти.
    Змішуємо отриману крихту з м'яким вершковим маслом і згущеним молоком і додаємо розведений у невеликій порції водички порошок какао. Вимішуємо масу гарненько, додаємо шматочки печива і попередньо подрібнені волоські горіхи (за бажанням), загортаємо в харчову плівку, формуючи ковбаску, і поміщаємо в морозильну камеру приблизно на чотири години.

    Рецепт солодкої шоколадної ковбаски з печива зі згущеним молоком і горіхами


    Інгредієнти:

  • печиво пісочне – 400 г;

  • вершкове масло – 220 г;

  • цукровий пісок – 190 г;

  • порошок какао – 50 г;

  • вершки або жирне молоко – 75 мл;

  • горіхи волоські – 110 г або по смаку.


  • Приготування
    Половину всього печиво подрібнюємо в порошок за допомогою блендера або качалки, а решту розламуємо на шматочки не більше одного сантиметра і змішуємо з нарубаними горіхами і крихтою.
    Цукровий пісок змішуємо з порошком какао, вливаємо в суміш молоко або вершки і гарненько розмішуємо.
    Ковбаска з печива як в дитинстві - рецепт
    Тепер розміщуємо ємність з солодкою молочно-шоколадною сумішшю на слабенький вогонь, прогріваємо, помішуючи, до кипіння і вимикаємо плиту. Коли маса трохи охолоне, додаємо розділене на шматочки вершкове масло і заважаємо, щоб воно повністю розчинилося.
    З'єднуємо суху основу з печива і горіхів з шоколадно-вершковою масою і перемішуємо. При необхідності додаємо ще печиво до одержання густої в'язкої суміші. Викладаємо масу на відріз харчової плівки або щедро промазаної вершковим маслом фольги і згортаємо її, формуючи ковбаску. Відправляємо готову шоколадну ковбаску в холодильник або морозильну камеру для застигання.
    Додав: admin | 27-12-2015, 23:14
    Переглядів: 565