Ковбаса з печива
Цей чудовий десерт знайомий всім нам з самого дитинства. Крім того, що шоколадна ковбаса з печива виходить дуже смачною та дивовижно ароматною, її досить легко готувати. Давайте розглянемо з вами деякі прості рецепти приготування ковбаси з печива.
Інгредієнти:
печиво «Ювілейне» - 300 г;
цукровий пісок - 05 ст.;
вершкове масло - 300 г;
какао - порошок - 5 ст. ложок;
цукрова пудра для прикраси;
волоські горіхи - 4 ст. ложки.
Приготування
Зараз розповімо, як зробити ковбасу з печива. Отже, беремо будь пісочне печиво , складаємо його в целофановий пакет і подрібнюємо кухонним молоточком на дуже дрібні шматочки. Потім кладемо в каструлю вершкове масло і розтоплюємо його на слабкому вогні. Після цього додаємо туди ж цукровий пісок і, помішуючи, на повільному вогні, готуємо до повного розчинення цукрових кристаликів. Далі обережно знімаємо каструлю з плити, додаємо какао-порошок, подрібнені волоські горіхи і все ретельно перемішуємо. Тепер додаємо крихти печива з пакету і знову розмішуємо до однорідності маси.
На столі розстилаємо харчову плівку викладаємо на неї рівномірним шаром приготовлену суміш і акуратно загортаємо рулетом. Прибираємо готову ковбасу з какао і печива в холодильник і залишаємо там приблизно на 3 години для застигання. Перед подачею на стіл, розрізаємо ласощі на шматочки, посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося прекрасним смаком з дитинства.
Інгредієнти:
пісочне печиво - 500 г;
какао - порошок - 3 ст. ложки;
цукровий пісок - 4 ст. ложки;
вершкове масло - 200 г;
молоко - 05 склянки;
ванілін - за смаком;
цукати - 50 г;
волоські горіхи - 50 р.
Приготування
Волоські горіхи гарненько подрібнюємо. Цукати дрібно нарізаємо, а пісочне печиво ламаємо так, щоб вийшла крихта. Далі змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці. Окремо в ковшичке з'єднуємо какао - порошок з цукром, вливаємо молоко, перемішуємо до повного розчинення грудок і додаємо за смаком ванілін.
Охолоджене вершкове масло нарізаємо шматочками і кладемо в какао-молочну суміш. Ставимо кухлик на повільний вогонь і варимо до повного розчинення масла і цукру, періодично помішуючи. Готової гарячою сумішшю обережно заливаємо печиво, цукати і горіхи. Ретельно все перемішуємо. Отриману масу викладаємо на фольгу, загортаємо в рулет і формуємо ковбаску. Прибираємо ласощі в холодильник до повного охолодження. При подачі на стіл ковбасу з печива нарізаємо на порційні шматочки і подаємо у вигляді тістечка до чаю.
Шоколадна ковбаса - одне з улюблених солодощів у кожної дитини. Даний рецепт вважається класичним способом приготування цих ласощів.
Інгредієнти:
пісочне печиво - 500 г;
вершкове масло - 200 г;
какао - порошок - 2 ст. ложки;
згущене молоко - 150 мл
Приготування
Пісочне печиво розламуємо руками на дрібні шматочки. Вершкове масло нарізаємо на шматки і розтоплюємо на дуже слабкому вогні в глибокій каструлі. Потім вливаємо в нього згущене молоко і всю суміш добре розмішуємо.
Далі підсипаємо трохи какао - порошку, перемішуємо до однорідного стану, щоб не було грудочок. Після цього знімаємо масу з вогню і додаємо розкришене печиво. Все дуже швиденько розмішуємо, щоб пісочне печиво рівномірно покрилося шоколадною помадкою. Потім на рівну поверхню розкладаємо щільний целофановий пакет і викладаємо на нього готову шоколадну масу. Щільно загортаємо в рулет, надаємо форму ковбаски і прибираємо в холодильник до затвердіння.
Рецепт шоколадної ковбаси з печива
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як зробити ковбасу з печива. Отже, беремо будь пісочне печиво , складаємо його в целофановий пакет і подрібнюємо кухонним молоточком на дуже дрібні шматочки. Потім кладемо в каструлю вершкове масло і розтоплюємо його на слабкому вогні. Після цього додаємо туди ж цукровий пісок і, помішуючи, на повільному вогні, готуємо до повного розчинення цукрових кристаликів. Далі обережно знімаємо каструлю з плити, додаємо какао-порошок, подрібнені волоські горіхи і все ретельно перемішуємо. Тепер додаємо крихти печива з пакету і знову розмішуємо до однорідності маси.
На столі розстилаємо харчову плівку викладаємо на неї рівномірним шаром приготовлену суміш і акуратно загортаємо рулетом. Прибираємо готову ковбасу з какао і печива в холодильник і залишаємо там приблизно на 3 години для застигання. Перед подачею на стіл, розрізаємо ласощі на шматочки, посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося прекрасним смаком з дитинства.
Солодка ковбаса з печиво з цукатами
Інгредієнти:
Приготування
Волоські горіхи гарненько подрібнюємо. Цукати дрібно нарізаємо, а пісочне печиво ламаємо так, щоб вийшла крихта. Далі змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці. Окремо в ковшичке з'єднуємо какао - порошок з цукром, вливаємо молоко, перемішуємо до повного розчинення грудок і додаємо за смаком ванілін.
Охолоджене вершкове масло нарізаємо шматочками і кладемо в какао-молочну суміш. Ставимо кухлик на повільний вогонь і варимо до повного розчинення масла і цукру, періодично помішуючи. Готової гарячою сумішшю обережно заливаємо печиво, цукати і горіхи. Ретельно все перемішуємо. Отриману масу викладаємо на фольгу, загортаємо в рулет і формуємо ковбаску. Прибираємо ласощі в холодильник до повного охолодження. При подачі на стіл ковбасу з печива нарізаємо на порційні шматочки і подаємо у вигляді тістечка до чаю.
Дитяча ковбаса з печива зі згущеним молоком
Шоколадна ковбаса - одне з улюблених солодощів у кожної дитини. Даний рецепт вважається класичним способом приготування цих ласощів.
Інгредієнти:
Приготування
Пісочне печиво розламуємо руками на дрібні шматочки. Вершкове масло нарізаємо на шматки і розтоплюємо на дуже слабкому вогні в глибокій каструлі. Потім вливаємо в нього згущене молоко і всю суміш добре розмішуємо.
Далі підсипаємо трохи какао - порошку, перемішуємо до однорідного стану, щоб не було грудочок. Після цього знімаємо масу з вогню і додаємо розкришене печиво. Все дуже швиденько розмішуємо, щоб пісочне печиво рівномірно покрилося шоколадною помадкою. Потім на рівну поверхню розкладаємо щільний целофановий пакет і викладаємо на нього готову шоколадну масу. Щільно загортаємо в рулет, надаємо форму ковбаски і прибираємо в холодильник до затвердіння.
Рекомендуємо добрі рецепти
Солодка ковбаса - рецепт
Солодка ковбаса - смачне ласощі, яке припаде до душі і дорослим і дітям. А готуватися воно досить швидко і просто. Пропонуємо вам кілька цікавих
Десерт з печива
Не знаєте такого новенького і смачненького зробити до чаю? Пропонуємо просте і оригінальне рішення - десерт з печива. Давайте розберемо кілька
Тістечко з печива
Якщо вам печива з варенням, медом або згущеним молоком вже трохи набридли, тоді пропонуємо зробити оригінальні тістечка з печива за простими
Рулет з печива
Рецепти без випічки - чудовий вихід для молодої господині, коли зовсім немає часу на готування. І сьогодні ми розповімо, як приготувати чудовий
Шоколадна ковбаска з печива
Шоколадна ковбаска - ласощі з дитинства. Щоб його приготувати, знадобиться печиво, горіхи, згущене молоко, так і трохи вільного часу. Інші подробиці
Печиво з какао
Печиво - це смачна випічка, яку обожнюють і дорослі і діти. Приготувати його можна різними способами і з додаванням різноманітних інгредієнтів. І