Шоколадна ковбаска з печива

Рецепт приготування італійської шоколадної ковбаски «Salame di cioccolato»
Інгредієнти:
Приготування
Печиво подрібнюємо на невеликі шматочки (але не в крихту), горіхи злегка перемелюємо в блендері змішуємо з печивом. На водяній бані розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього цукрову пудру, какао-порошок і збите сире яйце - тримаємо суміш на невеликому вогні 3-5 хвилин і наш зв'язує крем для ковбаски готовий, залишилося лише вмішати в нього суміш печива і горіхів.
Тепер переходимо до формування ковбаски: коли маса охолоне, викладаємо її на шматок плівки і мокрими руками скачуємо в ковбаску, обертаємо плівкою і відправляємо в холодильник на 3 години.
Рецепт шоколадної ковбаски зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки шоколаду розтоплюємо на водяній бані. Печиво подрібнюємо в крихту і змішуємо з м'яким вершковим маслом. В масляну масу додаємо цілий, очищений, смажений арахіс і топлений шоколад, поступово доливаємо згущене молоко. Коли маса стане однорідною, викладаємо її на лист фольги, скачуємо в ковбаску і залишаємо на пару годин у холодильнику або на 30 хвилин в морозилці. Коли домашня шоколадна ковбаска застигне, її можна обваляти в какао або залишити у фользі, нарізавши невеликими порціями. Шоколадна ковбаска зі згущеним молоком може бути приготована з використанням як звичайного ласощі, так і вареного.
Шоколадна ковбаска з печива на молоці
Інгредієнти:
Приготування
Шоколадне печиво подрібнюємо в крихту разом з будь-якими горіхами. Заправляємо крихту «Нутеллою» і додаємо молоко до отримання пастоподібної консистенції. Шоколадну масу присмачую невеликою кількістю ваніліну або ванільного екстракту і додаємо мармелад. Формуємо шоколадну ковбаску, обертаємо її плівкою і залишаємо в холодильнику на 2 години.
Приготування шоколадної ковбаски з білого шоколаду
Інгредієнти:

Приготування
Шоколад розтоплюємо на водяній бані, додаємо цукор і шматочок вершкового масла. У блендері печиво подрібнюємо і додаємо його до топленому шоколаду. Готову основу нашої ковбаски змішуємо з несолоними фісташками, цукатами і шматочками коктейльної вишні.
Також ви можете дати волю фантазії і розділити масу на 2 частини: одну змішати з білим шоколадом і горіхами, а другу з чорним шоколадом і цукатами. Обидві частини слід розкачати в аркуш (присипавши цукровою пудрою), а потім з'єднати два листи поклавши їх один на одного і скачати в ковбаску за типом рулету. Такий оригінальний десерт слід остудити в морозилці 30-40 хвилин, а потім подавати, присипавши цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Ковбаса з печива
Ковбаса з печива - це чудовий десерт, улюблене нами з дитинства. Приготувати його в домашніх умовах досить просто, і ви в цьому зараз переконайтеся,

Солодка ковбаса - рецепт
Солодка ковбаса - смачне ласощі, яке припаде до душі і дорослим і дітям. А готуватися воно досить швидко і просто. Пропонуємо вам кілька цікавих

Тістечко з печива
Якщо вам печива з варенням, медом або згущеним молоком вже трохи набридли, тоді пропонуємо зробити оригінальні тістечка з печива за простими

Шоколадний рулет
Як зробити смачний десерт за короткий проміжок часу? Це питання займає багатьох господинь. Відповідь на нього ми дамо у цій статті розповімо вам про

Рулет з печива
Рецепти без випічки - чудовий вихід для молодої господині, коли зовсім немає часу на готування. І сьогодні ми розповімо, як приготувати чудовий

Шоколадне печиво - рецепт
Коли хочеться солоденького - не варто собі відмовляти. Краще спекти хрустке шоколадне печиво, смак якого запам'ятається вам надовго. Рецепти даного