Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Шоколадна ковбаска з печива

Шоколадна ковбаска з печива

17-01-2015, 20:17
4 662
Шоколадна ковбаска з печива
Солодка шоколадна ковбаска - рецепт знайомий багатьом. Таке ласощі готують з додаванням печива, горіхів, згущеного молока або зацукрованих фруктів. У міру солодкий, перевірений часом рецепт - гарне доповнення до чашки кави, чаю або стаканчику компоту. Як зробити відому шоколадну ковбаску, ми розповімо в цій статті.

Рецепт приготування італійської шоколадної ковбаски «Salame di cioccolato»


Інгредієнти:

  • цукор - 250 г;

  • мигдаль - 1 ст.;

  • вершкове масло - 300 г;

  • печінка пісочне - 500 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • какао - 3 ст. ложки;

  • цукрова пудра - 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Печиво подрібнюємо на невеликі шматочки (але не в крихту), горіхи злегка перемелюємо в блендері змішуємо з печивом. На водяній бані розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього цукрову пудру, какао-порошок і збите сире яйце - тримаємо суміш на невеликому вогні 3-5 хвилин і наш зв'язує крем для ковбаски готовий, залишилося лише вмішати в нього суміш печива і горіхів.
    Тепер переходимо до формування ковбаски: коли маса охолоне, викладаємо її на шматок плівки і мокрими руками скачуємо в ковбаску, обертаємо плівкою і відправляємо в холодильник на 3 години.

    Рецепт шоколадної ковбаски зі згущеним молоком


    Інгредієнти:

  • печиво - 100 г;

  • молоко згущене - 60 г;

  • арахіс смажений - 30 г;

  • вершкове масло - 50 г;

  • шоколад - 200 г;

  • цукрова пудра - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Скибочки шоколаду розтоплюємо на водяній бані. Печиво подрібнюємо в крихту і змішуємо з м'яким вершковим маслом. В масляну масу додаємо цілий, очищений, смажений арахіс і топлений шоколад, поступово доливаємо згущене молоко. Коли маса стане однорідною, викладаємо її на лист фольги, скачуємо в ковбаску і залишаємо на пару годин у холодильнику або на 30 хвилин в морозилці. Коли домашня шоколадна ковбаска застигне, її можна обваляти в какао або залишити у фользі, нарізавши невеликими порціями. Шоколадна ковбаска зі згущеним молоком може бути приготована з використанням як звичайного ласощі, так і вареного.

    Шоколадна ковбаска з печива на молоці


    Інгредієнти:

  • шоколадне печиво - 500 г;

  • топлений шоколад або «Нутелла» - 200 г;

  • молоко - 1/2 ст.;

  • ванілін - на кінчику ножа;

  • горіхи - 50 г;

  • мармелад - 50 р.


  • Приготування
    Шоколадне печиво подрібнюємо в крихту разом з будь-якими горіхами. Заправляємо крихту «Нутеллою» і додаємо молоко до отримання пастоподібної консистенції. Шоколадну масу присмачую невеликою кількістю ваніліну або ванільного екстракту і додаємо мармелад. Формуємо шоколадну ковбаску, обертаємо її плівкою і залишаємо в холодильнику на 2 години.

    Приготування шоколадної ковбаски з білого шоколаду


    Інгредієнти:

  • білий шоколад - 200 г;

  • цукор-пісок - 100 г;

  • масло вершкове - 40 г;

  • печиво - 100 г;

  • фісташки - 50 г;

  • цукати - 50 г;

  • вишня коктейльна - 30 р.

  • Шоколадна ковбаска з печива

    Приготування
    Шоколад розтоплюємо на водяній бані, додаємо цукор і шматочок вершкового масла. У блендері печиво подрібнюємо і додаємо його до топленому шоколаду. Готову основу нашої ковбаски змішуємо з несолоними фісташками, цукатами і шматочками коктейльної вишні.
    Також ви можете дати волю фантазії і розділити масу на 2 частини: одну змішати з білим шоколадом і горіхами, а другу з чорним шоколадом і цукатами. Обидві частини слід розкачати в аркуш (присипавши цукровою пудрою), а потім з'єднати два листи поклавши їх один на одного і скачати в ковбаску за типом рулету. Такий оригінальний десерт слід остудити в морозилці 30-40 хвилин, а потім подавати, присипавши цукровою пудрою. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Ковбаса з печива
    Ковбаса з печива
    Ковбаса з печива - це чудовий десерт, улюблене нами з дитинства. Приготувати його в домашніх умовах досить просто, і ви в цьому зараз переконайтеся,
    Солодка ковбаса - рецепт
    Солодка ковбаса - рецепт
    Солодка ковбаса - смачне ласощі, яке припаде до душі і дорослим і дітям. А готуватися воно досить швидко і просто. Пропонуємо вам кілька цікавих
    Тістечко з печива
    Тістечко з печива
    Якщо вам печива з варенням, медом або згущеним молоком вже трохи набридли, тоді пропонуємо зробити оригінальні тістечка з печива за простими
    Шоколадний рулет
    Шоколадний рулет
    Як зробити смачний десерт за короткий проміжок часу? Це питання займає багатьох господинь. Відповідь на нього ми дамо у цій статті розповімо вам про
    Рулет з печива
    Рулет з печива
    Рецепти без випічки - чудовий вихід для молодої господині, коли зовсім немає часу на готування. І сьогодні ми розповімо, як приготувати чудовий
    Шоколадне печиво - рецепт
    Шоколадне печиво - рецепт
    Коли хочеться солоденького - не варто собі відмовляти. Краще спекти хрустке шоколадне печиво, смак якого запам'ятається вам надовго. Рецепти даного