Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Солодка ковбаска з печива і какао

Солодка ковбаска з печива і какао

27-07-2015, 20:20
972
Солодка ковбаска з печива і какао
Італійська salame di cioccolato знайома кожній дитині виросло в радянський час. Ковбаска на основі печива традиційно доповнювалася какао або шоколадом, охолоджувалася і подавалася нарізаною до гарячих напоїв. Для всіх бажаючих повернути дитячі гастрономічні спогади ми зібрали відразу кілька варіантів приготування солодких ковбасок з печива і какао.

Солодка ковбаска з печива і какао – рецепт


Інгредієнти:

  • галетне печиво - 190 г;

  • чорний шоколад - 45 г;

  • масло вершкове - 75 г;

  • какао-порошок - 35 г;

  • цукровий пісок - 60 р.


  • Приготування
    Розламайте галетне печиво на невеликі шматочки, але не подрібнюйте його в пудру. Розтопіть масло з додаванням шматочків чорного шоколаду, всипте до нього какао-порошок і цукрову пудру. Коли суміш охолоне, додайте до неї печиво, накрийте ємність плівкою і поставте охолоджуватися на 15 хвилин. Постигла основі ковбаски надайте форму і залиште в холодильнику на 3 години.

    Рецепт солодкої ковбаски з печива зі згущеним молоком


    Інгредієнти:

  • печиво галетне - 480 м;

  • какао-порошок - 55 г;

  • вершкове масло - 185 г;

  • згущене молоко - 190 мл;

  • будь-які горіхи - 1 ст.


  • Приготування
    Збийте Блендером печиво в крихту і з'єднайте її з какао-порошком. Доповніть суху суміш подрібненими горішками, а слідом влийте розтоплене масло і згущене молоко. Ретельно перемішайте основу ковбаски для того, щоб всі сухі шматочки просочилися олійно-молочною сумішшю і склеїлися між собою. Покладіть ком шоколадної маси на лист харчової плівки, а потім скачайте всі в ковбаску і залиште охолоджуватися протягом години. Після закінчення часу дайте шоколадної ковбаски полежати поза холодильника 10 хвилин, після чого приступайте до нарізки.

    Домашня солодка ковбаска з печивом і какао


    Інгредієнти:

  • яєчні жовтки - 2 шт.;

  • вершкове масло - 95 г;

  • галетне печиво - 155 г;

  • какао-порошок - 45 г;

  • кавовий лікер - 15 мл;

  • цукрова пудра - 115 г;

  • розчинна кава - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Приготування ласощів за цим рецептом починається зі знайомою кожному любителю домашньої випічки, процедури збивання м'якого масла і цукрового піску. До пишного масляного крему потім слід додати жовтки і ще раз ретельно попрацювати над сумішшю віночком.
    За допомогою кавомолки або вручну перетворити в порошок 2/3 печива, решта розламайте руками на шматочки побільше. Змішайте масляний крем з печивом, кавою і какао-порошком. Якщо десерт не будуть їсти діти, то додайте трохи кавового лікеру, в іншому випадку замінити його можна будь-якої іншої кондитерської ароматом. Сформуйте масу в ковбаску з допомогою харчової плівки або пергаменту, додайте в морозильній камері на годину-півтора, а потім приступайте до дегустації.

    Солодка шоколадна ковбаска з печива


    Інгредієнти:

  • галетне печиво - 240 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • цукровий пісок - 115 г;

  • стручок ванілі;

  • какао-порошок - 45 г;

  • очищені фісташки - 25 г;

  • жменя смаженого фундука;

  • вершкове масло - 110 г;

  • цукрова пудра - для декору.


  • Приготування
    Солодка ковбаска з печива і какао

    Перед тим, як приготувати солодку ковбаска з печива, саме печиво слід максимально подрібнити з допомогою кухонного комбайна. Поставте на вогонь ємність з водою, дочекайтеся закипання рідини і додайте поверх чашу з яйцями, олією, насінням ванілі і какао. Інтенсивно перемішуючи вміст ємності, дочекайтеся, поки суміш почне загусати, потім зніміть її з пари і додайте крихту. Слідом всипте нарізані фісташки і фундук, ще раз старанно перемішайте інгредієнти між собою, викладіть масу на пергамент і скачайте в ковбаску. Залиште ковбаску в холодильнику на 3 години, а перед нарізанням обваляйте в цукровій пудрі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Вершкова ковбаса з печивом
    Вершкова ковбаса з печивом
    Вершкова, ковбаска - це дуже популярний десерт, легкий у приготуванні, і до того ж дуже смачний. Більш того, ласуни можуть проявити фантазію і
    Як зробити шоколадну ковбасу?
    Як зробити шоколадну ковбасу?
    Шоколадна ковбаса володіє чудовим смаком, рецепт її приготування простий, а час, що витрачається на створення цього десерту, не перевищує години. Так
    Солодка ковбаса - рецепт
    Солодка ковбаса - рецепт
    Солодка ковбаса - смачне ласощі, яке припаде до душі і дорослим і дітям. А готуватися воно досить швидко і просто. Пропонуємо вам кілька цікавих
    Тістечко з печива
    Тістечко з печива
    Якщо вам печива з варенням, медом або згущеним молоком вже трохи набридли, тоді пропонуємо зробити оригінальні тістечка з печива за простими
    Рулет з печива
    Рулет з печива
    Рецепти без випічки - чудовий вихід для молодої господині, коли зовсім немає часу на готування. І сьогодні ми розповімо, як приготувати чудовий
    Шоколадна ковбаска з печива
    Шоколадна ковбаска з печива
    Шоколадна ковбаска - ласощі з дитинства. Щоб його приготувати, знадобиться печиво, горіхи, згущене молоко, так і трохи вільного часу. Інші подробиці