Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рулет з корицею з дріжджового тіста

Рулет з корицею з дріжджового тіста

21-09-2016, 15:26
709
Рулет з корицею з дріжджового тіста
Шанувальники випічки з корицею ніколи не пройдуть повз смачного рецепту з дріжджовим тістом і улюбленою пряністю в основі. Один з ідеальних прикладів цього поєднання – рулет з корицею з дріжджового тіста. Пишний всередині і рум'яний зовні, він пахне ароматами меленої спеції і свіжої здоби – мрія будь-якого ласуни.

Рецепт рулету з корицею і цукром


Такий рулет випікається в стандартній формі для хліба і в результаті виходить схожим на повноцінну прямокутну буханець, зручну в нарізці і зберіганні. Крім кориці до складу тесту входить родзинки, але ви можете повністю прибрати його з рецепту або змінити іншими сушеними ягодами.
Інгредієнти:

  • дріжджі - 4 1/2 ч. ложки;

  • вода - 485 мл;

  • цукор - 165 г;

  • топлене масло - 55 мл;

  • яйця - 2 шт.;

  • борошно - 760 г;

  • родзинки - 1 ст.;

  • мелена кориця - 5 р.


  • Приготування
    Додайте дрібку цукру в теплу воду і висипте дріжджі. Залиште основу з дріжджами в теплі для активізації, після чого всипте половину всього цукру, додайте масло, пару яєць і борошно. Приступите до замішування тіста і продовжуйте його протягом 10 хвилин – правильне дріжджове тісто має бути дуже податливим і еластичним.
    Начинка з кориці для рулетів дуже проста і складається з суміші сухої меленої прянощі з цукром.
    Розділіть тісто навпіл, в результаті ви отримаєте два окремих рулету. Обидві половинки вимісіть повторно, але вже всипати родзинки. Розкачайте тісто в прямокутник і покрийте цукрово-коричної сумішшю. Поверніть шматочки рулетом і покладіть у форми для повторної расстойки на півгодини.
    Здобний рулет з корицею випікається при 190 градусах протягом півгодини.

    Солодкий рулет з корицею на дріжджах


    Основою для цього рулету може стати звичайне дріжджове тісто або дріжджове тісто на здобної основі.
    Інгредієнти:
    Рулет з корицею з дріжджового тіста


  • дріжджове тісто - 700 г;

  • цукор білий - 65 г;

  • цукор коричневий - 80 г;

  • кориця - 2 ст. ложки;

  • вершкове масло - 75 р.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати рулет з корицею, залиште замішане тісто на расстойку. Тісто розділіть на дві половини і розкачайте кожну в прямокутник. Змастіть поверхню шарів тіста маслом і покрити товстим шаром суміші обох видів цукру з корицею. Поверніть прямокутник рулетом і зробіть на рулеті 5-6 поперечних надрізів (не прорізаючи до кінця). Сформуйте дріжджовий рулет з корицею півмісяцем і відправте запікати при 18040 хвилин. Готовий продукт можна покрити простий глазур'ю або залишити просто так.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Дріжджове тісто «як пух» на кефірі
    Дріжджове тісто «як пух» на кефірі
    Не бійтеся створювати чудову випічку з дріжджового тіста. Використовуючи наші цілком зрозумілі рекомендації ви неодмінно впораєтеся завданням «на
    Булочки з корицею з дріжджового тіста
    Булочки з корицею з дріжджового тіста
    Сміливо приступайте до створення незвичайної випічки і з перших хвилин їх випікання ви зрозумієте, що не помилилися з рецептом. Неймовірний аромат
    Рулет з полуницею
    Рулет з полуницею
    Рулет з полуницею може стати традиційним солодким блюдом, який ви будете готувати на свято або в звичайний день, коли хочеться просто порадувати
    Булочки з корицею - рецепт
    Булочки з корицею - рецепт
    Пам'ятайте запах здобних булочок з корицею? Такий яскравий, теплий, солодкий - він навіває святковий настрій. Порадувати сім'ю цією смачною випічкою