Пиріг з сиром та полуницею
Літній час ідеально для експериментів з фруктовій та ягідній випічкою. У пошуках рецептів останніх рекомендуємо звернути увагу на пиріг з сиром та полуницею: ароматний і дуже легкий, він стане ідеальною частиною вашої трапези в жарку пору року і навіть в холоди, коли замінити свіжі ягоди можна замороженим аналогом.
Пісочні галети – найзручніший формат пирога, який можна спорудити за лічені хвилини за умови наявності готового пісочного тіста. Асортимент інгредієнтів мінімальний і доступний, а смак готового ласощі не порівняти ні з чим.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 175 г;
цукор - 15 г;
лимонна цедра - 1 ст. ложка;
молоко - 45 мл;
вершкове масло - 155 г;
яєчний жовток - 1 шт.
Для начинки:
сир - 135 г;
мед - 55 мл;
полуниця - 4 ст.;
по дрібці ваніліну і кориці;
крохмаль - 10 р.
Приготування
Почніть з приготування тіста, збивши всі охолоджені інгредієнти за допомогою блендера. Коли маса стане груднястій і почне збиратися разом, оберніть її плівкою і залишити в холоді на годину. Охолоджене тісто сформуйте у диск. Приготуйте сирну начинку, збивши сир з 2/3 меду. Розподіліть порцію сирної начинки в центрі.
Полуницю присипте крохмалем, змішайте з рештою медом, ваніллю і корицею. Розподіліть ягоди по поверхні сирної начинки і підверніть краї тіста так, щоб покрити її частину, залишаючи середину відкритою.
Відкритий пиріг з сиром та полуницею випікайте при 180 градусах 45 хвилин.
Цей повітряний пиріг готується з мінімальною кількістю борошна, від чого виходить повітряним як суфле, але при цьому щільним за рахунок наявності сиру.
Інгредієнти:
яйця - 3 шт.;
сир - 340 г;
мед - 45 мл;
борошно - 25 г;
стручок ванілі;
молоко - 35 мл;
цукор - 35 г;
полуниця - 145 р.
Приготування
Розділивши яйця, збийте жовтки з медом, половиною ванільного стручка, молоком, сиром і борошном. Ви отримаєте щільну, але однорідну сирну масу, схожу з тією, що використовують для приготування звичайного суфле.
Окремо перетворіть в піну залишилися яєчні білки. Продовжуючи збивання, начинений підсипати до білкової піни цукор, поки не досягнете твердих піків. Обережно з'єднайте пишну білкову суміш з масою із сиру. Додайте шматочки полуниці.
Випікайте при 190 градусах протягом години.
Ще один пиріг з мінімумом борошна, який дуже нагадує сирну запіканку. Такі ласощі можна доповнити будь-якими сезонними ягодами, але ми зупинилися на полуниці.
Інгредієнти:
сир - 365 г;
яйця - 3 шт.;
борошно - 85 м;
цедра одного лимона;
мед - 75 мл;
щіпка ваніліну;
полуниця - 115 г;
вершкове масло - 15 р.
Приготування
Відокремте яєчні білки і збийте їх до стійких піків. Жовтки з'єднайте окремо з медом, ваніллю, сиром і цедрою. Додайте до жовткової суміші борошно і з'єднайте всі з яєчною масою. Додайте шматочки ягід і перелийте все в промаслений форму. Випікайте при 180 градусах 40 хвилин.
Повторити приготування пирога з полуницею та сиром можна і в мультиварці, для цього необхідно запікати все в режимі «Випічка» 55 хвилин.
Інгредієнти:
полуниця - 310 г;
цукор - 25 г;
борошно - 135 г;
розпушувач - 5 г;
вершкове масло - 115 г;
щіпка ваніліну;
цукрова пудра - 115 г;
яйця - 2 шт.;
сир - 95 р.
Приготування
Приготуйте пюре з полуниці і цукру, а потім проваріть до загустіння.
З'єднайте борошно з рештою сухими складовими, а потім вбийте до неї яйця, додайте сир і порізані масло. Розітріть все в крихту і залиште охолонути. Близько 2/3 крихти утрамбуйте у форму єдиним шаром, поверх розподіліть полуничну начинку і посипте все, що залишилася крихтою. Випікайте 25 хвилин до рум'яної скоринки.
Пісочний пиріг з сиром та полуницею
Пісочні галети – найзручніший формат пирога, який можна спорудити за лічені хвилини за умови наявності готового пісочного тіста. Асортимент інгредієнтів мінімальний і доступний, а смак готового ласощі не порівняти ні з чим.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Почніть з приготування тіста, збивши всі охолоджені інгредієнти за допомогою блендера. Коли маса стане груднястій і почне збиратися разом, оберніть її плівкою і залишити в холоді на годину. Охолоджене тісто сформуйте у диск. Приготуйте сирну начинку, збивши сир з 2/3 меду. Розподіліть порцію сирної начинки в центрі.
Полуницю присипте крохмалем, змішайте з рештою медом, ваніллю і корицею. Розподіліть ягоди по поверхні сирної начинки і підверніть краї тіста так, щоб покрити її частину, залишаючи середину відкритою.
Відкритий пиріг з сиром та полуницею випікайте при 180 градусах 45 хвилин.
Смачний пиріг з сиром та полуницею – рецепт
Цей повітряний пиріг готується з мінімальною кількістю борошна, від чого виходить повітряним як суфле, але при цьому щільним за рахунок наявності сиру.
Інгредієнти:
Приготування
Розділивши яйця, збийте жовтки з медом, половиною ванільного стручка, молоком, сиром і борошном. Ви отримаєте щільну, але однорідну сирну масу, схожу з тією, що використовують для приготування звичайного суфле.
Окремо перетворіть в піну залишилися яєчні білки. Продовжуючи збивання, начинений підсипати до білкової піни цукор, поки не досягнете твердих піків. Обережно з'єднайте пишну білкову суміш з масою із сиру. Додайте шматочки полуниці.
Випікайте при 190 градусах протягом години.
Швидкий пиріг з полуницею та сиром
Ще один пиріг з мінімумом борошна, який дуже нагадує сирну запіканку. Такі ласощі можна доповнити будь-якими сезонними ягодами, але ми зупинилися на полуниці.
Інгредієнти:
Приготування
Відокремте яєчні білки і збийте їх до стійких піків. Жовтки з'єднайте окремо з медом, ваніллю, сиром і цедрою. Додайте до жовткової суміші борошно і з'єднайте всі з яєчною масою. Додайте шматочки ягід і перелийте все в промаслений форму. Випікайте при 180 градусах 40 хвилин.
Повторити приготування пирога з полуницею та сиром можна і в мультиварці, для цього необхідно запікати все в режимі «Випічка» 55 хвилин.
Швидкий тертий пиріг з полуницею та сиром
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте пюре з полуниці і цукру, а потім проваріть до загустіння.
З'єднайте борошно з рештою сухими складовими, а потім вбийте до неї яйця, додайте сир і порізані масло. Розітріть все в крихту і залиште охолонути. Близько 2/3 крихти утрамбуйте у форму єдиним шаром, поверх розподіліть полуничну начинку і посипте все, що залишилася крихтою. Випікайте 25 хвилин до рум'яної скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Желейний торт з полуницею
Літні десерти відрізняються яскравими фарбами наповнення з різноманітних ягід, незабутнім легким смаком і, звичайно ж, простотою виготовлення. Такі
Пиріг з полуницею на швидку руку
Пиріг з полуницею - чудовий спосіб урізноманітнити чаювання нової випічкою, доповненої сезонними ягодами. Далі розповімо кілька чудових рецептів
Торф'яної пиріг
Торф'яної пиріг відрізняється від іншої випічки пізнавано хрусткою оболонкою і напрочуд ніжною сирною начинкою. Далі максимально детально опишемо, як
Пісочний пиріг з полуницею
У пору дозрівання ягід потрібно неодмінно випробувати кілька рецептів випічки з соковитим наповненням. Прекрасним варіантом побалувати домашніх
Царська ватрушка з сиром – рецепт
Любителі сирною випічки неодмінно оцінять рецепти, представлені далі. Пропонуємо спекти чудовий пиріг з пісочного тіста з неймовірною кількістю
Пиріг з полуницею - рецепт
Пиріг з полуницею — це дивовижне ласощі, яке можна готувати як влітку із свіжих ягід, так і взимку — з заморожених. У нашій статті ми зібрали для вас