Желейний торт з полуницею
Скористайтеся останньою можливістю приготувати ароматний ягідний десерт перед тим, як сезон полуниці підійде до кінця. Цей приголомшливий желейний торт з полуницею якраз ідеально підійде для цієї мети. Нижче ми надамо відразу кілька варіантів рецептів: з випічкою і без.
Навіть у відсутність духовки у вас є шанс зробити незабутній десерт, що поєднує в собі різноманітність текстур. Основою виступить желированный заварний крем з додаванням сметани, надає легку кислинку, за ним піде шар печива і завершить десерт покриття з жельованого суміші з додаванням свіжих ягід.
Інгредієнти:
молоко – 14 л;
полуничне желе – 275 г;
цукор – 285 г;
яйця – 6 шт.;
сметана – 130 г;
печиво «Дамські пальчики» - 12 шт.;
свіжі ягоди полуниці – 10 шт.
Приготування
Збийте молоко з яєчними жовтками і цукром. Додайте суміш над слабким вогнем і варіть, помішуючи, чекаючи загустіння. З'єднайте вміст посуду з желе, домагаючись максимального розчинення кристалів. Окремо збийте білки до стійкої піни. Змішайте білкову масу з желированным кремом, злегка остудіть і додайте сметану. Рясно змастіть обрану форму маслом, вилийте половину суміші і покрийте її шаром печива. Додайте залишився желе, попередньо змішавши його з нарізаними ягодами, і дайте торту повністю застигнути перед подачею.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
борошно – 95 г;
по дрібці соди і розпушувача;
вершкове масло – 35 г;
цукор – 65 г;
яйце – 1 шт.;
молоко – 85 мл;
йогурт – 35 р.
Для сирної прошарку:
сир – 175 г;
вершки для збивання – 235 мл;
цукрова пудра – 115 г;
желатин – 15 г;
вода – 35 мл
Для желейної заливки:
полуниця – 435 г;
полуничне желе – 175 г;
вода – 475 мл
Приготування
Підготуйте суміш сухих інгредієнтів для бісквіта, змішавши їх між собою. Розтопивши масло, влийте його до суміші молока з йогуртом. Додайте яйце і добре збийте. З'єднайте обидві суміші разом і розподіліть тісто в покритою 20-см формі. Випікайте 18 хвилин при 185 градусах.
Для сирної начинки розведіть желатин у гарячій воді, поставте все в мікрохвильовку до повного розплавлення кристалів. Збийте вершки, порціями підсипаючи до них цукрову пудру. Додайте розтоплене желе і сир. Розподіліть начинку по остившему коржу і залиште до застигання.
Для полуничної заливки розведіть желе у воді і залийте ним поверхню торта. Викладіть нарізану полуницю поверх для декору. Поверніть торт з полуницею та желейної заливкою назад до застигання.
Желейний торт з полуницею та сметаною без випічки
Навіть у відсутність духовки у вас є шанс зробити незабутній десерт, що поєднує в собі різноманітність текстур. Основою виступить желированный заварний крем з додаванням сметани, надає легку кислинку, за ним піде шар печива і завершить десерт покриття з жельованого суміші з додаванням свіжих ягід.
Інгредієнти:
Приготування
Збийте молоко з яєчними жовтками і цукром. Додайте суміш над слабким вогнем і варіть, помішуючи, чекаючи загустіння. З'єднайте вміст посуду з желе, домагаючись максимального розчинення кристалів. Окремо збийте білки до стійкої піни. Змішайте білкову масу з желированным кремом, злегка остудіть і додайте сметану. Рясно змастіть обрану форму маслом, вилийте половину суміші і покрийте її шаром печива. Додайте залишився желе, попередньо змішавши його з нарізаними ягодами, і дайте торту повністю застигнути перед подачею.
Сирно-желейний торт з полуницею – рецепт
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для сирної прошарку:
Для желейної заливки:
Приготування
Підготуйте суміш сухих інгредієнтів для бісквіта, змішавши їх між собою. Розтопивши масло, влийте його до суміші молока з йогуртом. Додайте яйце і добре збийте. З'єднайте обидві суміші разом і розподіліть тісто в покритою 20-см формі. Випікайте 18 хвилин при 185 градусах.
Для сирної начинки розведіть желатин у гарячій воді, поставте все в мікрохвильовку до повного розплавлення кристалів. Збийте вершки, порціями підсипаючи до них цукрову пудру. Додайте розтоплене желе і сир. Розподіліть начинку по остившему коржу і залиште до застигання.
Для полуничної заливки розведіть желе у воді і залийте ним поверхню торта. Викладіть нарізану полуницю поверх для декору. Поверніть торт з полуницею та желейної заливкою назад до застигання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бісквіт з фруктами
Перевага літа в тому, що поруч завжди є свіжі фрукти. Бісквіт з фруктами – легке, солодке ласощі, яке відмінно впишеться у святкове застілля або
Желейний торт з бісквітом і фруктами
Желейний торт з бісквітом, ягодами і фруктами, підкорить серця навіть ласунів і вибагливих гурманів. Такий десерт вийде вельми таким апетитним, що
Желейний торт з фруктами і сметаною
Торти готуються без випічки – порятунок будь-якої господині, в розпорядженні якої немає духової шафи. Желейний торт по представленим рецептами –
Фруктовий торт з желе
Легкі десерти - це завжди радість для худеющей господині. Щоб поповнити вашу колекцію дієтичних страв, ми вирішили зібрати найцікавіші рецепти
Желейний торт без випічки
Желейний торт без випічки - чудовий десерт до святкового столу, коли немає часу або бажання возитися з тестом. Розберемо кілька рецептиков цього
Желейний торт «Мозаїка»
Желейний торт - не тільки смачне, але і яскраве, красиве блюдо. Особливо такий тортик сподобається дітлахам, тому добре готувати його на дитячі