Випічка з полуницею
Полуниця – найперша ягода, дозріває на грядці в нашій країні навесні. Її люблять усі без винятку за приголомшливий смак і чудовий аромат. І нижче розповімо, що з полуницею можна спекти.
Інгредієнти:
Для тіста:
молоко 32% – 245 мл;
білки яєчні – 2 шт.;
сухі розчинні дріжджі – 10 г;
лимонна цедра – 10 г;
цукор – 45 г;
борошно – 485 р.
Для начинки:
свіжа полуниця – 305 м;
яєчні жовтки – 2 шт.;
цукор – 105 р.
Приготування
Для приготування випічки, свіжу полуницю промиваємо, відриваємо хвостики і викладаємо на рушник обсихати.
У підігріте молоко додаємо збиті яєчні білки. Борошно просіваємо на стіл і висипаємо дріжджі. Додаємо цукор, лимонну цедру і вливаємо олію. Поступово вводимо молочно-білкову суміш і замішуємо пластичне тісто. Загорнути його в рушник і прибираємо в тепло на 55 хвилин. Після цього поділяємо на маленькі шматочки і розкачуємо кожну заготовку в овал. На край коржі викладаємо ягоди полуниці і посипаємо цукром. Формуємо пиріжки, викладаємо їх на промаслений лист, промазуємо яєчним жовтком і випікаємо в розігрітій духовці 35 хвилин.
Інгредієнти:
борошно – 205 г;
цукор – 105 г;
масло вершкове – 85 м;
яйце – 45 г;
розпушувач тіста.
Для начинки:
цукор – 105 г;
сир – 415 г;
сметана – 205 мл;
крохмаль – 25 г;
яйця – 95 г;
полуниця свіжа – 505 г;
ванілін.
Приготування
Для приготування тіста, розм'якшене масло розтираємо з цукровим піском. Розбиваємо куряче яйце і добре перемішуємо. Слідом додаємо борошно, розпушувач і вимішуємо пластичне тісто. Формуем з нього кулю і ставимо в холод на 15 хвилин.
Тим часом готуємо начинку: сир подрібнюємо блендером і з'єднуємо з цукром. Кладемо сметанку, яйця, додаємо ванілін і крохмаль. Полуницю миємо, обсушуємо, ріжемо на четвертинки і викладаємо в сирну суміш, перемішуючи. Розподіляємо тісто в чашу мультиварки, формуємо бортики і всередині заготовки розподіляємо рівномірно начинку. Готуємо пиріг 45 хвилин на програмі «Випічка», а потім охолоджуємо і подаємо смачну випічку з полуницею до столу.
Інгредієнти:
свіжа полуниця – 205 г;
лимон – 45 г;
цукор – 205 г;
яйця – 145 г;
масло вершкове – 95 г;
масло рослинне – 10 мл;
кефір – 185 мл;
харчова сода – 05 ч. ложки;
цукрова пудра і м'ята для прикраси;
борошно – 415 р.
Приготування
Лимон промиваємо, знімаємо цедру, натираємо її на терочке, а з цитруса вичавлюємо весь сік. Масло розтоплюємо, додаємо цукор, яйця і добре збиваємо міксером до однорідності. Потім додаємо цедру, сік, вливаємо кефір, додаємо розпушувач і борошно. Полуницю промиваємо, обробляємо, розрізаємо на частини і викладаємо тісто. Ретельно все перемішуємо і виливаємо масу в чашу мультиварки, промазану рослинним маслом. Тепер закриваємо прилад, вибираємо програму «Випічка» і засікаємо 45 хвилин. Перед подачею присипаємо кекс цукровою пудрою і прикрашаємо свіжими листочками м'яти.
Заливний пиріг з полуницею
Інгредієнти:
свіжа полуниця – 405 г;
яйце – 95 г;
борошно – 95 г;
цукор – 85 м;
масло вершкове – 105 г;
ваніль – за бажанням;
розпушувач – 5 р.
Приготування
Для реалізації даного рецепти випічки полуницю промиваємо, просушуємо і розрізаємо на шматочки. Форму для випікання промазуємо вершковим маслом і викладаємо на дно підготовлені ягоди. Борошно перемішуємо з розпушувачем, ваніллю і цукром. Додаємо курячі яйця і вливаємо розтоплене вершкове масло. Збиваємо масу міксером і заливаємо полуницю тестом. Відправляємо пиріг в заздалегідь розігріту духовку на 45 хвилин.
Пиріжки з полуницею з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для приготування випічки, свіжу полуницю промиваємо, відриваємо хвостики і викладаємо на рушник обсихати.
У підігріте молоко додаємо збиті яєчні білки. Борошно просіваємо на стіл і висипаємо дріжджі. Додаємо цукор, лимонну цедру і вливаємо олію. Поступово вводимо молочно-білкову суміш і замішуємо пластичне тісто. Загорнути його в рушник і прибираємо в тепло на 55 хвилин. Після цього поділяємо на маленькі шматочки і розкачуємо кожну заготовку в овал. На край коржі викладаємо ягоди полуниці і посипаємо цукром. Формуємо пиріжки, викладаємо їх на промаслений лист, промазуємо яєчним жовтком і випікаємо в розігрітій духовці 35 хвилин.
Сирний пиріг з полуницею в мультиварці
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Для приготування тіста, розм'якшене масло розтираємо з цукровим піском. Розбиваємо куряче яйце і добре перемішуємо. Слідом додаємо борошно, розпушувач і вимішуємо пластичне тісто. Формуем з нього кулю і ставимо в холод на 15 хвилин.
Тим часом готуємо начинку: сир подрібнюємо блендером і з'єднуємо з цукром. Кладемо сметанку, яйця, додаємо ванілін і крохмаль. Полуницю миємо, обсушуємо, ріжемо на четвертинки і викладаємо в сирну суміш, перемішуючи. Розподіляємо тісто в чашу мультиварки, формуємо бортики і всередині заготовки розподіляємо рівномірно начинку. Готуємо пиріг 45 хвилин на програмі «Випічка», а потім охолоджуємо і подаємо смачну випічку з полуницею до столу.
Як спекти кекс з лимоном і полуницею?
Інгредієнти:
Приготування
Лимон промиваємо, знімаємо цедру, натираємо її на терочке, а з цитруса вичавлюємо весь сік. Масло розтоплюємо, додаємо цукор, яйця і добре збиваємо міксером до однорідності. Потім додаємо цедру, сік, вливаємо кефір, додаємо розпушувач і борошно. Полуницю промиваємо, обробляємо, розрізаємо на частини і викладаємо тісто. Ретельно все перемішуємо і виливаємо масу в чашу мультиварки, промазану рослинним маслом. Тепер закриваємо прилад, вибираємо програму «Випічка» і засікаємо 45 хвилин. Перед подачею присипаємо кекс цукровою пудрою і прикрашаємо свіжими листочками м'яти.
Заливний пиріг з полуницею
Інгредієнти:
Приготування
Для реалізації даного рецепти випічки полуницю промиваємо, просушуємо і розрізаємо на шматочки. Форму для випікання промазуємо вершковим маслом і викладаємо на дно підготовлені ягоди. Борошно перемішуємо з розпушувачем, ваніллю і цукром. Додаємо курячі яйця і вливаємо розтоплене вершкове масло. Збиваємо масу міксером і заливаємо полуницю тестом. Відправляємо пиріг в заздалегідь розігріту духовку на 45 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісочний пиріг з полуницею
У пору дозрівання ягід потрібно неодмінно випробувати кілька рецептів випічки з соковитим наповненням. Прекрасним варіантом побалувати домашніх
Пиріг з полуницею - рецепт
Пиріг з полуницею — це дивовижне ласощі, яке можна готувати як влітку із свіжих ягід, так і взимку — з заморожених. У нашій статті ми зібрали для вас
Шарлотка з полуницею
Сьогодні хочемо поділитися рецептом приготування шарлотки з полуниці. Ягоду можна використовувати як свіжу, так і заморожену. Такий пиріг виходить
Полунична кростата
Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з
Кростата з джемом
Кростата - це італійський відкритий пиріг, який готується з різноманітними солодкими начинками. І сьогодні ми розглянемо кілька рецептів створення