Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Випічка з полуницею

Випічка з полуницею

21-09-2016, 15:19
657
Випічка з полуницею
Полуниця – найперша ягода, дозріває на грядці в нашій країні навесні. Її люблять усі без винятку за приголомшливий смак і чудовий аромат. І нижче розповімо, що з полуницею можна спекти.

Пиріжки з полуницею з дріжджового тіста


Інгредієнти:
Для тіста:

  • молоко 32% – 245 мл;

  • білки яєчні – 2 шт.;

  • сухі розчинні дріжджі – 10 г;

  • лимонна цедра – 10 г;

  • цукор – 45 г;

  • борошно – 485 р.


  • Для начинки:

  • свіжа полуниця – 305 м;

  • яєчні жовтки – 2 шт.;

  • цукор – 105 р.


  • Приготування
    Для приготування випічки, свіжу полуницю промиваємо, відриваємо хвостики і викладаємо на рушник обсихати.
    У підігріте молоко додаємо збиті яєчні білки. Борошно просіваємо на стіл і висипаємо дріжджі. Додаємо цукор, лимонну цедру і вливаємо олію. Поступово вводимо молочно-білкову суміш і замішуємо пластичне тісто. Загорнути його в рушник і прибираємо в тепло на 55 хвилин. Після цього поділяємо на маленькі шматочки і розкачуємо кожну заготовку в овал. На край коржі викладаємо ягоди полуниці і посипаємо цукром. Формуємо пиріжки, викладаємо їх на промаслений лист, промазуємо яєчним жовтком і випікаємо в розігрітій духовці 35 хвилин.

    Сирний пиріг з полуницею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • борошно – 205 г;

  • цукор – 105 г;

  • масло вершкове – 85 м;

  • яйце – 45 г;

  • розпушувач тіста.


  • Для начинки:

  • цукор – 105 г;

  • сир – 415 г;

  • сметана – 205 мл;

  • крохмаль – 25 г;

  • яйця – 95 г;

  • полуниця свіжа – 505 г;

  • ванілін.


  • Приготування
    Для приготування тіста, розм'якшене масло розтираємо з цукровим піском. Розбиваємо куряче яйце і добре перемішуємо. Слідом додаємо борошно, розпушувач і вимішуємо пластичне тісто. Формуем з нього кулю і ставимо в холод на 15 хвилин.
    Тим часом готуємо начинку: сир подрібнюємо блендером і з'єднуємо з цукром. Кладемо сметанку, яйця, додаємо ванілін і крохмаль. Полуницю миємо, обсушуємо, ріжемо на четвертинки і викладаємо в сирну суміш, перемішуючи. Розподіляємо тісто в чашу мультиварки, формуємо бортики і всередині заготовки розподіляємо рівномірно начинку. Готуємо пиріг 45 хвилин на програмі «Випічка», а потім охолоджуємо і подаємо смачну випічку з полуницею до столу.

    Як спекти кекс з лимоном і полуницею?


    Інгредієнти:

  • свіжа полуниця – 205 г;

  • лимон – 45 г;

  • цукор – 205 г;

  • яйця – 145 г;

  • масло вершкове – 95 г;

  • масло рослинне – 10 мл;

  • кефір – 185 мл;

  • харчова сода – 05 ч. ложки;

  • цукрова пудра і м'ята для прикраси;

  • борошно – 415 р.


  • Приготування
    Лимон промиваємо, знімаємо цедру, натираємо її на терочке, а з цитруса вичавлюємо весь сік. Масло розтоплюємо, додаємо цукор, яйця і добре збиваємо міксером до однорідності. Потім додаємо цедру, сік, вливаємо кефір, додаємо розпушувач і борошно. Полуницю промиваємо, обробляємо, розрізаємо на частини і викладаємо тісто. Ретельно все перемішуємо і виливаємо масу в чашу мультиварки, промазану рослинним маслом. Тепер закриваємо прилад, вибираємо програму «Випічка» і засікаємо 45 хвилин. Перед подачею присипаємо кекс цукровою пудрою і прикрашаємо свіжими листочками м'яти.
    Заливний пиріг з полуницею
    Інгредієнти:

  • свіжа полуниця – 405 г;

  • яйце – 95 г;

  • борошно – 95 г;

  • цукор – 85 м;

  • масло вершкове – 105 г;
  • Випічка з полуницею

  • ваніль – за бажанням;

  • розпушувач – 5 р.


  • Приготування
    Для реалізації даного рецепти випічки полуницю промиваємо, просушуємо і розрізаємо на шматочки. Форму для випікання промазуємо вершковим маслом і викладаємо на дно підготовлені ягоди. Борошно перемішуємо з розпушувачем, ваніллю і цукром. Додаємо курячі яйця і вливаємо розтоплене вершкове масло. Збиваємо масу міксером і заливаємо полуницю тестом. Відправляємо пиріг в заздалегідь розігріту духовку на 45 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пісочний пиріг з полуницею
    Пісочний пиріг з полуницею
    У пору дозрівання ягід потрібно неодмінно випробувати кілька рецептів випічки з соковитим наповненням. Прекрасним варіантом побалувати домашніх
    Пиріг з полуницею - рецепт
    Пиріг з полуницею - рецепт
    Пиріг з полуницею — це дивовижне ласощі, яке можна готувати як влітку із свіжих ягід, так і взимку — з заморожених. У нашій статті ми зібрали для вас
    Шарлотка з полуницею
    Шарлотка з полуницею
    Сьогодні хочемо поділитися рецептом приготування шарлотки з полуниці. Ягоду можна використовувати як свіжу, так і заморожену. Такий пиріг виходить
    Полунична кростата
    Полунична кростата
    Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з
    Кростата з джемом
    Кростата з джемом
    Кростата - це італійський відкритий пиріг, який готується з різноманітними солодкими начинками. І сьогодні ми розглянемо кілька рецептів створення