Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріжки з дріжджового тіста в духовці

Пиріжки з дріжджового тіста в духовці

21-09-2016, 14:57
412
Пиріжки з дріжджового тіста в духовці
Немає нічого краще цілої гори печених пиріжків! Їх можна зробити абсолютно різними способами, наповнити незвичайними начинками. Чудово м'які, найніжніші і пишні випечние вироби, рецепти яких описані нижче – апетитна радість для всієї родини!
Також запропонуємо цікаву ідею як пиріжки гарно ліпити.

Пиріжки з сиром з готового листкового дріжджового тіста


Краще пиріжки з сиром зробити солодкими - з додаванням цукру, родзинок. Не варто боятися процесу приготування, нижче представлений рецепт найбільш простого способу, який займе трохи часу, а результат неодмінно перевершить всі очікування.
Інгредієнти:

  • листкове дріжджове тісто – 475 г;

  • крохмаль (картопляний або кукурудзяний) – 45 г;

  • сир мінімальної жирності – 245 г;

  • сметана середньої жирності – 45 г;

  • ваніль – на кінчику ножа;

  • цукор – 65 г;

  • яйце відбірне – 1 шт.;

  • борошно вищого ґатунку – 45 г;

  • родзинки білий, солодкий – 2 невеликі жмені.


  • Приготування
    Дістаньте тісто з морозилки, щоб воно встигло повністю розморозитися.
    У сир додайте сметану, ваніль і цукор, потім родзинки і просіяний крохмаль, щоб начинка була скріпленої. За бажанням додайте білок яйця. А жовток влийте кілька крапель води і добре розмішайте. Ця суміш знадобиться, щоб змастити верх виробів для утворення рум'яної скоринки.
    Посипте робочу поверхню борошном і розгортайте тісто. Наріжте його на невеликі квадрати. У протилежних двох кутів зробіть надрізи. У центр покладіть сирне наповнення. Краї основи, які без надрізів загорніть до центру, а в отвори просуньте протилежні кути.
    Красиві пиріжки надішліть на деко і змастіть жовтком. Випікайте 35 хвилин в нагрітій духовці.

    Пиріжки з капустою з дріжджового тіста


    У цьому рецепті докладно опишемо, як приготувати ідеальне дріжджове тісто спеціально для пиріжків, в якості начинки використовуємо капусту.
    Інгредієнти:
    Тісто:

  • яйце відбірне – 1 шт.;

  • дріжджі свіжі пресовані – 25 г;

  • молоко максимальної жирності, можна домашнє – 275 мл;

  • щіпка солі

  • цукор – 25 г;

  • борошно – 700 г;

  • масло пісне – 65 г;

  • масло сільське – 45 р.


  • Начинка:

  • капуста – 425 г;

  • цибулина велика – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • олія рафінована;

  • сіль, перець, спеції.


  • Приготування
    Спершу зробіть тісто для пиріжків, щоб воно встигло піднятися пару раз. Для цього розчиніть в теплій (не гарячий!) молоці дріжджі, додайте сіль, цукор, м'яке масло. Перемішайте все гарненько до однорідності. Акуратно введіть яйце і олію. У цю суміш всипайте борошно і вимішуйте густе пружне тісто. Далі відправте його в зручну ємність, накрийте вологим рушником і у тепле місце на пару годин.
    Поки тісто "відпочиває", прийміть за начинку. Капусту максимально дрібно нашаткуйте, трохи примніть і посоліть. Цибулю поріжте також дрібненько, моркву натріть на тертці. Обсмажуйте на мінімальному вогні капусту, додайте цибулю і моркву, періодично перемішуйте. У фіналі присоліть, поперчіть – смачна начинка готова.
    А тим часом тісто має збільшитися майже у два рази. Його потрібно гарненько вимішати. Чим ретельніше ви його разомнете, тим м'якше і пишніше будуть вироби. Можете приступати до виготовлення пиріжків.

    Як ліпити пиріжки з дріжджового тіста?


    Готове тісто розділіть на кілька частин. З невеликої порції скачайте ковбаску, розріжте її на кілька сегментів і розкачайте кожну в невеликий круглий пласт.
    Пиріжки з дріжджового тіста в духовці

    У центр заготовки викладіть чайну ложку капустяної начинки.
    Пиріжки з дріжджового тіста в духовці

    Краї складіть навпіл і скріпіть.
    Пиріжки з дріжджового тіста в духовці

    Загніть куточок, притисніть до основи.



    Пиріжки з дріжджового тіста в духовці

    Пиріжки з дріжджового тіста в духовці




    Таким чином, загинаючи весь край заготовки до кінця.



    Пиріжки з дріжджового тіста в духовці

    Пиріжки з дріжджового тіста в духовці




    Тепер залиште їх на расстойку на 10-15 хвилин і можете відправляти в духовку. Пиріжки будуть випікатися приблизно 35 хвилин при 190 градусах. Легкі в приготуванні випечені вироби з капустою виходять неймовірно повітряними і на наступний день не втрачають своєї пишноти та свіжості.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріжки з капустою з дріжджового тіста
    Пиріжки з капустою з дріжджового тіста
    Пиріжки з дріжджового тіста - це безпрограшний варіант без особливих клопотів побалувати рідних домашньою випічкою. Причому наповнення для них можна
    Пиріжки з малиною в духовці
    Пиріжки з малиною в духовці
    Домашня випічка була в пошані у всі часи. Діти особливо люблять різні пироги з солодкою начинкою. Тому найкращий варіант приготування цих ласощів з
    Пиріжки з листкового дріжджового тіста
    Пиріжки з листкового дріжджового тіста
    Сьогодні зовсім не проблема побалувати рідних домашньою випічкою. Купивши завчасно пачку дріжджового листкового тіста можна випікати різні ласощі,
    Пиріжки з сиром з дріжджового тіста
    Пиріжки з сиром з дріжджового тіста
    Неспроста всі люблять домашню випічку. Адже вона приготовлена з душею і завжди виходить смачною. Пиріжки з сиром люблять всі діти і багато дорослих.
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти
    Пиріжки з капустою в духовці
    Пиріжки з капустою в духовці
    Багато бабусі готують просто шикарно, особливо смачними виходять у них пиріжки з капустою. На жаль, не всі можуть приготувати тісто для пиріжків за