» » Смажені пиріжки зі щавлем

Смажені пиріжки зі щавлем

Смажені пиріжки зі щавлем
Смажені пиріжки зі щавлем – традиційна страва російської кухні, яке із задоволенням готують кожне літо господині, щоб порадувати своїх домочадців. У кожного є свої секрети приготування цієї смачної випічки, але ми хочемо поділитися з вами кількома перевіреними способами, якими з легкістю можуть скористатися навіть початківці кулінари.

Рецепт смажених пиріжків зі щавлем


Інгредієнти:

  • цукор – 80 г;

  • борошно – 890 м;

  • яйце відбірне – 2 шт.;

  • молоко – 490 мл;

  • олія рослинна – 110 мл;

  • дріжджі – 10 р.


  • Для начинки:

  • щавель – 2 пучка;

  • цукор – 105 р.


  • Приготування
    Молоко розігріваємо, розчиняємо в ньому дріжджі і кидаємо дрібку цукру. Коли на опарі з'являться бульбашки, додаємо збиті яйця і рослинне масло. Поступово всипаємо борошно, вимішуємо тісто і гарненько обминаємо його руками. Щавель промиваємо, струшуємо, подрібнюємо ножем і змішуємо з цукром. З тіста формуємо коржі, викладаємо зелену начинку і ліпимо заготовки. Тепер обсмажуємо пиріжки зі щавлем з дріжджового тіста на рослинному маслі.

    Рецепт смажених пиріжків зі щавлем


    Інгредієнти:

  • сметана – 10 мл;

  • яйце відбірне – 2 шт.;

  • кефір 25% – 215 мл;

  • цукор, сода і сіль – по 5 г;

  • борошно – 615 р.


  • Для начинки:

  • щавель – 115 г;

  • цукор – 60 р.


  • Приготування
    У миску розбиваємо яйця, додаємо сіль, соду, цукор і вливаємо теплий кефір. Слідом додаємо сметану і перемішуємо. Поступово додаємо борошно і замішуємо руками еластичне тісто.
    Щавель промиваємо, обсушуємо, дрібно рубаємо і засипаємо цукром. Руки присипаємо борошном, відриваємо трохи тіста, формуємо коржик і викладаємо зелену начинку. Защипуємо краю, ліпимо рівний пиріжок і обсмажуємо її на рослинній маслечко. Точно також чинимо з усіма виробами. Готові пиріжки розкладаємо на паперовій серветці і витираємо, щоб вона ввібрала зайвий жир.

    Смажені солодкі пиріжки зі щавлем


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • сир – 505 г;

  • яйце відбірне – 4 шт.;

  • сода – 5 г;

  • цукор – 20 г;

  • борошно – 115 р.


  • Для начинки:

  • щавель – 115 г;
  • Смажені пиріжки зі щавлем

  • цукор – 60 р.


  • Приготування
    Сир розтираємо з яйцями, додаємо цукор, соду і поступово вводимо муку. Замішуємо м'яке тісто розкачуємо його і вирізаємо кружечки за допомогою склянки.
    Щавель промиваємо, струшуємо, дрібно рубаємо ножем і перемішуємо з цукром. На кожну заготовку викладаємо частину зеленої начинку, защипуємо краю, надаємо пиріжкам потрібну форму і обсмажуємо їх у великій кількості рослинного масла.
    Додав: admin | 21-09-2016, 14:33
    Переглядів: 291