Пиріг «Ватрушка»
Сьогодні ми поділимося з вами рецептом приготування пирога «Ватрушка». Така випічка стане відмінним доповненням до чаю або кави. І навіть люди, що не люблять сир, із задоволенням скуштують це смачне і ніжне ласощі.
Інгредієнти:
маргарин вершковий – 105 г;
борошно – 355 г;
цукор білий – 155 р.
Для начинки:
сіль і харчова сода – по щіпці;
сир сільський – 520 г;
цукор – 240 г;
ванілін – щіпка;
яйце відбірне – 4 шт.
Приготування
Отже, насамперед готуємо основу пирога – пісочну крихту. Для цього розтираємо руками борошно з цукром і додаємо розм'якшений маргарин. Більшу частину отриманого тіста викладаємо на дно форми, утрамбовуємо руками і формуємо невисокі бортики.
У миску викладаємо зернистий сир, всипаємо цукор, розбиваємо курячі яйця, додаємо сіль, соду і ванілін за смаком. Перемішуємо вміст і збиваємо блендером до однорідності. Виливаємо суміш рівномірним шаром у форму з тестом і зверху присипаємо залишилася пісочної крихтою. Випікаємо сирний пиріг «Королівська ватрушка» в розігрітій духовій шафі 35 хвилин, при температурі 200 градусів. Готову страву повністю остуджуємо, нарізаємо невеликими порційними шматочками і подаємо до столу, виклавши на тарілку, з нежирної сметаною, варенням або згущеним молоком.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце С1 – 2 шт.;
цукор дрібний – 125 г;
сметана – 220 мл;
сода – 3 г;
борошно – 210 г;
масло вершкове – 15 г;
манка – 10 р.
Для начинки:
яйце С1 – 3 шт.;
цукор – 120 г;
сир – 520 г;
ягоди для прикраси;
Приготування
Для приготування пирога «Ватрушка», замішуємо тісто: яйця збиваємо міксером на високій швидкості з цукровим піском. Кладемо сметану, додаємо борошно, соду і вливаємо розтоплене вершкове масло. Замішуємо однорідне і трохи рідкувате тісто.
Для начинки, викладаємо в миску зернистий сир, додаємо цукровий пісок, манку і збиваємо все блендером.
Форму для випічки промазуємо розтопленим шматочком вершкового масла, притрушуємо злегка борошном і акуратно виливаємо бісквітне тісто. Далі, викладаємо підготовлену начинку і зверху прикрашаємо за бажанням пиріг ягодами. Відправляємо швидкий пиріг ватрушка в заздалегідь розігріту духовку і випікаємо протягом 35 хвилин при температурі 185 градусів. Готову страву остуджуємо, нарізаємо шматочками і подаємо зі сметанкою або варенням до чаю.
Пиріг «Королівська ватрушка з сиром
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Отже, насамперед готуємо основу пирога – пісочну крихту. Для цього розтираємо руками борошно з цукром і додаємо розм'якшений маргарин. Більшу частину отриманого тіста викладаємо на дно форми, утрамбовуємо руками і формуємо невисокі бортики.
У миску викладаємо зернистий сир, всипаємо цукор, розбиваємо курячі яйця, додаємо сіль, соду і ванілін за смаком. Перемішуємо вміст і збиваємо блендером до однорідності. Виливаємо суміш рівномірним шаром у форму з тестом і зверху присипаємо залишилася пісочної крихтою. Випікаємо сирний пиріг «Королівська ватрушка» в розігрітій духовій шафі 35 хвилин, при температурі 200 градусів. Готову страву повністю остуджуємо, нарізаємо невеликими порційними шматочками і подаємо до столу, виклавши на тарілку, з нежирної сметаною, варенням або згущеним молоком.
Рецепт бісквітного пирога «Ватрушка з сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для приготування пирога «Ватрушка», замішуємо тісто: яйця збиваємо міксером на високій швидкості з цукровим піском. Кладемо сметану, додаємо борошно, соду і вливаємо розтоплене вершкове масло. Замішуємо однорідне і трохи рідкувате тісто.
Для начинки, викладаємо в миску зернистий сир, додаємо цукровий пісок, манку і збиваємо все блендером.
Форму для випічки промазуємо розтопленим шматочком вершкового масла, притрушуємо злегка борошном і акуратно виливаємо бісквітне тісто. Далі, викладаємо підготовлену начинку і зверху прикрашаємо за бажанням пиріг ягодами. Відправляємо швидкий пиріг ватрушка в заздалегідь розігріту духовку і випікаємо протягом 35 хвилин при температурі 185 градусів. Готову страву остуджуємо, нарізаємо шматочками і подаємо зі сметанкою або варенням до чаю.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати королівську ватрушку з сиром?
Ніжний та насичений сирним смаком пиріг - королевська ватрушка. Готувати його суцільне задоволення, адже не потрібно мудрувати зі складним рецептом,

Царська ватрушка з сиром – рецепт
Любителі сирною випічки неодмінно оцінять рецепти, представлені далі. Пропонуємо спекти чудовий пиріг з пісочного тіста з неймовірною кількістю

Царська ватрушка
Царська ватрушка - це неймовірний пиріг з найпростішого пісочного тіста з великою кількістю найніжнішої сирної начинки. Приготувавши цей десерт з

Королевська ватрушка - рецепт
Королевська ватрушка - це шикарний пиріг з неймовірною кількістю сирного наповнення. Традиційно його готують на пісочній основі, однак у

Ватрушка в мультиварці
Хто з нас не пробував ватрушку - популярну випічку із здобного тіста з начинками з сиру, повидла, картопляного пюре. Сьогодні ми розповімо, як

Французька ватрушка - рецепт
Французька ватрушка - це пиріг з ніжною сирною начинкою, покритої шаром хрусткого тіста. За своїм виглядом вона відрізняється від випічки, до якої ми