Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тісто на горішки з вареним згущеним молоком

Тісто на горішки з вареним згущеним молоком

21-09-2016, 14:10
209
Тісто на горішки з вареним згущеним молоком
Печиво «Горішки» зі згущеним молоком – найулюбленіше і популярне дитяче ласощі. Та й багато дорослих рідко відмовляться від такої смакоти. Ми розповімо вам з радістю, як зробити правильне тісто на горішки.

Рецепт тіста на горішки зі згущеним молоком


Інгредієнти:

  • маргарин вершковий – 310 г;

  • яєчний жовток – 3 шт.;

  • цукор – 205 г;

  • борошно – 955 г;

  • сода;

  • оцет.


  • Приготування
    Заморожений маргарин натираємо і змішуємо з яєчними жовтками. Слідом додаємо борошно, цукровий пісок і гашене харчову соду. Перемішуємо масу віночком до однорідного стану і, накривши рушником, прибираємо на півгодини в тепле сухе місце. Після закінчення часу тісто для горішків готове і як тільки горішниця нагріється, переходимо до приготування ласощів.

    Пісочне тісто для горішків


    Інгредієнти:

  • маргарин – 255 г;

  • борошно – 615 м;

  • сметана нежирна – 105 мл;

  • цукор – 110 г;

  • сода;

  • оцет.


  • Приготування
    Розм'якшений маргарин викладаємо в широку миску, додаємо нежирну сметану і ретельно перемішуємо. Слідом всипаємо цукор, кидаємо гашене харчову соду і всипаємо борошно. Вимішуємо масу до отримання м'якого тіста і відразу ж приступаємо до випічки горішків.

    Тісто для горішків зі згущеним молоком


    Інгредієнти:

  • масло вершкове – 105 г;

  • майонез легкий – 45 мл;

  • яйце – 95 г;

  • цукор – 35 г;

  • сода харчова – щіпка;

  • крохмаль картопляний – 115 г;

  • борошно – 385 р.


  • Приготування
    Цукор висипаємо в миску розбиваємо свіжі яйця і ретельно розтираємо вилочкою дочиста. Далі викладаємо розм'якшене масло, майонез, кидаємо соду, крохмаль і поступово всипаємо борошно. Замішуємо м'яке однорідне тісто і випікаємо горішки звичним способом.

    Тісто на горішки з вареним згущеним молоком


    Інгредієнти:

  • масло вершкове – 155 г;

  • цукор – 35 г;

  • яйце велике – 75 г;

  • мед липовий рідкий – 1 ст. ложка;

  • оцет столовий або яблучний – 1 ч. ложка;

  • коньяк – 15 мл;

  • сода – щіпка;

  • борошно – 3 ст.
  • Тісто на горішки з вареним згущеним молоком


    Приготування
    Перед тим, як почати готувати тісто для горішків зі згущеним молоком размягчим трохи масло. Потім викладаємо в чашку, всипаємо цукор і добре розтираємо вилочкою. Далі вбиваємо курячі свіжі яйця, вводимо трохи коньяку та меду. Поступово всипаємо борошно і кладемо соду, гашену оцтом. Вимішуємо тісто чистими руками до однорідності, а потім загортаємо в плівочку і прибираємо приблизно на 30 хвилин у тепле місце. Після цього розігріваємо гарненько орешницу і переходимо до випічки ласощі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Горішки з вареним згущеним молоком
    Горішки з вареним згущеним молоком
    Горішки зі згущеним молоком - чудове домашнє ласощі, що, неодмінно, варто робити іноді, щоб порадувати малечу. Далі опишемо найбільш доступні і
    Тісто для «Горішків»
    Тісто для «Горішків»
    В цій статті детально описано кілька рецептів, які неодмінно повернуть вас у дитинство, адже печиво «Горішки» напевно готували в кожному будинку.
    Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком для орешницы
    Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком для орешницы
    Домашні ласощі складно порівняти з їх покупними аналогами. Це стосується і смачних, улюблених багатьма «Горішків» зі згущеним молоком. Тому
    Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком
    Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком
    Основу чудового ласощі, зі смаком дитинства, «Горішків» зі згущеним молоком, створює саме тісто. Смачне, ароматне, трохи хрустке - воно здатне
    «Горішки» зі згущеним молоком - класичний рецепт
    «Горішки» зі згущеним молоком - класичний рецепт
    Ласощі, напевно знайоме кожному ще з дитинства - це звичайно «Горішки» зі згущеним молоком. І сьогодні ця домашня солодкість не поступається в
    Печиво "Горішки" з вареним згущеним молоком
    Печиво "Горішки" з вареним згущеним молоком
    Багатьом господиням дісталося у спадок таке корисне пристосування як горішниця. Саме в цій сковороді готується всіма улюблене печиво "Горішки" з