«Горішки» зі згущеним молоком - класичний рецепт

Класичний рецепт м'яких «Горішків» зі згущеним молоком
Щоб «Горішки» не тверділи, тісто для них має бути трохи ніжніше і м'якше, ніж для класичного рецепту. Приготувати такі ласощі можна з додаванням молочних продуктів. Для цього рецепту ми вирішили вибрати сметану.
Інгредієнти:
Приготування
Першими слід сметану збити разом з яйцем і кристалами цукру. Коли кристали останнього розчиняться, розтопіть вершкове масло, а потім, злегка охолодивши його, влийте до решти суміші. Слідом відправте та невелику кількість соди. Коли суміш буде готова, всипте борошно і замісіть м'яке, але не прилипающее до поверхні тісто. Розділіть тісто на невеликі порції і скрутіть їх. Розподіліть кульки тіста в комірках розпеченій форми для горішків. Температура форми безпосередньо визначає те, як буде проходити приготування, тому переконайтеся, що поверхня дійсно добре розжарилася, інакше печиво може прилипнути. Обсмаживши «Горішки», остудіть їх і зріжте надлишки тесту з усіх боків. Додайте отриману крихту печива до згущеному молоці і перемішайте. Рецепт класичних «Горішків» зі згущеним молоком і сметаною практично підійшов до кінця, залишається лише наповнити половинки печива згущеним молоком і з'єднати їх між собою.
«Горішки» зі згущеним молоком: класичний рецепт в радянській орешнице
Інгредієнти:
Для наповнення:
Для тіста:
Приготування
Почніть з приготування тіста, першим етапом в якому стане збивання першої пари інгредієнтів в білястий крем. До крему додайте розтоплене, але попередньо охолоджене масло і повторіть збивання. Загасіть соду і влийте її до яєчно-масляної суміші. Повторно збийте і додайте борошно з ваніліном. Отримане масляниста тісто легко формується, тому отщипывайте від нього невеликі порції і скатуємо їх у кульки. Кожен з кульок помістіть в комірки на розпеченій плиті орешницы. Готуйте класичні «Горішки» зі згущеним молоком над відкритим вогнем близько 5 хвилин з обох сторін, орієнтуйтеся за кольором печива.
Подрібніть горіхи і змішайте їх зі згущеним молоком. Наповніть половинки печива отриманою сумішшю.
Класичний рецепт «Горішків» зі згущеним молоком і з майонезом
Інгредієнти:

Приготування
Розм'якшене масло і майонез розітріть разом до формування липкою крихти. Збийте яйця і цукор, поки кристали не розчиняться. До яєчної суміші додати гашену соду і влийте все до масляної крихті. Замісивши однорідне тісто, розділіть його і скачайте в кульки. Обсмажуйте в комірках орешницы до легкого золотистого відтінку, а після остигання наповніть половинки згущеним молоком і з'єднайте разом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
Празький торт - це чудовий шоколадний бісквіт, який просочений найніжнішим вершковим кремом. Від такого домашнього ласощі неможливо відмовитися.

«Горішки» зі згущеним молоком – рецепт
Багато хто з вас пам'ятають чарівне ласощі з дитинства - горішки з вареним згущеним молоком всередині. Готували їх зазвичай з допомогою спеціального

Пончики зі згущеним молоком
Всім ласунам присвячується - улюблене і знайоме з дитинства ласощі пончики зі згущеним молоком. Смакота, чи не так? Зараз ми розповімо, як за

Тістечко зі згущеним молоком
Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий

Пиріг зі згущеним молоком
Всі ми любимо пироги з дитинства. І сьогодні ми пропонуємо зробити пиріг зі згущеним молоком - справжні ласощі для ласунів. У нашій статті ми зібрали

Печиво "Горішки" з вареним згущеним молоком
Багатьом господиням дісталося у спадок таке корисне пристосування як горішниця. Саме в цій сковороді готується всіма улюблене печиво "Горішки" з