Тісто для «Горішків»
«Горішки» – це знайома всім ще з дитинства оригінальне печиво. Смачне пісочне тісто і чудовий крем роблять цю випічку справжніми ласощами! Давайте дізнаємося з вами сьогодні, як різними способами приготувати тісто на «Горішки» у орешнице.
Інгредієнти:
яйце – 2 шт.;
тростинний коричневий цукор – 70 г;
борошно – 500 г;
густа сметана – 100 мл;
маргарин – 05 пачки;
сода харчова – щіпка;
столовий оцет – 10 мл;
крохмаль картопляний – 50 р.
Приготування
Для приготування тіста для «Горішків» , яйця розбиваємо в миску, всипаємо цукор і швиденько збиваємо. Потім викладаємо густу сметану і додаємо розм'якшений вершковий маргарин. Соду гасимо оцтом і теж додаємо в тісто. Поступово всипаємо картопляний крохмаль і ретельно все перемішуємо. В самому кінці підмішуємо борошно і замішуємо м'яке пухнасте тісто. Ось і все, тепер можна діставати орешницу і переходити до випічки печива.
Інгредієнти:
курячі жовтки – 2 шт.;
цукор – 05 склянки;
сметана селянська – 05 ст.;
маргарин вершковий – 1 пачка;
харчова сода – щіпка;
оцет 9% – 1 ч. ложка;
ванілін;
борошно.
Приготування
Жовтки розтираємо виделкою з цукром, викладаємо сметану і вливаємо розтоплений охолоджений маргарин. Потім додаємо щіпку соди і ванілін для аромату. Все перемішуємо ложкою і всипаємо потихеньку борошно. Замішуємо м'яке тісто і використовуємо його для приготування смачних «Горішків» у орешнице.
Інгредієнти:
вершкове масло – 1 пачка;
борошно вищого сорту – 450 г
яйце – 2 шт.;
цукор білий – 05 ст.;
сода харчова – щіпка;
столовий оцет – 10 мл
Приготування
Вершкове масло виймаємо з упаковки і викладаємо в каструлю. Ставимо посуд на самий слабкий вогонь і розтоплюємо вміст до рідкого стану. Потім додаємо цукровий пісок і ретельно перемішуємо. Знімаємо акуратно каструльку з вогню і охолоджуємо. В ложку насипати соду, поливаємо оцтом і виливаємо шипучку в масло. В окрему пиалку розбиваємо яйця і розмішуємо, не збиваючи. Додаємо яєчну суміш до нашого тесту і поступово всипаємо невеликими порціями заздалегідь просіяне через ситечко борошно. Все як слід, перемішуємо спеціальним віночком і використовуємо готове еластичне тісто для випічки «Горішків».
Рецепт тіста для «Горішків»
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тіста для «Горішків» , яйця розбиваємо в миску, всипаємо цукор і швиденько збиваємо. Потім викладаємо густу сметану і додаємо розм'якшений вершковий маргарин. Соду гасимо оцтом і теж додаємо в тісто. Поступово всипаємо картопляний крохмаль і ретельно все перемішуємо. В самому кінці підмішуємо борошно і замішуємо м'яке пухнасте тісто. Ось і все, тепер можна діставати орешницу і переходити до випічки печива.
Тісто для «Горішків» на газу
Інгредієнти:
Приготування
Жовтки розтираємо виделкою з цукром, викладаємо сметану і вливаємо розтоплений охолоджений маргарин. Потім додаємо щіпку соди і ванілін для аромату. Все перемішуємо ложкою і всипаємо потихеньку борошно. Замішуємо м'яке тісто і використовуємо його для приготування смачних «Горішків» у орешнице.
Рецепт тіста для «Горішків» у електричній горішниці
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло виймаємо з упаковки і викладаємо в каструлю. Ставимо посуд на самий слабкий вогонь і розтоплюємо вміст до рідкого стану. Потім додаємо цукровий пісок і ретельно перемішуємо. Знімаємо акуратно каструльку з вогню і охолоджуємо. В ложку насипати соду, поливаємо оцтом і виливаємо шипучку в масло. В окрему пиалку розбиваємо яйця і розмішуємо, не збиваючи. Додаємо яєчну суміш до нашого тесту і поступово всипаємо невеликими порціями заздалегідь просіяне через ситечко борошно. Все як слід, перемішуємо спеціальним віночком і використовуємо готове еластичне тісто для випічки «Горішків».
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт «Горішків» з вареним згущеним молоком в орешнице
Напевно багато хто пам'ятає смак домашнього печива «Горішки» з традиційним наповненням з вареного згущеного молока. Пропонуємо найбільш повний і
Печиво «Горішки» зі згущеним молоком – старий рецепт
Смак печива, рецепт якого описаний далі, напевно знайомий кожному з дитинства. Пропонуємо згадати старий варіант приготування домашніх «Горішків».
«Горішки» рецепт для орешницы
Самим чудовим ласощами родом з дитинства є «Горішки», наповнені солодкою вареним згущеним молоком. Приготуйте це неймовірно смачне печиво - і ваші
Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком для орешницы
Домашні ласощі складно порівняти з їх покупними аналогами. Це стосується і смачних, улюблених багатьма «Горішків» зі згущеним молоком. Тому
«Горішки» - рецепт
Напевно кожен пам'ятає той неповторний аромат і чудовий смак домашнього печива «Горішки». Пропонуємо згадати той самий простий, але такий улюблений
Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком
Основу чудового ласощі, зі смаком дитинства, «Горішків» зі згущеним молоком, створює саме тісто. Смачне, ароматне, трохи хрустке - воно здатне