» » Пісне печиво з вівсяних пластівців

Пісне печиво з вівсяних пластівців

Пісне печиво з вівсяних пластівців
Під час посту хоч і заборонені багато продуктів, але все ж є багато страв, якими можна поласувати. Рецепти пісного печиво з вівсяних пластівців чекають вас нижче.
Пісне печиво з вівсяних пластівців – рецепт
Інгредієнти:

  • вівсянка – 150 г;

  • олія оливкова – 90 мл;

  • очищені волоські горіхи – 90 г;

  • мед натуральний – 50 г;

  • сіль;

  • розпушувач – 5 р.


  • Приготування
    Подрібнюємо вівсяні пластівці. Це можна зробити або за допомогою блендера, або за допомогою кавомолки. Крупно рубаємо волоські горіхи. З'єднуємо вівсяну муку з розпушувачем, сіллю, медом і оливковою олією. Добре розмішуємо. Потім додаємо горішки і знову перемішуємо. З отриманої маси формуємо невеличкі кульки, злегка придавлюємо їх і розкладаємо по листу. Випікаємо близько чверті години.
    Пісне печиво з вівсяних пластівців з бананом
    Інгредієнти:

  • пластівці вівсяні – 1 склянка;

  • курага – 6 шт.;

  • насіння соняшнику – 30 г;

  • банани великі – 3 шт.


  • Приготування
    Перетворюємо банани в пюре будь-яким зручним способом. Нарізаємо невеликими шматочками промиту курагу. Змішуємо вівсянку з банановим пюре, курагою і очищеним насінням. Столовою ложкою набираємо приготовану масу і кладемо на деко. Випікаємо пісне печиво з вівсяних пластівців без борошна 25 хвилин.
    Пісне печиво з вівсяних пластівців і моркви
    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне вищого сорту – 170 г;

  • розпушувач – 1 ч. ложка;

  • вівсяна каша швидкого приготування – 1 склянка;

  • подрібнена за допомогою дрібної терки морква – 15 склянки;

  • натуральний мед – 50 г;

  • олія рафінована рослинна – 55 мл;

  • кориця – щіпка;

  • родзинки – 45 г;

  • насіння – 40 р.


  • Приготування
    Змішуємо моркву з рідким медом, маслом, родзинками і насінням. Потім в отриману суміш кладемо вівсяні пластівці. Залишаємо на півгодини, щоб вони добре просочилися. Змішуємо пшеничне борошно з розпушувачем для тесту і меленою корицею. Отриману суху суміш висипаємо в раніше підготовлену масу. Далі змоченими в маслі або воді руками скачуємо кульки, злегка їх придавлюємо долоньками і кладемо на деко. Випікаємо печиво 20 хвилин.
    Пісне печиво на розсолі з вівсяними пластівцями
    Інгредієнти:

  • розсіл – 350 мл;

  • цукор – 180 г;

  • вівсянка – 2 склянки;

  • борошно вищого сорту – 3 склянки;

  • натуральні мед – 50 г;

  • рослинна рафінована олія – 40 мл;

  • гашене сода – 1 ч. ложка;

  • родзинки без кісточок – 55 р.


  • Приготування
    З розсолу, цукру, рослинної олії, меду, борошна, соди і вівсяних пластівців замішуємо тісто. Додаємо родзинки, також можна взяти мак, подрібнені горіхи і замішуємо тісто. Змазаними маслом руками формуємо кульки, злегка притискаємо їх і кладемо на лист. Випікаємо вівсяне печиво 20 хвилин.
    Пісне печиво з вівсяних пластівців з яблуками
    Інгредієнти:

  • борошно вищого сорту пшеничне – 1 склянка;

  • вівсянка – 1 склянка;

  • мед натуральний рідкий – 10 г;

  • кисло-солодке велике яблуко – 1 шт.;

  • розпушувач – 1/2 ч. ложки;

  • крутий окріп – 10 мл;

  • мелена кориця – 1/2 ч. ложки;

  • пісок цукровий – 25 г;

  • олія рослинна рафінована – 50 мл;

  • сода харчова – 5 р.


  • Приготування
    Яблуко запікаємо, а потім пюрируем. У масло, додаємо цукор, мед і гашену окропом соду з розпушувачем. В отриману масу кладемо яблучне пюре, борошно і подрібнену вівсянку. Вимішуємо до однорідної маси. Ложкою поміщаємо її порційно на деко. Вівсяне печиво з яблуками випікаємо 20 хвилин.
    Пісне печиво з вівсяних пластівців з медом
    Інгредієнти:

  • вівсяні пластівці – 100 г;

  • житнє борошно – 50 р;

  • обсмажений мигдаль – 90 г;

  • мед натуральний рідкий – 40 г;

  • цукор коричневий – 70 г;
  • Пісне печиво з вівсяних пластівців

  • олія оливкова – 45 мл;

  • свіжовичавлений сік лимона – 40 мл;

  • сік свіжовичавлений апельсиновий – 50 мл


  • Приготування
    Вівсяні пластівці з'єднуємо з житнім борошном, цукром і подрібненим мигдалем. Додаємо мед, масло, сік апельсина і лимона. Добре розмішуємо і даємо постояти хвилин 10. Потім руки змащуємо маслом і з приготовленої маси формуємо кульки. Розплющуємо кожен з них долонями і відправляємо на аркуш. Випікаємо в добре прогрітій духовці чверть години.
    Додав: admin | 24-04-2016, 17:55
    Переглядів: 858