Як приготувати дріжджове тісто для пиріжків?
Рекомендуємо до приготування прості і доступні рецепти дріжджового тіста для пиріжків. Для вас нижче представлений безопарний і пісний варіанти, що дають просто приголомшливий результат. Вироби з такого тіста виходять нітрохи не гірше, ніж з більш змістовною за складом і клопіткою основи.
Інгредієнти:
молоко незбиране – 220 мл;
борошно пшеничне просеянная – 420 г;
велике яйце куряче – 1 шт.;
маргарин вершковий – 60 г;
пісок цукровий – 40-90 г;
живі пресовані дріжджі – 25-30 г;
сіль поварена – 1 невелика щіпка.
Приготування
Даний рецепт дріжджового тіста на пиріжки передбачає використання малої кількості здоби, тому в даному випадку ми обійдемося без опари. До розчиненим у сорокаградусном молоці дріжджів додаємо змішане в окремій мисці з сіллю і цукром яйце, просіяне борошно і розтоплений вершковий маргарин. Вимішуємо все ретельно спочатку в мисці, а потім не менш семи хвилин на столі, отримавши в підсумку м'яке і пластичне, але зовсім не липке тісто.
Маємо його в мисці або іншої підходящої посудині і ставимо в тепленьке місце мінімум на дві години. За цей час один раз обминаємо тісто і трохи відбиваємо, піднявши і вдаривши об стіл або миску. Після цього з готового визрілого тіста формуємо пиріжки, наповнивши їх бажаної начинкою, даємо виробів підрости і випікаємо в духовці.
Інгредієнти:
вода фільтрована – 310 мл;
борошно пшеничне просеянная – 820-950 г;
живі пресовані дріжджі – 50 г;
олія рослинна рафінована – 185 мл;
пісок цукровий – 110 г;
кухонна велика сіль – 10 г;
цукор ванільний – 1 пакетик;
будь-яка пісна начинка .
Приготування
Пісне тісто по даному рецепту краще готувати ввечері для використання на наступний день. У великій ємності, об'ємом не менше п'яти літрів, змішуємо свіжі дріжджі з тепленькою водою, цукровим піском, ванільним цукром і сіллю і даємо розчинитися всім кристалам. Потім додаємо масло рослинне, обов'язково рафінована, і всипаємо просіяне пшеничне борошно. Вимішуємо тісто дуже ретельно, отримавши в результаті дуже м'яку і трохи липнущую його текстуру.
Посудину з тістом ставимо на ніч у холодильник. За цей час маса добре підніметься і збільшиться в об'ємі.
Ранок приготуємо пісну начинку, якою може бути тушкована капуста, картопля з грибами або ж повидло, ягоди, а також будь-яке інше не скоромне наповнення.
З тіста скачуємо кульки діаметром приблизно чотири сантиметри, викладаємо їх на змащену маслом поверхню і даємо підійти протягом п'ятнадцяти хвилин. Після цього формуємо пісні пиріжки, розташовуємо їх на деко і ставимо випікатися в прогріту до 185 градусів духовку хвилин на п'ятнадцять.
Як приготувати пишне дріжджове тісто для пиріжків - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Даний рецепт дріжджового тіста на пиріжки передбачає використання малої кількості здоби, тому в даному випадку ми обійдемося без опари. До розчиненим у сорокаградусном молоці дріжджів додаємо змішане в окремій мисці з сіллю і цукром яйце, просіяне борошно і розтоплений вершковий маргарин. Вимішуємо все ретельно спочатку в мисці, а потім не менш семи хвилин на столі, отримавши в підсумку м'яке і пластичне, але зовсім не липке тісто.
Маємо його в мисці або іншої підходящої посудині і ставимо в тепленьке місце мінімум на дві години. За цей час один раз обминаємо тісто і трохи відбиваємо, піднявши і вдаривши об стіл або миску. Після цього з готового визрілого тіста формуємо пиріжки, наповнивши їх бажаної начинкою, даємо виробів підрости і випікаємо в духовці.
Простий рецепт пісних пиріжків з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Пісне тісто по даному рецепту краще готувати ввечері для використання на наступний день. У великій ємності, об'ємом не менше п'яти літрів, змішуємо свіжі дріжджі з тепленькою водою, цукровим піском, ванільним цукром і сіллю і даємо розчинитися всім кристалам. Потім додаємо масло рослинне, обов'язково рафінована, і всипаємо просіяне пшеничне борошно. Вимішуємо тісто дуже ретельно, отримавши в результаті дуже м'яку і трохи липнущую його текстуру.
Посудину з тістом ставимо на ніч у холодильник. За цей час маса добре підніметься і збільшиться в об'ємі.
Ранок приготуємо пісну начинку, якою може бути тушкована капуста, картопля з грибами або ж повидло, ягоди, а також будь-яке інше не скоромне наповнення.
З тіста скачуємо кульки діаметром приблизно чотири сантиметри, викладаємо їх на змащену маслом поверхню і даємо підійти протягом п'ятнадцяти хвилин. Після цього формуємо пісні пиріжки, розташовуємо їх на деко і ставимо випікатися в прогріту до 185 градусів духовку хвилин на п'ятнадцять.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт здобного дріжджового тіста
Незрівнянним варіантом домашньої випічки завжди вважалася саме здоба. Вироби на її основі завжди виходять дивовижно смачними, пишними, довго
Смажені пиріжки з дріжджового тіста на сковороді
Смажені дріжджові пиріжки - це чудовий спосіб порадувати рідних смачною стравою. Далі запропонуємо кілька нових і досить цікавих рецептів
Дріжджове тісто на воді
Дріжджове тісто на основі води може вийти не гірше звичного - на молоці або кефірі. Тому, вивчивши запропоновані далі рецепти, у вас вийде чудова,
Дріжджове тісто для пиріжків на воді
Є господині, які ще не знають, що з дріжджового тіста на воді можуть вийти чудово пишні і неодмінно смачні вироби. Далі розповімо кілька секретів
Швидкі пиріжки
Іноді хочеться порадувати сім'ю домашньою випічкою, однак абсолютно немає часу на кулінарні шедеври. Добре, що є рецепти, які дуже прості у
Тісто на сметані для пиріжків
Приготування пиріжків - справа досить клопітка. Однак, знаючи деякі хитрощі, процес може займати менше часу. Одним з найбільш вдалих рецептів, є