Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Солодкі булочки з дріжджового тіста

Солодкі булочки з дріжджового тіста

24-04-2016, 17:43
877
Солодкі булочки з дріжджового тіста
Домашні свіжоспечені булочки володіють сильним ароматом, який піднімає всім настрій і неймовірним смаком. Готувати солодкі булочки з дріжджового тіста зовсім не складно, але зате вони стануть відмінним перекусом або десертом.

Рецепт солодких булочок з дріжджового тіста


Інгредієнти:

  • молоко – 200 мл;

  • борошно – 760 г;

  • сухі моментальні дріжджі – 1 пакетик;

  • яйце – 1 шт.;

  • масло вершкове – 55 г;

  • цукор – 95 г;

  • ягідний джем – 100 мл.


  • Приготування
    Рецепт солодких дріжджових булочок досить простий. Для початку беремо молоко, виливаємо його в ковшичек, нагріваємо і кидаємо цукор і дріжджі. Перемішуємо вміст і залишаємо на кілька хвилин. Тим часом просіваємо борошно і акуратно вливаємо молочну суміш. Залишаємо опару на 15 хвилин і потім вводимо збите окремо куряче яйце. Додаємо розтоплене масло і обережно все перемішуємо. Готове тісто викладаємо на присипаний борошном стіл, ретельно вимішуємо руками і залишаємо його на 20 хвилин «відпочити». Далі розділяємо його на невеликі кульки, формуємо з кожного коржа і в центр кладемо трохи джему. Скачуємо заготовки в кульки, викладаємо у форму і промазуємо маслом. Запікаємо виробу 25 хвилин і перед подачею посипаємо здобні солодкі дріжджові булочки цукровою пудрою або меленою корицею.

    Солодкі булочки з листкового дріжджового тіста


    Інгредієнти:

  • готове листкове дріжджове тісто – 500 г;

  • яєчні жовтки – 3 шт.;

  • горіхи волоські – 305 м;

  • цукор – 105 г;

  • коньяк – 25 мл;

  • кориця мелена – 05 ч. ложки;

  • ванілін – за смаком;

  • молоко – 45 мл


  • Для глазурі:

  • цукрова пудра – 55 г;

  • вода фільтрована – 1 ст. ложка.
  • Солодкі булочки з дріжджового тіста


    Приготування
    Перед тим, як зробити солодкі булочки з дріжджового тіста, готуємо горіхи: очищаємо їх т шкаралупи і подрібнюємо в блендері. Жовтки збиваємо з цукром, вливаємо коньяк, кидаємо горіхи, корицю, ванілін і поступово вливаємо молоко. Все ретельно перемішуємо. Пакет тесту заздалегідь розморожуємо, розкачуємо на ладі і розрізаємо на 8 смужок. На кожну заготовку викладаємо начинку і звертаємо в рівну ковбаску. Закріплюємо краю і формуємо булочки, згортаючи їх вузликом. Викладаємо їх на деко і залишаємо приблизно на 30 хвилин. Потім промазуємо булочки яєчним жовтком і відправляємо на 25 хвилин у розігріту духовку. Готові булочки остуджуємо і поливаємо теплою глазур'ю, звареної з білої цукрової пудри і холодної води.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Булочки з корицею з дріжджового тіста
    Булочки з корицею з дріжджового тіста
    Сміливо приступайте до створення незвичайної випічки і з перших хвилин їх випікання ви зрозумієте, що не помилилися з рецептом. Неймовірний аромат
    Булочки з сиром з дріжджового тіста
    Булочки з сиром з дріжджового тіста
    Чудово смачні солодкі домашні булочки люблять всі. У процесі їх випікання аромат, заповнює весь будинок, підкорює кожного і встояти, не спробувавши
    Плюшки з корицею
    Плюшки з корицею
    Серед достатку рецептів солодкої випічки, булочки залишаються в пріоритеті. Адже з ними набагато менше клопоту у формуванні самого виробу. Одним з
    Булочки з листкового тіста
    Булочки з листкового тіста
    Випічка з листкового тіста хороша тим, що з готового тіста можна швидко і з мінімумом зусиль приготувати смачні булочки до чаю. Начинку для таких
    Булочки з дріжджового тіста
    Булочки з дріжджового тіста
    Булочки, яке приготовані не в пекарні, а на своїй кухні і з любов'ю, завжди в рази смачніше покупних. І нехай вас не лякає робота з тестом, адже з