Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пісні коржі на сковороді

Пісні коржі на сковороді

24-04-2016, 17:42
570
Пісні коржі на сковороді
І знову у нас рецепти для пісного меню. Рекомендуємо приготувати смачні пісні коржі з начинкою, пожарив їх на сковороді. Незважаючи на, здавалося б, надмірну простоту даного страви, воно виходить неймовірно смачним, апетитним і дасть фору будь-якому більш вишуканої страви.

Як приготувати пісні коржі з картоплею на сковороді?


Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 620 г;

  • сухі дріжджі – 10 г;

  • вода очищена – 375 мл;

  • олія рослинна без аромату – 35 мл;

  • сіль – 15 г;

  • цукровий пісок – 40 г;

  • рафінована рослинна олія для смаження;


  • Для начинки:

  • картопляні бульби – 850 г;

  • цибулина ріпчаста – 70 г;

  • перець чорний свіжозмелену – 2 щіпки;

  • кухонна сіль – 2 щіпки;

  • рафінована рослинна олія для смаження;

  • часник і рослинне масло для подачі.


  • Приготування
    Спочатку розчинний в тепленькій водичці сухі дріжджі, цукровий пісок і сіль і хвилин через п'ятнадцять-двадцять вливаємо олію і просіваємо в суміш борошно. Ретельно вимішуємо м'яке тісто і залишаємо на годинку в теплі, прикривши посудину з ним чистою тканиною або рушником.
    За той час поки підходить тісто, підготуємо картопляну начинку. Очищаємо і ріжемо на частини картопляні бульби, заливаємо водою, підсолюємо і варимо до м'якості овочевих скибочок. Після цього зливаємо відвар, а овочі розтираємо товкачиком до стану пюре. Цибулинку очищаємо від лушпиння, ріжемо дрібненькими кубиками і обсмажуємо їх на рослинному маслі на розігрітій сковороді. Додаємо піджарку до картоплі, присмачую масу перчиком і перемішуємо.
    Обминаємо тісто і ділимо на вісім рівних порцій. Кожну розкачуємо або розминаємо руками до плоскої коржі, накладаємо по центру картопляне наповнення в кількості приблизно двох столових ложок, збираємо краю коржі догори і защипуємо грунтовно. Тепер притискаємо «мішечок» і розкачуємо акуратно качалкою до товщини приблизно один сантиметр. Викладаємо отриману корж в сковорідку з рафінованим маслом і підрум'янюємо з двох сторін до апетитного рум'янцю і готовності.
    Змішуємо видавлений часниковий зубчик з невеликою кількістю рослинного масла і змащуємо готові рум'яні, посмажені на сковороді, пісні картопляні коржі отриманою сумішшю.

    Рецепт пісних коржів з зеленню на сковороді


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 460 м;

  • вода очищена – 110 мл;

  • олія рослинна без аромату – 110 мл;

  • сіль – 10 г;


  • Для начинки:

  • свіжа зелень кропу – 1 великий пучок;

  • свіжа зелень петрушки – 1 великий пучок;

  • стебла зеленої цибулі – 1 великий пучок;

  • часникові зубці – 2 шт.;

  • кухонна сіль – за смаком;

  • рафінована рослинна олія для смаження.


  • Приготування
    Щоб приготувати тісто для коржів, просіваємо борошно пшеничне, додаємо сіль кухонну, рослинне масло, перемішуємо і, поступово підливаючи очищену воду, виробляємо заміт щільного і абсолютно не липкого тіста. Оформляємо його після цього в круглий куля і залишаємо під плівкою для визрівання приблизно на годину.
    За цей час промиваємо гілочки свіжої зелені кропу і петрушки, обсушуємо і нарізаємо не сильно дрібно. Подрібнюємо також заздалегідь промиті, обсушені і очищені при необхідності стебла зеленого лука. Часникові зубці позбавляємо від лушпиння і дрібно рубаємо гострим ножем або видавлюємо через прес.
    Крім запропонованих видів свіжої зелені можна використовувати для начинки будь-які інші, наприклад, взяти для цієї мети кінзу, щавель або шпинат .
    Підготовлену зелену масу викладаємо в сковороду з прогрітим рафінованим рослинним маслом і
    Пісні коржі на сковороді
    припускаємо протягом двох хвилин, після чого закладаємо часник, підсолюємо вміст сковороди, перемішуємо і знімаємо з вогню.
    Дозріле тісто ділимо на вісім рівних порцій, з яких формуємо чотири коржі наступним чином. Розкачуємо кожну порцію тонко на припыленном злегка борошном столі, по центру кладемо трохи начинки і накриваємо ще одним розкатаним тонко пластом. Защипуємо після цього грунтовно краю.
    Смажити пісні коржі з зеленню ми будемо на сухій розігрітій сковороді без масла, просто підрум'янюючи вироби з двох сторін.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пісні супи у Великий піст
    Пісні супи у Великий піст
    У період Великого посту можна готувати незвичайні перші страви, без додавання заборонених компонентів. Далі опишемо рецепт незрівнянного гарбузового
    Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
    Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
    Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного
    Коржі з картоплею
    Коржі з картоплею
    Балабушки - це смачне блюдо, яке обожнюють і дорослі, і діти. Приготувати їх можна з будь-якою начинкою, все залежить від ваших уподобань. В нашій
    Манні коржі
    Манні коржі
    З манної крупи найчастіше готують молочну кашу, але її можна використовувати і в створенні інших корисних страв. І сьогодні ми з вами поговоримо, як
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили