Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Крем для профітролей

Крем для профітролей

24-04-2016, 17:31
539
Крем для профітролей
Одного правильно приготовленого і спеченого тіста для профітролей мало, оскільки одну з головних ролей в смаку готового ласощі грає наповнювач. Варіантів крему для профітролей набагато більше, ніж варіантів тесту, а тому кожен зможе знайти рецепт за смаком.

Крем для профітролей зі згущеним молоком – рецепт


Такий крем не вважається класичним наповнювачем для профітролей, а найчастіше знаходить місце в рецептах, створених на теренах нашої батьківщини. Тим не менш, володіючи приємним смаком і готуючись із простих і доступних інгредієнтів, цей рецепт безумовно заслуговує популяризації.
Інгредієнти:

  • варена згущене молоко - 280 м;

  • вершкове масло - 95 г;

  • щіпка ваніліну.


  • Приготування
    Перед тим, як зробити крем для профітролей, переконайтеся в тому, що масло досягло кімнатної температури і готове до взбиванню. Опрацюйте м'яке масло ручним міксером на максимальній швидкості до тих пір, доки воно не побіліє і не додасть у обсязі. До масляного крему додайте ванілін (або іншу отдушку за смаком) і варене згущене молоко. Повторіть збивання, поки інгредієнти не з'єднаються між собою.

    Сметанний крем для профітролей


    Інгредієнти:

  • вершковий сир - 945 р;

  • сметана - 740 мл;

  • цукрова пудра - 235 г;

  • ванілін - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Цей простий вершковий крем для профітролей готується з допомогою одного лише ручного міксера. В одну ємність покладіть вершковий сир, сметану, цукрову пудру і ванілін. Збийте все до однорідності, поки крем не стане пишним. Після, охолодіть його. Такий крем-основа може доповнюватися шматочками сушених або свіжих ягід або шоколадною крихтою.

    Шоколадний крем для профітролей


    Класичне наповнення профітролей – заварний крем, але наш заварний крем не буде автентичним, так як у вже готовий продукт додається шоколадна крихта.
    Інгредієнти:

  • вершки жирні - 240 мл;

  • молоко - 240 мл;

  • цукор - 85 м;

  • яєчні жовтки - 6 шт;

  • крохмаль - 45 г;
  • Крем для профітролей

  • шоколадна крихта - 185 р.


  • Приготування
    Змішайте жирні вершки з молоком і розведіть в отриманій суміші 2/3 всього цукру. Окремо збийте жовтки з цукром. Додайте крохмаль і повторіть збивання до зникнення грудочок. Підігрійте молочну суміш з цукром і влити її до збитим яйцям при постійному помішуванні. Коли суміш буде готова, перелийте її на вогонь і проварити, також помішуючи, до загустіння. Покладіть розкришений шоколад і дочекайтеся його розплавлення. Охолодіть крем перед використанням.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крем для торта без масла
    Крем для торта без масла
    Не всі люблять жирні, маслянисті наповнення в різноманітних десертах. Тому далі запропонуємо кілька цікавих ідей для вашого торта, описавши рецепти
    Торт «Санчо Панчо»
    Торт «Санчо Панчо»
    Торт «Санчо Панчо» - чудовий десерт, який надзвичайно просто приготувати і ще простіше декорувати. Далі опишемо три найпоширеніші варіанти цього
    Торт з профітролей
    Торт з профітролей
    Профітролі – улюблене ніжне ласощі для багатьох ласунів. З цих дивовижних виробів можна також спорудити смачні торти. Наприклад, вишуканий, ефектний
    Банановий крем для бісквітного торта
    Банановий крем для бісквітного торта
    Ідеальним супроводом бісквітного торта стане чудовий, щільний, з неймовірним ароматом крем з бананів в основі. У запропонованих далі рецептах ми
    Як приготувати профітролі?
    Як приготувати профітролі?
    Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви
    Як приготувати профітролі?
    Як приготувати профітролі?
    Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви