Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Крем для торта без масла

Крем для торта без масла

24-04-2016, 17:32
845
Крем для торта без масла
Є величезна кількість рецептів приготування тортів і, мабуть, стільки ж варіантів приготування кремів для них. Але, як правило, всі вони містять в собі масло і є досить жирні. А з цієї статті ви дізнаєтеся, як приготувати легкий крем для торта без масла.

Крем для торта зі згущеного молока без масла


Інгредієнти:

  • згущене молоко – 1 банка;

  • сирий яєчний жовток – 1 шт.;

  • крохмаль картопляний – 40 г;

  • молоко – 200 мл


  • Приготування
    Виливаємо згущене молоко і молоко в каструльку. Картопляний крохмаль розводимо приблизно 50 мл холодної води, додаємо сирий жовток, інтенсивно розмішуємо і виливаємо в молочну суміш. На малому вогні варимо до загустіння, не припиняючи процесу перемішування. Для цього потрібно близько 15 хвилин. Потім даємо масі охолонути і наносимо її на коржі.

    Заварний крем для торта без масла


    Інгредієнти:

  • сирі яєчні жовтки – 2 шт.;

  • молоко коров'яче – 200 мл;

  • борошно вищого сорту пшеничне – 15 ст. ложки;

  • цукор – 190 г;

  • ванільний цукор.


  • Приготування
    Сирі жовтки курячих яєць розтираємо з цукровим піском. Зручно це робити там, де буде готуватися крем для торта без масла. Всипаємо борошно і ретельно розмішуємо. Потім потроху підливаємо холодне молоко, продовжуючи ретельно розтирати. Ставимо ємність на невеликий вогонь і проварюємо, обов'язково помішуючи, до густини. Після цього його знімаємо з плити, трохи остуживаем і збиваємо за допомогою міксера, щоб маса стала більш повітряної.

    Шоколадний крем без масла для торта


    Інгредієнти:

  • борошно вищого сорту пшеничне – 40 г;

  • порошок какао – 40 г;

  • молоко коров'яче – 250 мл;

  • пісок цукровий – 150 р.


  • Приготування
    Змішуємо борошно пшеничне з цукровим піском, какао порошком. Вливаємо молоко, ретельно розмішуємо і варимо до густоти на дуже повільному вогні. Все це час масу потрібно безперервно помішувати, щоб вона була однорідною. Після охолодження крем готовий!

    Крем для бісквітного торта без масла


    Інгредієнти:

  • йогурт натуральний – 600 г;

  • пісок цукровий – 90 г;

  • вершки 33% жирності – 500 мл;

  • кислота лимонна – 1/2 ч. ложки;
  • Крем для торта без масла

  • желатин - 10 р.


  • Приготування
    Желатин замочуємо у воді. Коли маса набубнявіє, розтоплюємо її, але не кип'ятимо, в іншому випадку желатин може втратити свої властивості. До пишноти за допомогою міксера збиваємо вершки, додаємо йогурт, цукор, лимонну кислоту і желатинову масу. Все це ретельно розмішуємо і наносимо на коржі. Торт повинен обов'язково постояти на холоді не менше 2 годин, щоб крем застиг.
    Приємного чаювання!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Заварний крем без масла
    Заварний крем без масла
    Популярний і відомий всім заварний крем можна зробити, не додаючи до складу масло - вийде не гірше традиційного варіанту. Далі розповімо, як
    Простий крем для торта в домашніх умовах
    Простий крем для торта в домашніх умовах
    Приготувавши коржі для домашнього десерту, неодмінно подбайте про якісне наповнення вашого кондитерського шедевра. Далі запропонуємо кілька
    Заварний крем із згущеним молоком
    Заварний крем із згущеним молоком
    Найбільш поширеним варіантом просочення різноманітних коржів для торта можна впевнено назвати найніжніший заварний крем, рецептів якого існує багато.
    Сметанний крем з желатином для торта – рецепт
    Сметанний крем з желатином для торта – рецепт
    Часто, господині приготувати сметанний крем, залишаються незадоволені результатом. Тому рекомендуємо скористатися нашими рекомендаціями і у вас вийде
    Крем для медового торта
    Крем для медового торта
    Урізноманітнити смак звичного медового торта досить просто. Досить просочити його відповідним кремом, приготовленим за іншим рецептом. Існує
    Фруктовий крем
    Фруктовий крем
    Фруктовий крем може виступати як в якості самостійного десерту, так і використовуватися у вигляді начинки для тортів чи тістечок. У нашій статті ми