Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Заварний крем без масла

Заварний крем без масла

24-04-2016, 17:35
1 053
Заварний крем без масла
Якщо ви не любитель масляного крему в десерті або бажаєте просто зменшити його калорійність, рекомендуємо рецепти приготування заварного крему без масла. А для тих, хто тримає піст - спеціальний варіант, не містить скоромних компонентів.

Класичний заварний крем для торта на молоці без масла - рецепт


Інгредієнти:

  • молоко незбиране – 490 мл;

  • жовтки курячих яєць – 4 шт.;

  • цукровий пісок – 190 г;

  • цукор ванільний – 15 г;

  • борошно пшеничне – 55 р.



  • Приготування
    Для приготування простого класичного заварного крему прогріваємо молоко до кипіння і в той же час збиваємо жовтки з цукровим піском, борошном і ванільним цукром. Тепер вливаємо тоненькою цівкою молочко в жовткову масу, неперервно і інтенсивно розмішуючи, і поміщаємо ємність з сумішшю на помірний вогонь. Даємо крему закипіти, помішуючи, і проварюємо від трьох до чотирьох хвилин, в залежності від бажаної текстури готового продукту.

    Заварний крем без масла - рецепт зі згущеним молоком


    Інгредієнти:

  • молоко незбиране – 490 мл;

  • молоко згущене – 385 г;

  • жовток великого курячого яйця – 1 шт.;

  • крохмаль картопляний – 55 г;

  • цукор ванільний (за бажанням) – 15 р.


  • Приготування
    Приступаючи до приготування крему, виливаємо в кухлик цілісне і згущене молоко і додаємо розчинений у невеликій кількості води крохмаль і яєчний жовток. Тепер поміщаємо ємність на вогонь і, обов'язково безперервно помішуючи, прогріваємо масу спочатку до кипіння, а потім до загустіння протягом десяти-п'ятнадцяти хвилин.
    Смак крему можна урізноманітнити додаванням в процесі ванільного цукру або ж шляхом змішування його з шматочками фруктів або ягід. Дуже смачно виходить, якщо змішати остиглий заварний крем з пробитою в блендері свіжої ананасовій м'якоттю. Просочивши таким дивовижним кремом тортик, ви будете приємно здивовані легкістю і неймовірним смаком отриманого десерту.

    Заварний крем без вершкового масла - пісний рецепт без яєць


    Інгредієнти:
    Заварний крем без масла


  • вода фільтрована тепла – 245 мл;

  • цукровий пісок – 195 г;

  • борошно пшеничне – 55 г;

  • ванільний екстракт – 5 р.



  • Приготування
    Для збагачення смаку даного пісного крему обсмажимо борошно на сухій сковороді до приємної рум'яного кольору і остуджуємо. Потім змішуємо її з водою, цукровим піском і ванільним екстрактом і добиваємося однорідності текстури без грудок. Тепер поміщаємо масу на водяну баню і прогріваємо, розмішуючи до загустіння.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Заварний крем із згущеним молоком
    Заварний крем із згущеним молоком
    Найбільш поширеним варіантом просочення різноманітних коржів для торта можна впевнено назвати найніжніший заварний крем, рецептів якого існує багато.
    Крем з вареного згущеного молока
    Крем з вареного згущеного молока
    Найбільш популярним наповненням різноманітних домашніх тортів є згущене молоко. Пропонуємо урізноманітнити цей звичайний продукт іншими простими
    Торт «Крем-брюле»
    Торт «Крем-брюле»
    Чудовий, ароматний десерт у вас вийде, якщо скористаєтеся поданими далі докладним рецептом. Розповімо, як правильно і досить оригінально спорудити
    Крем для медового торта
    Крем для медового торта
    Урізноманітнити смак звичного медового торта досить просто. Досить просочити його відповідним кремом, приготовленим за іншим рецептом. Існує
    Заварний крем для «Медовика»
    Заварний крем для «Медовика»
    Класичний «Медовик» готується зі сметанним кремом, але якщо ви хочете спробувати більш оригінальний рецепт - приготуйте медовик з заварним кремом.
    Класичний заварний крем - рецепт
    Класичний заварний крем - рецепт
    Класичний заварний крем - це чудова начинка для тістечок, еклерів, трубочок, прошарку тортів. Способів його приготування досить багато. У нашій