Крем з вареного згущеного молока
Смак безлічі домашніх солодких ласощів здебільшого визначається наповнює їх кремом. Особливою популярністю користується крем, приготований на основі вареного згущеного молока . Даний продукт чудово поєднується з вершковим маслом, сметаною і вершками, створюючи ідеальну текстуру наповнювача для тортів, еклерів , тістечок та інших солодких, улюблених багатьма десертів.
Інгредієнти:
молоко варене згущене – 390 г;
масло вершкове жирністю 72% – 220 р.
Приготування
Найпростіший крем з вареного згущеного молока можна приготувати, просто змішавши її з певним рецептурою кількістю вершкового масла кімнатної температури, і гарненько збити до однорідності і гладкості. Смак такого наповнення для торта та інших десертів можна змінювати шляхом зміни співвідношення компонентів, а також додаючи в нього інші складові. Так, наприклад, доповнивши крем звичайним згущеним молоком, зробимо його смак більш ніжним, а додавши ваніль або, скажімо, коньяк - додамо йому особливого аромату.
У такий крем можна також вводити подрібнені горіхи, сухофрукти і навіть шматочки свіжих фруктів і ягід.
Інгредієнти:
згущене молоко – 390 г;
сметана селянська або жирністю не менше 30% – 390 р.
Приготування
Як варіант можна приготувати крем з вареного згущеного молока, доповнивши її жирною сметаною. Для його приготування добре охолоджену сметану обробляємо за допомогою міксера до легкості й пишноти, а потім потроху додаємо варену згущенку і продовжуємо процедуру збивання до отримання однорідної текстури крему. Як і в попередньому варіанті можна наповнювати крем самими різноманітними смаковими добавками, додаючи в нього горіхи, сухофрукти та шматочки свіжих і консервованих фруктів й ягід.
Інгредієнти:
незбиране молоко – 260 мл;
вершкове масло жирністю 72% – 120 г;
пісок цукровий – 65 г або по смаку;
молоко варене згущене – 220 г;
пшеничне борошно – 70 г;
цукор ванільний – 10 р.
Приготування
Для любителів заварний основи крему рекомендуємо приготувати крем по даному рецепту. Для його реалізації прогріваємо в ковшике або невеликій каструльці молоко, розчиняємо в ньому цукровий пісок, кількість якого регулюємо за своїм смаком. Туди ж додаємо борошно, ванільний цукор і розмішуємо прямо у каструлі інтенсивно віночком або міксером, домагаючись повного розчинення всіх борошняних грудок. Тепер поміщаємо в каструлю іншу посудину з гарячою водою і витримуємо вміст на водяній бані, перемішуючи, до загустіння суміші, після чого знімаємо ємність з вогню і даємо заварний основі повністю охолонути при кімнатних умовах.
На заключному етапі приготування крему вводимо в нього варене згущене молоко і масло кімнатної температури і ретельно обробляємо міксером до однорідної і повітряної текстури.
Інгредієнти:
вершки жирністю 33% – 390 мл;
масло вершкове жирністю 72 % – 200 г;
ванільний цукор – 35 г;
згущене варене молоко – 390 г;
коньяк або ром – 45 мл
Приготування
Приступаючи до приготування крему за даним рецептом, обробляємо жирні вершки за допомогою міксера до щільної повітряної текстури і поступово додаємо в процесі збивання половину норми вареного згущеного молока. В іншій ємності трохи збиваємо вершкове масло кімнатної температури і вводимо залишився варене згущене молоко. Тепер з'єднуємо обидві суміші, додаємо ванільний цукор, коньяк або ром і збиваємо ще разок до однорідної текстури і гладкості крему.
Крем з вареного згущеного молока і вершкового масла
Інгредієнти:
Приготування
Найпростіший крем з вареного згущеного молока можна приготувати, просто змішавши її з певним рецептурою кількістю вершкового масла кімнатної температури, і гарненько збити до однорідності і гладкості. Смак такого наповнення для торта та інших десертів можна змінювати шляхом зміни співвідношення компонентів, а також додаючи в нього інші складові. Так, наприклад, доповнивши крем звичайним згущеним молоком, зробимо його смак більш ніжним, а додавши ваніль або, скажімо, коньяк - додамо йому особливого аромату.
У такий крем можна також вводити подрібнені горіхи, сухофрукти і навіть шматочки свіжих фруктів і ягід.
Крем для торта з вареного згущеного молока і сметани
Інгредієнти:
Приготування
Як варіант можна приготувати крем з вареного згущеного молока, доповнивши її жирною сметаною. Для його приготування добре охолоджену сметану обробляємо за допомогою міксера до легкості й пишноти, а потім потроху додаємо варену згущенку і продовжуємо процедуру збивання до отримання однорідної текстури крему. Як і в попередньому варіанті можна наповнювати крем самими різноманітними смаковими добавками, додаючи в нього горіхи, сухофрукти та шматочки свіжих і консервованих фруктів й ягід.
Заварний крем з вареним згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Для любителів заварний основи крему рекомендуємо приготувати крем по даному рецепту. Для його реалізації прогріваємо в ковшике або невеликій каструльці молоко, розчиняємо в ньому цукровий пісок, кількість якого регулюємо за своїм смаком. Туди ж додаємо борошно, ванільний цукор і розмішуємо прямо у каструлі інтенсивно віночком або міксером, домагаючись повного розчинення всіх борошняних грудок. Тепер поміщаємо в каструлю іншу посудину з гарячою водою і витримуємо вміст на водяній бані, перемішуючи, до загустіння суміші, після чого знімаємо ємність з вогню і даємо заварний основі повністю охолонути при кімнатних умовах.
На заключному етапі приготування крему вводимо в нього варене згущене молоко і масло кімнатної температури і ретельно обробляємо міксером до однорідної і повітряної текстури.
Крем з вареного згущеного молока з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Приступаючи до приготування крему за даним рецептом, обробляємо жирні вершки за допомогою міксера до щільної повітряної текстури і поступово додаємо в процесі збивання половину норми вареного згущеного молока. В іншій ємності трохи збиваємо вершкове масло кімнатної температури і вводимо залишився варене згущене молоко. Тепер з'єднуємо обидві суміші, додаємо ванільний цукор, коньяк або ром і збиваємо ще разок до однорідної текстури і гладкості крему.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заварний крем із згущеним молоком
Найбільш поширеним варіантом просочення різноманітних коржів для торта можна впевнено назвати найніжніший заварний крем, рецептів якого існує багато.
Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
Приготувати вдалу основу для торта - лише половина успішного результату. Важливий етап в створенні домашнього десерту - вибір відповідного
Масляний крем із згущеним молоком
Ідеальним наповненням для тортів можна назвати масляний крем із згущеним молоком. Такий варіант підходить до будь ласощам, приготованим на бісквітній
Крем для бісквітних коржів
Володіючи деякими, зовсім не складними знаннями в кондитерській справі можна з легкістю створювати чудові шедеври, наприклад бісквітні торти. Однією
Крем зі згущеного молока і вершкового масла
Приготувати простий крем зі згущеного молока і вершкового масла справа не хитра, з цим впорається і новачок. Пропонуємо урізноманітнити це неабияке
Крем зі згущеного молока
У кулінарії існує величезна кількість різних рецептів створення крему для тортів, тістечок, печива і т. д. І сьогодні ми поговоримо про те, як