Заварний крем із згущеним молоком
Заварний крем, приготований з згущеним молоком чудово доповнить будь-яку випічку або десерт. Нижче ми пропонуємо варіації такого крему, передбачають різні комбінації компонентів в поєднанні з олією, сметаною, вершками і яєчними жовтками.
Інгредієнти:
незбиране молоко – 490 мл;
пшеничне борошно – 125 г;
цукровий пісок – 75-125 г;
ванільний цукор – 15-20 м;
масло вершкове – 190 г;
згущене молоко густе – 220 р.
Приготування
Наливаємо незбиране молоко в каструльку або кухлик, ставимо на вогонь, додаємо борошно пшеничне і прямо на плиті збиваємо на малих обертах міксером для розчинення всіх борошняних грудок. Витримуємо масу на вогні до загусання, а потім знімаємо з плити і охолодити при кімнатних умовах до трохи теплого стану.
Після цього закладаємо в крем розм'якшене вершкове масло, цукровий пісок і ванільний цукор і обробляємо суміш міксером до однорідної текстури і розчинення всіх цукрових кристалів. На закінчення додаємо в крем згущене молоко і ще раз пробиваємо його за допомогою міксера. Можна взяти звичайну стандартну густу згущене молоко хорошої якості, так і зварену до карамельного кольору і смаку.
Такий заварний крем із згущеним молоком і вершковим маслом можна з упевненістю використовувати не тільки для просочення «Наполеона». Будь-який інший тортик оформлений з таким наповненням буде чарівна і неймовірно смачний.
Інгредієнти:
незбиране молоко – 490 мл;
пшеничне борошно – 125-145 г;
цукровий пісок – 75 г;
ванілін або ванільний цукор – 1 щіпка або 15-20 м;
вершки жирністю більше 30 % – 400 мл;
згущене молоко густе – 560 р.
Приготування
Незбиране молоко з'єднуємо в ковшике з цукровим піском і розміщуємо на вогні. Тепер, збиваючи масу віночком або міксером, вводимо в неї поступово борошно. Розмішуємо і прогріваємо суміш, безперервно помішуючи, до загустіння, а після цього знімаємо з вогню і з'єднуємо зі згущеним молоком. Акуратно розмішуємо масу до однорідної текстури і залишаємо остигати.
Наступним етапом збиваємо вершки до одержання густої і пишною їх текстури, а далі, не припиняючи процедуру збивання, вводимо потроху остиглий заварний крем із згущеним молоком і добиваємося однорідності.
Інгредієнти:
незбиране молоко – 490 мл;
пшеничне борошно – 125 г;
цукровий пісок – 90 г;
ванілін або ванільний цукор – 1 щіпка або 15-20 м;
жовтки великих курячих яєць – 4 шт.;
густе згущене молоко – 200 р.
Приготування
Для приготування такого крему розтираємо жовтки з цукровим піском, ванільним цукром або ваніліном і вмішуємо після цього в суміш просіяне борошно. Тепер потроху вливаємо молоко і збиваємо масу міксером до максимальної однорідності. Після цього поміщаємо посуд з вмістом на самий мінімальний вогонь або водяну баню і прогріваємо до загусання, безперервно розмішуючи при цьому.
Після охолодження додаємо в крем згущене молоко і ще раз обробляємо міксером до однорідної і пишною текстури крему.
Інгредієнти:
незбиране молоко – 420 мл;
пшеничне борошно – 125 г;
цукровий пісок – 95 г;
ванілін або ванільний цукор – 1 щіпка або 15-20 м;
сметана селянська – 220 г;
густе згущене молоко – 400 р.
Приготування
Борошно змішуємо з цукровим піском і ванільним цукром або ваніліном і додаємо в каструлю з молоком, поставивши її на помірний вогонь. Пробиваємо масу міксером для розпускання всіх борошняних грудок і прогріваємо, безперервно помішуючи її при цьому, до загустіння. Поки крем остигає, збиваємо до пишноти і повітряної текстури сільську сметану і акуратно змішуємо її зі згущеним молоком.
З'єднуємо тепер остиглий заварний крем зі сметанною основою і ще раз обробляємо крем за допомогою міксера.
Заварний крем із згущеним молоком вершковим маслом - рецепт для «Наполеона»
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо незбиране молоко в каструльку або кухлик, ставимо на вогонь, додаємо борошно пшеничне і прямо на плиті збиваємо на малих обертах міксером для розчинення всіх борошняних грудок. Витримуємо масу на вогні до загусання, а потім знімаємо з плити і охолодити при кімнатних умовах до трохи теплого стану.
Після цього закладаємо в крем розм'якшене вершкове масло, цукровий пісок і ванільний цукор і обробляємо суміш міксером до однорідної текстури і розчинення всіх цукрових кристалів. На закінчення додаємо в крем згущене молоко і ще раз пробиваємо його за допомогою міксера. Можна взяти звичайну стандартну густу згущене молоко хорошої якості, так і зварену до карамельного кольору і смаку.
Такий заварний крем із згущеним молоком і вершковим маслом можна з упевненістю використовувати не тільки для просочення «Наполеона». Будь-який інший тортик оформлений з таким наповненням буде чарівна і неймовірно смачний.
Заварний крем із згущеним молоком для бісквіта
Інгредієнти:
Приготування
Незбиране молоко з'єднуємо в ковшике з цукровим піском і розміщуємо на вогні. Тепер, збиваючи масу віночком або міксером, вводимо в неї поступово борошно. Розмішуємо і прогріваємо суміш, безперервно помішуючи, до загустіння, а після цього знімаємо з вогню і з'єднуємо зі згущеним молоком. Акуратно розмішуємо масу до однорідної текстури і залишаємо остигати.
Наступним етапом збиваємо вершки до одержання густої і пишною їх текстури, а далі, не припиняючи процедуру збивання, вводимо потроху остиглий заварний крем із згущеним молоком і добиваємося однорідності.
Заварний крем для еклерів зі згущеним молоком - рецепт без масла
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування такого крему розтираємо жовтки з цукровим піском, ванільним цукром або ваніліном і вмішуємо після цього в суміш просіяне борошно. Тепер потроху вливаємо молоко і збиваємо масу міксером до максимальної однорідності. Після цього поміщаємо посуд з вмістом на самий мінімальний вогонь або водяну баню і прогріваємо до загусання, безперервно розмішуючи при цьому.
Після охолодження додаємо в крем згущене молоко і ще раз обробляємо міксером до однорідної і пишною текстури крему.
Заварний крем із згущеним молоком і сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Борошно змішуємо з цукровим піском і ванільним цукром або ваніліном і додаємо в каструлю з молоком, поставивши її на помірний вогонь. Пробиваємо масу міксером для розпускання всіх борошняних грудок і прогріваємо, безперервно помішуючи її при цьому, до загустіння. Поки крем остигає, збиваємо до пишноти і повітряної текстури сільську сметану і акуратно змішуємо її зі згущеним молоком.
З'єднуємо тепер остиглий заварний крем зі сметанною основою і ще раз обробляємо крем за допомогою міксера.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заварний крем без масла
Популярний і відомий всім заварний крем можна зробити, не додаючи до складу масло - вийде не гірше традиційного варіанту. Далі розповімо, як
Крем з вареного згущеного молока
Найбільш популярним наповненням різноманітних домашніх тортів є згущене молоко. Пропонуємо урізноманітнити цей звичайний продукт іншими простими
Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
Приготувати вдалу основу для торта - лише половина успішного результату. Важливий етап в створенні домашнього десерту - вибір відповідного
Крем із згущеним молоком для торта
Запорукою успішного результату у створенні домашнього десерту є правильно підібраний крем. І, звичайно для кожної основи існує свій перевірений
Крем для медового торта
Урізноманітнити смак звичного медового торта досить просто. Досить просочити його відповідним кремом, приготовленим за іншим рецептом. Існує
Класичний заварний крем - рецепт
Класичний заварний крем - це чудова начинка для тістечок, еклерів, трубочок, прошарку тортів. Способів його приготування досить багато. У нашій