Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Маршмеллоу своїми руками

Маршмеллоу своїми руками

24-04-2016, 17:24
476
Маршмеллоу своїми руками
Сьогодні ми розповімо вам, з чого роблять маршмеллоу і як приготувати його своїми руками в домашніх умовах. Цей продукт можна використовувати в якості основи для мастики або ж просто поласувати ним з чашкою чаю.

Як приготувати маршмеллоу своїми руками в домашніх умовах - рецепт


Інгредієнти:

  • желатин – 25 г;

  • вода фільтрована – 250 мл;

  • цукровий пісок – 410 г;

  • інвертний сироп – 165 г;

  • кухонна сіль – 1 щіпка;

  • цукрова пудра – 90 г;

  • крохмаль картопляний або кукурудзяний – 90 р.


  • Приготування
    Для початку скип'ятимо воду і залишаємо остигати до кімнатної температури. Після цього половину порції змішуємо з желатином і залишаємо для набухання. Залишилася воду наливаємо в кухлик, додаємо цукровий пісок, дрібку солі і інвертний сироп. Прогріваємо суміш до кипіння, помішуючи, а потім знижуємо температуру до мінімального і проварюємо масу, припинивши помішування, протягом семи-восьми хвилин.
    Тепер набряклий протягом двадцяти хвилин желатин прогріваємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі до повного розпускання, а після цього поміщаємо в зручну посудину і починаємо збивати за допомогою міксера, вибравши мінімальну швидкість. Далі, не припиняючи процес, тоненькою цівкою вливаємо одержаний гарячий сироп. Поступово збільшуємо швидкість приладу і обробляємо їм масу протягом не менше п'ятнадцяти хвилин. Результатом цієї дії повинна бути посветленіе суміші і придбання нею повітряної, трохи тягучою текстури, що нагадує зефірну масу. При необхідності можна наповнити маршмеллоу бажаної колірної гамою, розділивши масу на частини і додавши в кожну барвник.
    Викладаємо отриману субстанцію на застелений пергаментом і трохи промаслений рафінованим маслом деко або форму і маємо для застигання в холодильнику. Для мастики використовуємо маршмеллоу відразу ж після застигання, а для вживання в якості солодкого ласощі, розрізаємо остиглий пласт на кубики і обсипаємо сумішшю цукрової пудри і крохмалю.

    Маршмеллоу домашнього приготування - рецепт без цукру


    Інгредієнти:

  • желатиновий порошок – 30 г;

  • вода фільтрована, кипяченная – 250 мл;

  • замінник цукру (сипкий) – 50 р;

  • сироп – 165 г;

  • кухонна сіль – 1 щіпка;

  • ароматизатор харчовий – за смаком;

  • крохмаль кукурудзяний або картопляний для посипання;


  • Для сиропу:

  • кислота лимонна – 1 щіпка;

  • вода фільтрована – 150 мл;

  • замінник цукру (сипкий) – 70 г;

  • сода харчова – 1 щіпка.


  • Приготування
    Для приготування сиропу, додаємо у воду замінник цукру, перемішуємо і прогріваємо суміш до кипіння. Тепер кидаємо лимонну кислоту, знову розмішуємо, прикриваємо посудину кришкою і варимо вміст протягом п'ятдесяти хвилин на найменшому вогні. Після повного охолодження готового сиропу, розчиняємо щіпку соди в столовій ложці води і додаємо в сироп, при цьому безперервно розмішуючи масу до набуття нею в'язкої текстури.
    Розчиняємо в половині склянки желатин, а решту воду виливаємо в сироп, додаємо замінник цукру, сіль,
    Маршмеллоу своїми руками
    ароматизатор і перемішуємо. Прогріваємо суміш до кипіння і варимо сім хвилин, після чого додаємо прогрітий і розпущений повністю у воді желатин і починаємо процедуру збивання. Для початку обробляємо масу міксером на малих обертах, а через три-п'ять хвилин збільшуємо швидкість і пробиваємо вміст посуду протягом двадцяти хвилин або до побіління і загустіння. При бажанні додаємо в масу харчовий барвник.
    Після цього даємо субстанції застигнути, виливши її в форму або на застелений пергаментом і промаслений лист, а потім розрізаємо, обсипаємо крохмалем і насолоджуємося.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Зефір маршмеллоу
    Зефір маршмеллоу
    У цій статті максимально детально описано базовий рецепт популярних тягучок маршмеллоу, які так люблять діти. Адже приготовані власноруч зефірки
    Мастика з маршмеллоу в домашніх умовах
    Мастика з маршмеллоу в домашніх умовах
    Найбільш популярним і доступним способом прикраси домашніх десертів, є оформлення мастикою. Однак не всім вона доступна в готовому вигляді, тому
    Щербет з арахісом в домашніх умовах - рецепт
    Щербет з арахісом в домашніх умовах - рецепт
    Порадуйте себе і домашніх ласунів неймовірно смачним ласощами, яке дуже просто зробити самостійно. Щербет, приготований за запропонованими рецептами
    Кольорова глазур для торта
    Кольорова глазур для торта
    Прикраса десертів глазур'ю - це ідеальний спосіб без клопоту красиво оформити домашній торт. А щоб здивувати гостей або порадувати малюків
    Маршмеллоу - рецепт
    Маршмеллоу - рецепт
    Маршмеллоу - ніжні зефірки, які прийшли до нас з Америки. Саме з цього зефіру готують мастику для покриття тортів, додають його в какао, смажать на
    Рецепт мастики з «Зефір»
    Рецепт мастики з «Зефір»
    Коли справа доходить до декору торта, то тут всі засоби хороші, оскільки покупну мастику в наших магазинах поки важко дістати. Кмітливі господині