Рецепт мастики з «Зефір»

Мастика знадобиться нам при виготовленні прикрас для кондитерських виробів.
Розкатаної мастикою можна вкрити торт цілком, як скатертиною, а вже по верху оформити як подобається. За допомогою мастики з «Зефір» ваші кондитерські вироби перетворяться у твори мистецтва. Питання в тому, наскільки багата у вас фантазія. Багато запитують, про те як приготувати мастику з «Зефір» - це дуже простий процес, що вимагає, однак, уважності і акуратності.
Шоколадна мастика «Зефір»
Інгредієнти:
Приготування
Масло з вершками і шоколадом розпустіть на водяній бані. Додайте «Зефір», і дожидатесь, поки цукерки розтануть. Просійте борошно і крохмаль, замісіть мастику.
Мастика «Зефір» приготовлена своїми руками, може зберігатися в холодильнику, загорнута харчовою плівкою, до 2-х місяців. Перед застосуванням мастику витримують при кімнатній температурі 2 години і розігрівають на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
Як зробити мастику з «Зефір»?
Інгредієнти:
Приготування
Якщо ви хочете приготувати мастику з «Зефір» різних відтінків, то запасіться харчовими барвниками. Цукерки краще брати двоколірні. Змішування триколірних цукерок не дасть отримати кольору чистих відтінків.

Гарненько розмішайте липку густу масу. Якщо будете використовувати барвник, капніть крапельку і як слід розмішайте. Просійте на поверхню столу цукрову пудру і крохмаль і замішують у них еластичне, не липнущее до рук тісто. Мастика для торта з «Зефір» готова.
Готову мастику можна використовувати для декорування тортів, наприклад "Трухлявого пня" , або "Пивної кружки" .
Рекомендуємо добрі рецепти

Зефір в домашніх умовах
Любите зефір, але не хочете часто балувати себе купівельними варіантом цього ласощі? Тоді вам доведеться за смаком наші рецепти зефіру. Приготувати

Маршмеллоу - рецепт
Маршмеллоу - ніжні зефірки, які прийшли до нас з Америки. Саме з цього зефіру готують мастику для покриття тортів, додають його в какао, смажать на

Як робити мастику для торта?
Проходячи повз прилавка з кондитерськими виробами, прямо душа радіє, дивлячись на справжні витвори мистецтва, які звуться нині торти. Ну і як же цю

Торт «Мрія»
Мрія - це дуже незвичайні, а головне - смачні торти. Для початку ми розповімо вам про рецепт торта для адмірала, ну а потім опишемо варіант

Мастика з зефіру
Часто в магазинах ми бачимо красиво прикрашену випічку: торти, тістечка. Але якщо ви любите піч самі, то і прикрасити випічку можна в домашніх

Мастика з згущеного молока
Для прикраси тортів і тістечок різними фігурками, сердечками необхідна мастика. І зараз ми розповімо вам, як зробити її зі згущеного молока. Читаємо