Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кольорова глазур для торта

Кольорова глазур для торта

25-12-2015, 16:01
4 508
Кольорова глазур для торта
Кольорова глазур відмінно прикрасить будь-який, навіть непоказний тортик. Зверху можна намалювати різні візерунки з крему, виліпити фігурки з мастики або просто розкидати кольорову цукрову посипання. А ось її колір і смак залежить тільки від особистих переваг. Ми розповімо вам, як зробити кольорову глазур для торта своїми руками.

Кольорова дзеркальна глазур для торта


Інгредієнти:

  • гіркий шоколад – 150 г;

  • вершки 30% – 70 мл;

  • вишневий сироп – 50 мл


  • Приготування
    Шоколад розламуємо на шматочки, кладемо в миску і розтоплюємо на водяній бані. Вершки виливаємо в каструльку, ставимо на слабенький вогонь і нагріваємо, але не кип'ятимо. В розтоплений шоколад акуратно вводимо трохи вершків, обережно перемішуємо, а потім виливаємо решту, не припиняючи помішування. Після цього додаємо вишневий сироп і збиваємо блендером до отримання яскравою і блискучою маси. Готову кольорову глянсову глазур для торта накриваємо харчовою плівкою і прибираємо на кілька годин в холодильник. Перед глазуруванням трохи розігріваємо її у мікрохвильовці.

    Рецепт кольорової глазурі для торта


    Інгредієнти:

  • вода фільтрована – 30 мл;

  • цукор дрібний або пудра – 100 г;

  • сироп полуничний – 100 мл;

  • білий шоколад – 120 г;

  • листовий желатин – 8 г;

  • барвник харчовий – за бажанням;

  • вершки 30% – 50 мл


  • Приготування
    А ось ще один спосіб, як зробити кольорову глазур, і здивувати гостей ексклюзивним і дуже яскравим тортом власного приготування. У сотейник виливаємо полуничний сироп, висипаємо цукор і розбавляємо все невеликою кількістю холодної води. Потім ставимо посуд на вогонь і нагріваємо до температури 130 градусів. Тим часом беремо невелику мисочку, наливаємо в неї теплі вершки і кладемо білий шоколад, розламаний на шматочки. Листовий
    Кольорова глазур для торта
    желатин заздалегідь замочуємо в холодній воді і залишаємо на 30 хвилин. Тепер акуратно вводимо гарячий сироп в вершкову масу і швиденько розмішуємо віночком, щоб шоколад розтанув. Поки маса ще гаряча, вливаємо розведений желатин і за бажанням додаємо харчовий барвник. Після цього отриману масу гарненько збиваємо блендером на високій швидкості, тримаючи прилад під кутом 45 градусів. В самому кінці приготування, кольорову глазур проціджуємо через марлю, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо на кілька годин в холодильник. Перед використанням, не забудьте її злегка підігріти до теплого стану.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Біла глазур для торта
    Біла глазур для торта
    Існує безліч різноманітних способів оформлення десертів, проте найбільш доступними і нескладним є варіант прикраси глазур'ю. Далі розповімо, як
    Як зробити глазур для торта?
    Як зробити глазур для торта?
    Більшість господинь, оформляючи свій кондитерський шедевр, використовують перевірений роками рецепт глазурі. Пропонуємо трохи урізноманітнити звичні
    Глазур з какао
    Глазур з какао
    Самий вдалий і неймовірно простий спосіб приховати похибки домашнього кондитерського виробу або оригінально прикрасити готовий торт - це покрити його
    Дзеркальна глазур для торта
    Дзеркальна глазур для торта
    Оригінально оформити десерт глазур'ю просто, якщо ви скористаєтеся рецептами, представленими далі. Красива глянцева поверхня відразу привертає увагу
    Біла глазур
    Біла глазур
    Відмінним рішенням оформлення десертів може стати глазур, приготована за запропонованим далі рецептами. Розповімо, як здивувати гостей шикарним
    Глазур - рецепт
    Глазур - рецепт
    Прикраса домашньої випічки глазур'ю - ідеальне рішення для початківців кондитерів. Приготувати її зовсім просто, знаючи деякі хитрощі процесу, про