Біла глазур
Напевно, кожна господиня вміє робити шоколадну глазур , якою успішно прикрашає більшість видів домашньої випічки. Але коли справа стосується оформлення пасок, пряників або печива тут без рецептів білої поливання не обійтися. Матова або блискуча, густа або рідка - вона однаково приверне увагу гостей до десерту і дасть привід хазяєчці похвалитися своїми кулінарними вміннями. До того ж з білої глазурі можна запросто зробити кольорову, тим самим порадувати малюків.
Інгредієнти:
молоко жирне — 110 мл;
шоколад білий — 320 г;
вершки жирні (33%) — 110 мл;
желатин швидкорозчинний — 10 р.
Приготування
Висипаємо желатин в половину підготовленого молока і чекаємо 15 хвилин. Решту молока змішуємо з вершками, злегка підігріваємо і відставляємо. Далі вливаємо желатинову масу в молочно-вершкову суміш і помішуємо до однорідності. Шоколад подрібнюємо невеликими шматочками і всипаємо до підготовленим складовими. Заважаємо, поки не вийде повністю однорідна глазур білого кольору.
Інгредієнти:
білий шоколад (якісний) – 320 г;
цукор білий (дрібний) – 310 г;
сироп глюкози – 290 г;
молоко жирне – 220 мл;
листовий желатин – 30 г;
вода фільтрована – 145 мл;
Приготування
У прохолодній очищеній воді замочуємо желатин. У невеликій ковшичек наливаємо воду, насипаємо цукор, додаємо молоко і доводимо масу до кипіння. Вливаємо сироп глюкози і знову кип'ятимо. Відставляємо, даємо охолонути 5-7 хвилинок і додаємо желатин. Далі все перемішуємо до повного розчинення. Виливаємо нашу суміш через сито розламаний на шоколад і ретельно перемішуємо до однорідності. Перетираємо масу заглибним блендером. Готову глазур обов'язково на кілька годин залишаємо в холодильнику, а перед використанням нагріваємо її до температури 35 градусів.
Інгредієнти:
шоколад білий (якісний)– 435 г;
молоко жирне – 90 мл;
ванілін – на кінчику ножа;
Приготування
цукрова пудра – 330 р.
Основним моментом у приготуванні саме цієї глазурі є правильно розтоплений шоколад. Для цього ламаємо його на маленькі шматочки, відправляємо їх у глибоку каструльку і визначаємо на водяну баню. Помішуємо, до тих пір, поки шоколад повністю розплавляться, вливаємо відразу молоко, заздалегідь змішане з цукровою пудрою, додаємо ванілін і продовжуємо інтенсивно заважати до повної однорідності.
Тепер знімаємо масу з парової лазні і збиваємо міксером до пишної маси.
Як зробити білу глазур для торта?
Інгредієнти:
Приготування
Висипаємо желатин в половину підготовленого молока і чекаємо 15 хвилин. Решту молока змішуємо з вершками, злегка підігріваємо і відставляємо. Далі вливаємо желатинову масу в молочно-вершкову суміш і помішуємо до однорідності. Шоколад подрібнюємо невеликими шматочками і всипаємо до підготовленим складовими. Заважаємо, поки не вийде повністю однорідна глазур білого кольору.
Глазур з білого шоколаду - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У прохолодній очищеній воді замочуємо желатин. У невеликій ковшичек наливаємо воду, насипаємо цукор, додаємо молоко і доводимо масу до кипіння. Вливаємо сироп глюкози і знову кип'ятимо. Відставляємо, даємо охолонути 5-7 хвилинок і додаємо желатин. Далі все перемішуємо до повного розчинення. Виливаємо нашу суміш через сито розламаний на шоколад і ретельно перемішуємо до однорідності. Перетираємо масу заглибним блендером. Готову глазур обов'язково на кілька годин залишаємо в холодильнику, а перед використанням нагріваємо її до температури 35 градусів.
Біла глазур для кексу
Інгредієнти:
Приготування
Основним моментом у приготуванні саме цієї глазурі є правильно розтоплений шоколад. Для цього ламаємо його на маленькі шматочки, відправляємо їх у глибоку каструльку і визначаємо на водяну баню. Помішуємо, до тих пір, поки шоколад повністю розплавляться, вливаємо відразу молоко, заздалегідь змішане з цукровою пудрою, додаємо ванілін і продовжуємо інтенсивно заважати до повної однорідності.
Тепер знімаємо масу з парової лазні і збиваємо міксером до пишної маси.
Рекомендуємо добрі рецепти
Біла глазур для торта
Існує безліч різноманітних способів оформлення десертів, проте найбільш доступними і нескладним є варіант прикраси глазур'ю. Далі розповімо, як
Як зробити глазур для торта?
Більшість господинь, оформляючи свій кондитерський шедевр, використовують перевірений роками рецепт глазурі. Пропонуємо трохи урізноманітнити звичні
Кольорова глазур для торта
Прикраса десертів глазур'ю - це ідеальний спосіб без клопоту красиво оформити домашній торт. А щоб здивувати гостей або порадувати малюків
Дзеркальна глазур для торта
Оригінально оформити десерт глазур'ю просто, якщо ви скористаєтеся рецептами, представленими далі. Красива глянцева поверхня відразу привертає увагу
Як зробити глазур з какао?
Будь-яка глазур здатна ефектно оформити домашній десерт. Але якщо її зробити на основі какао, то вийде ще й смачно і зовсім не дорого. Пропонуємо
Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать