Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Біла глазур для торта

Біла глазур для торта

25-12-2015, 16:05
6 591
Біла глазур для торта
Біла глазур перетворить будь торт і додасть йому оригінальності, неповторності й особливого шарму. Приготувати її можна, як на основі звичайної цукрової пудри, так і з додаванням білого шоколаду, що, звичайно ж, поліпшує її смакові якості, а також робить більш гладкою, шовковистою і відповідно удосконалює зовнішній вигляд готового виробу.

Глазур для торта з білого шоколаду - рецепт


Інгредієнти:

  • шоколад білий – 420 г;

  • молоко – 85 мл;

  • ванілін – щіпка;

  • цукрова пудра – 325 р.


  • Приготування
    Найголовніше в приготуванні такої глазурі - це правильно розтопити білий шоколад. Для цього розламуємо його на дрібненькі шматочки, визначаємо їх в глибоку каструлю або сотейник і ставимо на водяну баню у посуд з гарячою водою. Помішуємо, поки шоколадні скибочки повністю розплавляться, вливаємо в той же час молоко, попередньо змішане з цукровою пудрою, додаємо дрібку ваніліну і продовжуємо розмішувати до повної однорідності.
    Тепер знімаємо суміш з водяної бані і розбиваємо за допомогою міксера до отримання пишною і повітряної маси. Біла шоколадна глазур для торта готова, можемо приступати до використання її за призначенням, поки вона ще тепла і не встигла застигнути.

    Біла дзеркальна глазур для торта - рецепт


    Інгредієнти:

  • шоколад білий – 135 г;

  • вершки 33-35% – 110 мл;

  • молоко – 110 мл;

  • ванілін – щіпка;

  • желатин – 1/2 ст. ложки.


  • Приготування
    Желатин замочуємо в невеликій порції очищеної води, а молоко і жирні вершки виливаємо в кухлик або каструльку і визначаємо на середній вогонь. Прогріваємо молочну суміш до кипіння, знімаємо з вогню, закладаємо заздалегідь розламаний на дрібненькі шматочки білий шоколад і розмішуємо до повного розчинення. Потім додаємо трохи ваніліну, розмочений желатин і заважаємо, щоб він повністю розчинився. Даємо білої глянсової глазурі для торта охолонути до температури сорок градусів, і покриваємо нею виріб, попередньо процідивши масу через ситечко.
    Біла глазур для торта

    Як зробити масляну білу глазур для торта?


    Інгредієнти:

  • вершкове масло – 120 г;

  • молоко – 40 мл;

  • цукрова пудра – 180 р.


  • Приготування
    Просіваємо цукрову пудру, змішуємо її з гарячим молоком, додавши його тоненькою цівкою і перемішавши. Прогріваємо масу до загусання, закладаємо вершкове масло і перемішуємо до однорідного стану. Даємо готової глазурі трохи охолонути, і покриваємо нею торт.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як зробити глазур для торта?
    Як зробити глазур для торта?
    Більшість господинь, оформляючи свій кондитерський шедевр, використовують перевірений роками рецепт глазурі. Пропонуємо трохи урізноманітнити звичні
    Кольорова глазур для торта
    Кольорова глазур для торта
    Прикраса десертів глазур'ю - це ідеальний спосіб без клопоту красиво оформити домашній торт. А щоб здивувати гостей або порадувати малюків
    Дзеркальна глазур для торта
    Дзеркальна глазур для торта
    Оригінально оформити десерт глазур'ю просто, якщо ви скористаєтеся рецептами, представленими далі. Красива глянцева поверхня відразу привертає увагу
    Біла глазур
    Біла глазур
    Відмінним рішенням оформлення десертів може стати глазур, приготована за запропонованим далі рецептами. Розповімо, як здивувати гостей шикарним
    Глазур - рецепт
    Глазур - рецепт
    Прикраса домашньої випічки глазур'ю - ідеальне рішення для початківців кондитерів. Приготувати її зовсім просто, знаючи деякі хитрощі процесу, про
    Торт «Три шоколади»
    Торт «Три шоколади»
    Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать