Мастика з маршмеллоу в домашніх умовах
Якщо ви захоплюєтеся декоруванням тортів, то без мастики не обійтися. Готову мастику буває непросто дістати за прийнятною ціною, а тому кондитери-любителі придумали чудову альтернативу цьому продукту – мастику з маршмеллоу . Цукрова паста для декору не поступається оригінальній мастиці ні в зовнішньому вигляді, ні в пластичності. Детальніше про приготування мастики з маршмеллоу в домашніх умовах ми поговоримо в цьому матеріалі.
Домашню мастику можна фарбувати будь-якими харчовими барвниками на гелевою основі, але для яскравого та однорідного кольору необхідно купувати маршмеллоу не підфарбовані барвником при виробництві.
Інгредієнти:
маршмеллоу - 455 г;
вода - 30-115 мл;
цукрова пудра - 980 р;
вершкове масло - 45 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати мастику з маршмеллоу, поставте вершкове масло дійти до кімнатної температури. Маршмеллоу помістіть в посуд, придатну для СВЧ і залийте парою столових ложок води. Підігрівайте зефір в мікрохвильовці за 30 секунд, перемішуючи між кожним підігрівом і доводячи все до однорідності. У разі, якщо у вашому розпорядженні немає мікрохвильовки, виконайте все те ж саме над водяною банею.
Дуже рясно змастіть робочу поверхню і руки (навіть тильну сторону долонь і місця між пальцями) вершковим маслом. У посуд з маршмеллоу всипте приблизно 2/3 склянки цукрової пудри і почати вимішувати пасту на робочій поверхні. Підсипати цукор порціями, поки мастика не почне відставати від рук. В процесі додатково змащуйте руки і робоче місце маслом. Коли вся пудра буде додана, перевірте консистенцію готового продукту: якщо мастика з маршмеллоу зроблена своїми руками легко рветься, значить ви додали надто багато цукрової пудри і тепер необхідно підлити трохи води.
Врахуйте, що така мастика не придатна для зберігання, оскільки швидко засихає, а тому готуйте її до часу декорування готового торта.
Інгредієнти:
маршмеллоу - 90 г;
какао-порошок - 3 ст. ложки;
вода;
цукрова пудра - 265 р.
Приготування
Плесніть до маршмеллоу трохи води і розтопіть зефір в мікрохвильовці або на бані. Коли маса стане однорідною, всипте до неї просіяне пудру і какао. Після ретельно вимішування мастика з маршмеллоу будинку готова, розгортайте і приступайте до покриття торта.
Мастика з маршмеллоу без крохмалю в домашніх умовах – рецепт
Домашню мастику можна фарбувати будь-якими харчовими барвниками на гелевою основі, але для яскравого та однорідного кольору необхідно купувати маршмеллоу не підфарбовані барвником при виробництві.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати мастику з маршмеллоу, поставте вершкове масло дійти до кімнатної температури. Маршмеллоу помістіть в посуд, придатну для СВЧ і залийте парою столових ложок води. Підігрівайте зефір в мікрохвильовці за 30 секунд, перемішуючи між кожним підігрівом і доводячи все до однорідності. У разі, якщо у вашому розпорядженні немає мікрохвильовки, виконайте все те ж саме над водяною банею.
Дуже рясно змастіть робочу поверхню і руки (навіть тильну сторону долонь і місця між пальцями) вершковим маслом. У посуд з маршмеллоу всипте приблизно 2/3 склянки цукрової пудри і почати вимішувати пасту на робочій поверхні. Підсипати цукор порціями, поки мастика не почне відставати від рук. В процесі додатково змащуйте руки і робоче місце маслом. Коли вся пудра буде додана, перевірте консистенцію готового продукту: якщо мастика з маршмеллоу зроблена своїми руками легко рветься, значить ви додали надто багато цукрової пудри і тепер необхідно підлити трохи води.
Врахуйте, що така мастика не придатна для зберігання, оскільки швидко засихає, а тому готуйте її до часу декорування готового торта.
Шоколадна мастика з маршмеллоу, яка виходить завжди
Інгредієнти:
Приготування
Плесніть до маршмеллоу трохи води і розтопіть зефір в мікрохвильовці або на бані. Коли маса стане однорідною, всипте до неї просіяне пудру і какао. Після ретельно вимішування мастика з маршмеллоу будинку готова, розгортайте і приступайте до покриття торта.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зробити маршмеллоу в домашніх умовах?
Чудові зефірки маршмеллоу зовсім не важко зробити власними силами. Це делікатне ласощі зовсім не вибаглива у приготуванні, а результат, безсумнівно,
Як зробити мастику з маршмеллоу?
Чудовою альтернативою дорогій покупної мастиці стане матеріал, зроблений власноруч. Винахідливі господині придумали досить бюджетний спосіб
Зефір маршмеллоу
У цій статті максимально детально описано базовий рецепт популярних тягучок маршмеллоу, які так люблять діти. Адже приготовані власноруч зефірки
Рецепт мастики з «Зефір»
Коли справа доходить до декору торта, то тут всі засоби хороші, оскільки покупну мастику в наших магазинах поки важко дістати. Кмітливі господині
Мастика з зефіру
Часто в магазинах ми бачимо красиво прикрашену випічку: торти, тістечка. Але якщо ви любите піч самі, то і прикрасити випічку можна в домашніх
Мастика з згущеного молока
Для прикраси тортів і тістечок різними фігурками, сердечками необхідна мастика. І зараз ми розповімо вам, як зробити її зі згущеного молока. Читаємо