Панкейкі на молоці
Американські панкейкі по своїй популярності вже давно стали рівнею нашим оладкам . Пишні та смачні, вони приголомшливо поєднуються зі свіжими фруктами, шоколадом, сиропом і медом, перетворюючись в ситний сніданок, який можна швидко і зручно приготувати. У рецептах далі ми поговоримо про класичних американських панкейках на молоці.
Інгредієнти:
борошно - 155 г;
цукровий пісок - 40 г;
розпушувач - 10 г;
мелена кориця - 2 г;
яйце куряче - 1 шт.;
молоко - 1 ст.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
бананове пюре - 1 ст.
Приготування
В окремій мисці готуємо суху, з'єднавши просіяне з розпушувачем борошно, цукор і сіль з корицею. Окремо збиваємо яйця з молоком і маслом. До сухих інгредієнтів додаємо рідкі і замішуємо тісто для наших панкейків. Тісто має бути досить густим, але не переживайте – це і є запорука смачних панкейків. Додаємо в тісто пюрированный банан і знову все перемішуємо.
Сковороду змащуємо соняшниковою або іншою рослинною олією і гарненько розжарюємо. Виливаємо чверть всього тесту на розігріту поверхню і чекаємо, поки тісто не почне пузиритися. Як тільки це відбудеться, перевертаємо панкейк на іншу сторону і смажимо до характерного коричневого відтінку. Подаємо ласощі з шматочками свіжих бананів, поливши медом або сиропом.
Шоколадні панкейкі готувати куди простіше, ніж ви думали, необхідно лише замінити частину борошна какао-порошком і багатий шоколадний смак і колір вам гарантовані. У компанії з шоколадною крихтою ви отримаєте неймовірно смачний солодкий сніданок.
Інгредієнти:
Для панкейків:
борошно 160 г;
розпушувач - 12 м;
какао-порошок - 43 г;
яйце - 1 шт.;
сметана - 90 г;
цукор - 85 м;
молоко - 200 мл
Для соусу:
маршмеллоу - 1 ст.;
окріп - 30 мл
Приготування
Пшеничне борошно просіваємо, щоб зробити її більш повітряної і наситити киснем, і змішуємо з розпушувачем і какао з допомогою віночка. Додаємо сіль і цукор. Окремо з'єднуємо рідкі інгредієнти: молоко, яйця і сметану. Вливаємо рідкі інгредієнти в суху суміш і замішуємо густе тісто.
Змащуємо маслом сковороду і розжарюємо. Виливаємо порції тесту на сковороду і обсмажуємо з обох боків до рум'янцю.
Подаємо панкейкі з оригінальним і простим у приготуванні соусом, що складається з подтаявших завдяки окропу зефирок маршмеллоу.
Ці класичні американські панкейкі виходять дивно пишними саме завдяки підвищеній кислотності скисшего молока, який, реагуючи з міксом розпушувача і соди, нагороджує панкейкі невагомою текстурою, роблячи їх легкими.
Інгредієнти:
кисле молоко - 325 мл;
харчова сода - 5 г;
борошно - 320 г;
цукор - 50 г;
розпушувач - 10 г;
яйця - 2 шт.;
вершкове масло - 30 р.
Приготування
Починаємо з приготування звичної сухої суміші інгредієнтів, для якої слід ретельно змішати між собою борошно, цукор, розпушувач і соду з сіллю в глибокій мисці. Окремо збиваємо кефір та яйця, додаємо розтоплене вершкове масло. Тепер необхідно лише з'єднати дві суміші і замісити густе і однорідне тісто.
Розжарюємо промаслений сковороду виливаємо на неї чверть тесту. Чекаємо, поки поверхня панкейка покриється пухирцями, а потім перевертаємо його на іншу сторону і підрум'янюємо.
Цей рецепт – приголомшлива основа для експериментів. Пишні і ароматні панкейкі можна доповнити шоколадною крихтою і ягодами, цукатами і сухофруктами, а можна просто по старій добрій традиції покласти на гору панкейків кусень масла і полити все сиропом або медом.
Панкейкі на молоці з бананом
Інгредієнти:
Приготування
В окремій мисці готуємо суху, з'єднавши просіяне з розпушувачем борошно, цукор і сіль з корицею. Окремо збиваємо яйця з молоком і маслом. До сухих інгредієнтів додаємо рідкі і замішуємо тісто для наших панкейків. Тісто має бути досить густим, але не переживайте – це і є запорука смачних панкейків. Додаємо в тісто пюрированный банан і знову все перемішуємо.
Сковороду змащуємо соняшниковою або іншою рослинною олією і гарненько розжарюємо. Виливаємо чверть всього тесту на розігріту поверхню і чекаємо, поки тісто не почне пузиритися. Як тільки це відбудеться, перевертаємо панкейк на іншу сторону і смажимо до характерного коричневого відтінку. Подаємо ласощі з шматочками свіжих бананів, поливши медом або сиропом.
Як приготувати панкейкі на молоці з какао і соусом з маршмеллоу?
Шоколадні панкейкі готувати куди простіше, ніж ви думали, необхідно лише замінити частину борошна какао-порошком і багатий шоколадний смак і колір вам гарантовані. У компанії з шоколадною крихтою ви отримаєте неймовірно смачний солодкий сніданок.
Інгредієнти:
Для панкейків:
Для соусу:
Приготування
Пшеничне борошно просіваємо, щоб зробити її більш повітряної і наситити киснем, і змішуємо з розпушувачем і какао з допомогою віночка. Додаємо сіль і цукор. Окремо з'єднуємо рідкі інгредієнти: молоко, яйця і сметану. Вливаємо рідкі інгредієнти в суху суміш і замішуємо густе тісто.
Змащуємо маслом сковороду і розжарюємо. Виливаємо порції тесту на сковороду і обсмажуємо з обох боків до рум'янцю.
Подаємо панкейкі з оригінальним і простим у приготуванні соусом, що складається з подтаявших завдяки окропу зефирок маршмеллоу.
Рецепт панкейків на кислому молоці
Ці класичні американські панкейкі виходять дивно пишними саме завдяки підвищеній кислотності скисшего молока, який, реагуючи з міксом розпушувача і соди, нагороджує панкейкі невагомою текстурою, роблячи їх легкими.
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо з приготування звичної сухої суміші інгредієнтів, для якої слід ретельно змішати між собою борошно, цукор, розпушувач і соду з сіллю в глибокій мисці. Окремо збиваємо кефір та яйця, додаємо розтоплене вершкове масло. Тепер необхідно лише з'єднати дві суміші і замісити густе і однорідне тісто.
Розжарюємо промаслений сковороду виливаємо на неї чверть тесту. Чекаємо, поки поверхня панкейка покриється пухирцями, а потім перевертаємо його на іншу сторону і підрум'янюємо.
Цей рецепт – приголомшлива основа для експериментів. Пишні і ароматні панкейкі можна доповнити шоколадною крихтою і ягодами, цукатами і сухофруктами, а можна просто по старій добрій традиції покласти на гору панкейків кусень масла і полити все сиропом або медом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Американські панкейкі – рецепт
Американський панкейкі чимось схожі з нашими оладками, але все ж готуються зовсім інакше. Панкейкі зазвичай готують до сніданку і подають з кленовим
Шоколадні панкейкі
Шоколадні панкейкі, рецепт яких дещо відрізняється від наших традиційних оладок, завжди виходять поживними, смачними і ніжними. Вони відмінно
Оладки на кисляку - рецепт
Хто з нас не любить пишні і ароматні оладки?! Їх готують на сметані, молоці, ряжанка. А сьогодні ми вам розповімо, як їх спекти на кисляку. Подаємо
Бананові панкейкі
Бананові панкейкі відмінно підійдуть до сніданку. Легкий і в той же час ситне блюдо, дасть необхідний заряд бадьорості з самого ранку. До того ж,
Панкейкі - рецепт
Панкейкі - вельми популярний американський сніданок. Готується він з самих звичайних продуктів, тому його з легкістю можна виготовити і в нашій
Панкейкі на кефірі
Панкейкі - це смачне і ароматне блюдо американської кухні, схоже на наші російські млинці. Відмінність полягає в консистенції тесту, воно густе і