Бананові панкейкі
Одним з класичних варіантів ситного сучасного сніданку стали панкейкі . Пишні і ароматні, вони підкорили середньостатистичного жителя наших просторів, ставши гідною заміною трохи більш звичним оладок. Завдяки своїй універсальності, поєднувати панкейкі стало можливо з будь-якими добавками: солодкими соусами, шоколадом, сиропом, медом і фруктами. У числі останніх фаворитами були і залишаються банани, власне, про рецепти бананових панкейків ми вирішили поговорити далі.
Інгредієнти:
яйця курячі - 3 шт.;
цукровий пісок - 15 г;
сир - 95 г;
молоко - 200 мл;
банани (великі, стиглі) - 3 шт.;
розпушувач - 7 г;
цедра 1 лимона;
борошно - 320 г;
шоколадна крихта.
Приготування
Починаємо з збивання яєць і цукру. Підсипавши цукровий пісок до злегка збитим білків, продовжуємо роботу міксером, поки останні не побіліють і не почнуть пузиритися.
Окремо розтираємо сир з пюрированными бананами, яєчним жовтком, молоком і цедрою лимона. В отриману масу підсипаємо суміш із сухих інгредієнтів: борошна, розпушувача і невеликий щіпки солі. Змішуємо тісто зі збитими білками і порціями викладаємо на розігріту сковороду. Поки верхівка панкейка ще не схопилася, викладаємо на неї шоколадну крихту. Обсмажуємо бананові панкейкі без масла на сковороді з антипригарним покриттям, тоді скоринка на їх поверхні буде мати рівний золотавий відтінок.
Інгредієнти:
яйця - 1 шт.;
кефір - 60 мл;
борошно - 45 г;
цукор - 20 г;
вершкове масло - 12 м;
по дрібці ваніліну і кориці;
банан - 1 шт.
Приготування
Збиваємо банан в пюре за допомогою блендера або розминаємо плід виделкою. Окремо збиваємо яйця з корицею і ваніллю, додаємо цукор і лише після закладаємо бананове пюре. Щоб не виникало проблем при обсмажуванні, прямо в тісто влийте розтоплене вершкове масло, а слідом підсипте просіяне борошно.
Обсмажуйте панкейкі на середньому вогні, щоб вони могли повністю приготуватися всередині і схопитися характерною рум'яною скоринкою зовні.
Інгредієнти:
вівсяне борошно - 210 г;
розпушувач - 7 г;
йогурт - 60 мл;
яйце - 1 шт.;
вода - 120 мл;
банан - 2 шт.
Приготування
Просіявши вівсяну муку, з'єднуємо її з розпушувачем. Збиваємо тарілки з водою і яйцем, додати бананове пюре. Рідини вливаємо до сухим інгредієнта і замішуємо однорідне тісто. Ми навмисне робимо тісто не занадто солодким, так як в подальшому панкейкі можна буде подавати з підсолоджувачами, начебто меду або кленового сиропу. Обсмажуємо бананові панкейкі в розігрітій сковороді з невеликою кількістю масла або без нього, якщо поверхня сковороди антипригарна.
Цей рецепт також дієтичний і, на відміну від попереднього, не містить в своєму складі борошна, а тому панкейкі у підсумку виходять навіть більш ніжними і низькокалорійними.
Інгредієнти:
стиглі банани - 210 г;
яйця - 2 шт.;
розпушувач - 3 р.
Приготування
Курячі яйця збиваємо, додавши до них пучку розпушувача. Розминаємо виделкою стиглі банани, а отриману кашку додаємо до яєць. Можна сказати, що наше тісто готове. Якщо ви збираєтеся є панкейкі без добавок, а ваші банани не досить солодкі, додайте в суміш трохи меду, але тільки дійсно трохи, ми втілюємо в життя дієтичний рецепт.
Далі справа за малим: розігрійте сковороду, злегка змастивши її поверхню олією з допомогою серветки. Порціями вилийте бананове тісто на гарячу поверхню і зменшіть вогонь до середнього. Через 1-2 хвилини можна перевертати панкейкі на іншу сторону і чекати, поки вони підрум'яняться.
Рецепт сирних бананових панкейків
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо з збивання яєць і цукру. Підсипавши цукровий пісок до злегка збитим білків, продовжуємо роботу міксером, поки останні не побіліють і не почнуть пузиритися.
Окремо розтираємо сир з пюрированными бананами, яєчним жовтком, молоком і цедрою лимона. В отриману масу підсипаємо суміш із сухих інгредієнтів: борошна, розпушувача і невеликий щіпки солі. Змішуємо тісто зі збитими білками і порціями викладаємо на розігріту сковороду. Поки верхівка панкейка ще не схопилася, викладаємо на неї шоколадну крихту. Обсмажуємо бананові панкейкі без масла на сковороді з антипригарним покриттям, тоді скоринка на їх поверхні буде мати рівний золотавий відтінок.
Бананові панкейкі на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо банан в пюре за допомогою блендера або розминаємо плід виделкою. Окремо збиваємо яйця з корицею і ваніллю, додаємо цукор і лише після закладаємо бананове пюре. Щоб не виникало проблем при обсмажуванні, прямо в тісто влийте розтоплене вершкове масло, а слідом підсипте просіяне борошно.
Обсмажуйте панкейкі на середньому вогні, щоб вони могли повністю приготуватися всередині і схопитися характерною рум'яною скоринкою зовні.
Тонкі дієтичне бананові панкейкі
Інгредієнти:
Приготування
Просіявши вівсяну муку, з'єднуємо її з розпушувачем. Збиваємо тарілки з водою і яйцем, додати бананове пюре. Рідини вливаємо до сухим інгредієнта і замішуємо однорідне тісто. Ми навмисне робимо тісто не занадто солодким, так як в подальшому панкейкі можна буде подавати з підсолоджувачами, начебто меду або кленового сиропу. Обсмажуємо бананові панкейкі в розігрітій сковороді з невеликою кількістю масла або без нього, якщо поверхня сковороди антипригарна.
Дієтичні бананові панкейкі без борошна – рецепт
Цей рецепт також дієтичний і, на відміну від попереднього, не містить в своєму складі борошна, а тому панкейкі у підсумку виходять навіть більш ніжними і низькокалорійними.
Інгредієнти:
Приготування
Курячі яйця збиваємо, додавши до них пучку розпушувача. Розминаємо виделкою стиглі банани, а отриману кашку додаємо до яєць. Можна сказати, що наше тісто готове. Якщо ви збираєтеся є панкейкі без добавок, а ваші банани не досить солодкі, додайте в суміш трохи меду, але тільки дійсно трохи, ми втілюємо в життя дієтичний рецепт.
Далі справа за малим: розігрійте сковороду, злегка змастивши її поверхню олією з допомогою серветки. Порціями вилийте бананове тісто на гарячу поверхню і зменшіть вогонь до середнього. Через 1-2 хвилини можна перевертати панкейкі на іншу сторону і чекати, поки вони підрум'яняться.
Рекомендуємо добрі рецепти
Панкейкі на молоці
Панкейкі - це американський аналог наших оладок, тому ідеально підуть для сімейного сніданку. Панкейкі за нашими рецептами виходять легкими і
Американські панкейкі – рецепт
Американський панкейкі чимось схожі з нашими оладками, але все ж готуються зовсім інакше. Панкейкі зазвичай готують до сніданку і подають з кленовим
Шоколадні панкейкі
Шоколадні панкейкі, рецепт яких дещо відрізняється від наших традиційних оладок, завжди виходять поживними, смачними і ніжними. Вони відмінно
Оладки з бананом на кефірі
Зробити звичне ласощі оладки різноманітним допомагають різні фруктові добавки. І сьогодні ми пропонуємо приготувати їх з бананом на кефірі. Такі
Панкейкі - рецепт
Панкейкі - вельми популярний американський сніданок. Готується він з самих звичайних продуктів, тому його з легкістю можна виготовити і в нашій
Панкейкі на кефірі
Панкейкі - це смачне і ароматне блюдо американської кухні, схоже на наші російські млинці. Відмінність полягає в консистенції тесту, воно густе і