Панкейкі на кефірі
Панкейкі - це популярне американське блюдо, схоже на наші російські млинці . Відмінність полягає тільки в консистенції тіста: воно густе і пишне. Давайте дізнаємося з вами як приготувати ситні і дуже ароматні панкейкі на кефірі, просто тануть у роті!
Інгредієнти:
пшеничне борошно - 1 ст.;
куряче яйце - 1 шт.;
розпушувач - 1 ч. ложка;
сіль - щіпка;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
цукровий пісок - 2 ст. ложки;
сода - 05 ч. ложки;
кефір - 200 мл
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати класичні панкейкі на кефірі. Отже, для початку змішуємо всі сухі інгредієнти: пшеничне борошно, цукровий пісок, розпушувач, сіль і соду. Все гарненько перемішуємо так, щоб вся сода рівномірно розійшлася. Тепер в окремій мисочці з'єднуємо рідкі інгредієнти: куряче яйце, кефір і оливкове масло. Потім акуратно перелити рідку суміш в суху, і швиденько все перемішуємо. Найголовніше тут не надто перемішати масу, саме від цього залежить пишність і легкість панкейків! Не переживайте, якщо в тісті залишаться грудочки, вони розподіляться на сковороді самі собою! Тісто в результаті повинно мати дуже густу консистенцію, що нагадує жирну сметану.
Тепер розігріваємо велику сковороду і промазуємо її маслом. Викладаємо тісто за допомогою великої ложки невеликими порціями. Обсмажуємо млинці з обох боків до утворення рум'яної і пористої скоринки при відкритій кришці. Подаємо ароматні панкейкі гарячими, як і російські млинці, можна з джемом, вершковим маслом, сиром або сметаною. А ось загорнути в них начинку, на жаль, не вийде: для цього вони дуже пишні.
Інгредієнти:
сир - 200 г;
куряче яйце - 1 шт.;
кефір - 200 мл;
пшеничне борошно - 3 ст. ложки;
сода - щіпка;
сіль - за смаком;
зелень кропу, петрушки, цибулі - за бажанням.
Приготування
У миску наливаємо кефір, додаємо сир, кладемо сіль, перець за смаком і збиваємо в блендері приблизно 3 хвилини до утворення однорідної маси. Можете просто все перемішати вінчиком або виделкою. Потім додаємо яйце і перемішуємо. Далі поступово всипаємо борошно, соду і вимішуємо тісто до консистенції, схожою на густу сметану. Залишаємо масу постояти хвилин 10-15 а потім обсмажуємо панкейкі на рослинному маслі на розігрітій сковороді, викладаючи їх столовою ложкою.
Американські панкейкі на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати класичні панкейкі на кефірі. Отже, для початку змішуємо всі сухі інгредієнти: пшеничне борошно, цукровий пісок, розпушувач, сіль і соду. Все гарненько перемішуємо так, щоб вся сода рівномірно розійшлася. Тепер в окремій мисочці з'єднуємо рідкі інгредієнти: куряче яйце, кефір і оливкове масло. Потім акуратно перелити рідку суміш в суху, і швиденько все перемішуємо. Найголовніше тут не надто перемішати масу, саме від цього залежить пишність і легкість панкейків! Не переживайте, якщо в тісті залишаться грудочки, вони розподіляться на сковороді самі собою! Тісто в результаті повинно мати дуже густу консистенцію, що нагадує жирну сметану.
Тепер розігріваємо велику сковороду і промазуємо її маслом. Викладаємо тісто за допомогою великої ложки невеликими порціями. Обсмажуємо млинці з обох боків до утворення рум'яної і пористої скоринки при відкритій кришці. Подаємо ароматні панкейкі гарячими, як і російські млинці, можна з джемом, вершковим маслом, сиром або сметаною. А ось загорнути в них начинку, на жаль, не вийде: для цього вони дуже пишні.
Рецепт сирних панкейків на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
У миску наливаємо кефір, додаємо сир, кладемо сіль, перець за смаком і збиваємо в блендері приблизно 3 хвилини до утворення однорідної маси. Можете просто все перемішати вінчиком або виделкою. Потім додаємо яйце і перемішуємо. Далі поступово всипаємо борошно, соду і вимішуємо тісто до консистенції, схожою на густу сметану. Залишаємо масу постояти хвилин 10-15 а потім обсмажуємо панкейкі на рослинному маслі на розігрітій сковороді, викладаючи їх столовою ложкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинці на кефірі - рецепт
Млинці - традиційне і неймовірно смачне блюдо російської кухні, улюблене багатьма. Їх зазвичай подають з медом, варенням, сметаною і т. д. Давайте
Оладки з бананом на кефірі
Зробити звичне ласощі оладки різноманітним допомагають різні фруктові добавки. І сьогодні ми пропонуємо приготувати їх з бананом на кефірі. Такі
Млинці з кукурудзяного борошна
Млинці - чудове блюдо російської кухні, яке обожнюють і дорослі, і діти. Готують їх різними способами і подають з соусами, варенням, сметаною. І
Сочні на кефірі
Сочні - це популярні російські пиріжки з начинкою з сиру. І сьогодні ми з вами розглянемо кілька рецептів створення їх на кефірі. Вони виходять
Коврижка з варенням на кефірі
Коврижка з варенням - це дивовижно смачний невеликий пиріг, і приготувати його досить просто. Давайте розглянемо кілька рецептів її створення на
Панкейкі - рецепт
Панкейкі - вельми популярний американський сніданок. Готується він з самих звичайних продуктів, тому його з легкістю можна виготовити і в нашій