Шоколадні панкейкі
Панкейкі – це круглі, невеликі, пишні млинці, рясно приправлені різноманітними солодкими підливками, кремами або медом, які за бажанням додають ягоди, фрукти, горіхи, шоколад і сухофрукти. Ці ж інгредієнти і додають в тісто, отримуючи в результаті не менш цікаві з приголомшливими смаками десертні страви. Додавання какао дозволить приготувати ароматні шоколадні панкейкі з насиченим смаком, кольором і ароматом.
Нижче ми розглянемо, як приготувати смачні шоколадні панкейкі.
Інгредієнти:
кефір – 400 г;
борошно пшеничне – 260-280 г;
цукровий пісок – 150 г;
какао порошок – 4 ст. ложки;
олія рафінована соняшникова – 85 м;
яйця – 2 шт.;
розпушувач – 2 ч. ложки;
ванілін;
сіль.
Приготування
Яйця збиваємо з цукром і сіллю, додаємо в кефір, додаємо рослинне масло, какао, ваніль і перемішуємо. Поступово підсипаємо борошно з розпушувачем і замішуємо однорідне без борошняних грудочок тісто. На суху розігріту сковороду середнього або маленького розміру наливаємо невелику кількість приготовленого тіста, розрівнюємо його і смажимо панкейкі спочатку з однієї, потім з іншої сторони. Зауважте, що ми не змащуємо маслом сковороду, тому краще вибирати для смаження посуд з антипригарним покриттям. Якщо такої немає, альтернативою може послужити чавунна сковорідка з товстим дном, але її перед випіканням першого панкейка потрібно злегка промазати маслом.
Подаємо шоколадні панкейкі зі згущеним молоком, з заварним кремом або будь-яким сиропом.
Інгредієнти:
молоко – 400 р;
борошно пшеничне – 390 г;
цукровий пісок – 100 г;
шоколад чорний чи молочний – 175 г;
банани великі – 2 шт.;
масло вершкове – 40 г;
яйця – 2 шт.;
розпушувач – 4 ч. ложки;
ванілін;
сіль.
Приготування
Збиваємо яйця з цукром, додаємо молоко, перетворені в пюре банани, ваніль, сіль і перемішуємо. Потім поступово підсипаємо просіяне борошно з розпушувачем і замішуємо однорідне тісто без грудочок. В кінці замісу додаємо нарізаний невеликими шматочками шоколад. Випікаємо наші шоколадно-бананове панкейкі на сковороді з антипригарним покриттям, налив на неї невелику кількість тіста і підрум'янивши коржі з двох сторін. Можна використати і звичайну сковороду, промазавши її трохи олією.
Подавати цей прекрасний десерт можна з розтопленим шоколадом, згущеним молоком або будь-яким сиропом.
Нижче ми розглянемо, як приготувати смачні шоколадні панкейкі.
Шоколадні панкейкі – рецепт на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром і сіллю, додаємо в кефір, додаємо рослинне масло, какао, ваніль і перемішуємо. Поступово підсипаємо борошно з розпушувачем і замішуємо однорідне без борошняних грудочок тісто. На суху розігріту сковороду середнього або маленького розміру наливаємо невелику кількість приготовленого тіста, розрівнюємо його і смажимо панкейкі спочатку з однієї, потім з іншої сторони. Зауважте, що ми не змащуємо маслом сковороду, тому краще вибирати для смаження посуд з антипригарним покриттям. Якщо такої немає, альтернативою може послужити чавунна сковорідка з товстим дном, але її перед випіканням першого панкейка потрібно злегка промазати маслом.
Подаємо шоколадні панкейкі зі згущеним молоком, з заварним кремом або будь-яким сиропом.
Шоколадно-бананове панкейкі
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо яйця з цукром, додаємо молоко, перетворені в пюре банани, ваніль, сіль і перемішуємо. Потім поступово підсипаємо просіяне борошно з розпушувачем і замішуємо однорідне тісто без грудочок. В кінці замісу додаємо нарізаний невеликими шматочками шоколад. Випікаємо наші шоколадно-бананове панкейкі на сковороді з антипригарним покриттям, налив на неї невелику кількість тіста і підрум'янивши коржі з двох сторін. Можна використати і звичайну сковороду, промазавши її трохи олією.
Подавати цей прекрасний десерт можна з розтопленим шоколадом, згущеним молоком або будь-яким сиропом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Панкейкі на молоці
Панкейкі - це американський аналог наших оладок, тому ідеально підуть для сімейного сніданку. Панкейкі за нашими рецептами виходять легкими і
Американські панкейкі – рецепт
Американський панкейкі чимось схожі з нашими оладками, але все ж готуються зовсім інакше. Панкейкі зазвичай готують до сніданку і подають з кленовим
Бананові панкейкі
Бананові панкейкі відмінно підійдуть до сніданку. Легкий і в той же час ситне блюдо, дасть необхідний заряд бадьорості з самого ранку. До того ж,
Оладки з бананом на кефірі
Зробити звичне ласощі оладки різноманітним допомагають різні фруктові добавки. І сьогодні ми пропонуємо приготувати їх з бананом на кефірі. Такі
Панкейкі - рецепт
Панкейкі - вельми популярний американський сніданок. Готується він з самих звичайних продуктів, тому його з легкістю можна виготовити і в нашій
Панкейкі на кефірі
Панкейкі - це смачне і ароматне блюдо американської кухні, схоже на наші російські млинці. Відмінність полягає в консистенції тесту, воно густе і