» » Американське печиво з шоколадом, родзинками, горіхами і вівсянкою

Американське печиво з шоколадом, родзинками, горіхами і вівсянкою

Американське печиво з шоколадом, родзинками, горіхами і вівсянкою
Американське печиво отримала всесвітнє визнання за чудовий смак, який максимально розкривається з чашкою гарячого чаю, кави, какао або молока. Крім того десерт легко готується в домашніх умовах, не забираючи багато часу і сил.

Як зробити американське печиво?


Класичне американське печиво готується з тіста, за складом наближеного до пісочного і має лаконічну круглу форму.

  • В основу традиційно вмішують добавки: шоколадні краплі або крихту, родзинки, горіхи, цукати.

  • Для більш насиченого смаку і аромату готових виробів замість звичайного цукру використовують тростинний.

  • Натуральне вершкове масло перед замісом тіста розм'якшують при кімнатній температурі і змішують з іншими компонентами.

  • Формують американське печиво за допомогою ложки або зволоженими руками, а випікають на пергаменті, помістивши в прогріту до 180-190 градусів духовку.

  • Заготовки розташовують на відстані один від одного, так як в процесі нагріву вони розпливаються і збільшуються в розмірі.


  • Американське печиво з шоколадом – рецепт

    Американське печиво з шоколадом, родзинками, горіхами і вівсянкою

    Для багатьох класичне американське печиво – круглі плоскі коржі з шоколадом, хрусткі при надкусывании і тануть у роті в процесі дегустації. Приготувати десерт вийде навіть у невмілих кулінарів, настільки технологія проста і нехитра. Шоколадні краплі можна доповнити горіхами, іншими добавками.
    Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;

  • борошно – 350 г;

  • цукор – 170 г;

  • тростинний цукор – 160 г;

  • масло – 120 г;

  • шоколадні краплі – 200 г;

  • ванільний екстракт, сіль і сода – по 1 ч. ложці.


  • Приготування

  • Змішують два види цукру, масло і яйця, збивають міксером 5 хвилин.

  • Вмішують сіль, борошно, соду і шоколад.

  • Розмішують тісто і ложкою викладають порціями на пергамент.

  • Печуть американське печиво з шоколадом 15 хвилин при 190 градусах.


  • Американське печиво кукис – рецепт


    Американське печиво з шоколадом, родзинками, горіхами і вівсянкою

    Американське шоколадне печиво - рецепт, який можна виконати з тіста з додаванням какао. В якості наповнювача використовують традиційно шоколадні краплі, білий або темний шоколад, родзинки, горіхи або M&m's. Ефектно виглядають на столі при подачі печива різного кольору, для чого какао додають тільки в половину основи.
    Інгредієнти:

  • яйце і жовток – 1 шт.;

  • борошно – 260 г;

  • цукор – 100 г;

  • тростинний цукор – 220 г;

  • масло – 170 г;

  • какао – 35 г;

  • сода – 05 ч. ложки;

  • шоколадні краплі – 220 г;

  • ванільний цукор – 2 ч. ложки.


  • Приготування

  • Розтоплюють масло, доводять до кипіння і проварюють 5 хвилин, остуджують.

  • Додають суміш двох видів цукру, яйце, жовток, збивають, додавши ваніль і соду.

  • Поділяють масу на 2 частини.

  • В одну додають 150 г борошна, а в іншу борошно і какао.

  • У кожну частину вмішують шоколадні краплі.

  • Формують кругле американське печиво кукис темної та білої основи і випікають на пергаменті 15 хвилин при 180 градусах.


  • Американське вівсяне печиво – рецепт

    Американське печиво з шоколадом, родзинками, горіхами і вівсянкою

    Американське печиво без шоколаду з вівсяних пластівців – знахідка для будь-якого, хто намагається харчуватися правильно і стежить за складом використовуваних продуктів. Дрібну вівсянку можна використовувати як є, а більш великі і жорсткі пластівці переважно перемолоти в ємності блендера до отримання дрібної крихти.
    Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;

  • вівсяні пластівці – 3 склянки;

  • цукор – 200 г;

  • олія – 200 г;

  • борошно – 250 г;

  • розпушувач – 1 ч. ложка;

  • ванілін.


  • Приготування

  • Яйця збивають з цукром, маслом і ваніллю.

  • Додають борошно, пластівці, розпушувач, вимішують.

  • Ложкою накладають порції тіста на пергамент.

  • Випікають американське вівсяне печиво 20-30 хвилин при 170 градусах.


  • Американські м'які бісквітні печива-сендвічі

    Американське печиво з шоколадом, родзинками, горіхами і вівсянкою

    М'яке американське печиво з бісквітного тіста можна зробити яскравим і барвистим, розділивши тісто на кілька порцій і додавши в кожну різний гелевий барвник. Дивовижний смак десерту досягається за рахунок використання в якості прошарку найвишуканішого крему на основі маскарпоне з вершковим маслом.


    Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;

  • борошно – 220 г;

  • какао – 2 ст. ложки;

  • цукор – 200 г;

  • масло – 300 г;

  • пахта – 2 ст. ложки;

  • розпушувач, ванільний екстракт і яблучний оцет – 2 ч. ложки;

  • маскарпоне – 450 г;

  • пудра цукрова, барвник, горіхи.


  • Приготування

  • Змішують борошно, какао, розпушувач, сіль.

  • Збивають 70 р масла з цукром, вводять по одному яйця, оцет, пахту, половину ванілі і при бажанні барвник.

  • Додають сипучі компоненти, вимішують.

  • Викладають ложкою порції на пергамент, формуючи кола по 5 см, і випікати в прогрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.

  • Збивають маскарпоне з маслом, додавши ваніль і за смаку пудру.

  • Складають печиво попарно, доповнюючи порцією крему, і при бажанні обсипають горіхами.


  • Американське печиво з родзинками

    Американське печиво з шоколадом, родзинками, горіхами і вівсянкою

    Простий рецепт американського печиво з родзинками вдасться реалізувати лише за півгодини, забезпечивши чаювання смачною домашньою випічкою. Надзвичайно смачний десерт вийде не тільки з родзинками, але і з смаженою фундуком, арахісом, шоколадом. Для шоколадного печива в тісто слід додати столову ложку какао.
    Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;

  • борошно – 3 склянки;

  • цукор – 200 г;

  • олія – 200 г;

  • родзинки – 200 г;

  • ванілін.


  • Приготування

  • Масло збивають з цукром і ваніліном, додавши яйця.

  • Вмішують родзинки, борошно.

  • З основи руками формують плоскі коржі, викладають на пергамент.

  • Відправляють американське просте печиво запікатися в прогрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.


  • Американське печиво з горіхами

    Американське печиво з шоколадом, родзинками, горіхами і вівсянкою

    Особливо смачним вийде американське печиво з шоколадом та горіхами , серед яких максимально кращий фундук і мигдаль. Використовувати через брак можна і інші сорти: волоські горіхи кедрові, арахіс, кешью. Перед використанням горіхову масу трохи підсушують до аромату на сухій сковороді або в духовці.
    Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;

  • борошно – 350 г;

  • цукор – 150 г;

  • тростинний цукор – 250 г;

  • олія – 200 г;

  • шоколадні краплі – 150 г;

  • горіхи – 150 г;

  • розпушувач – 1 ч. ложка;

  • ваніль, сіль.


  • Приготування

  • Розтоплюють масло, додають два види цукру.

  • Додають ваніль, сіль, борошно і розпушувач, вмішують шоколад і горіхи.

  • Скачують кульки, маю на пергаменті.

  • Печуть американське печиво 15 хвилин при 180 градусах.


  • Пісочні американські печива

    Американське печиво з шоколадом, родзинками, горіхами і вівсянкою

    Американське печиво – рецепт варіативний і може бути виконаний за простий, але вельми оригінальній техніці. Для обсипання виробів, як і для тесту, можна використовувати замість коричневого цукру звичайний білий, а замість кориці, інші добавки, наприклад, ванілін, какао, подрібнені до дрібної крихти горіхи.
    Інгредієнти:

  • яйце – 1 шт.;

  • борошно – 300 г;

  • коричневий цукор – 200 г;

  • масло – 70 г;

  • сметана – 60 г;

  • розпушувач – 1 ч. ложка;

  • кориця – 1 ст. ложка;

  • сіль і сода – по 1 щіпці.


  • Приготування

  • Змішують борошно з содою, сіллю, розпушувачем.

  • Збивають масло з половиною цукру, додавши яйце.

  • Закладають сметану, суху суміш, замішують тісто.

  • Скачують з основи кульки, змочують в суміші з цукру з корицею, викладають на пергамент.

  • Випікають печиво 10 хвилин при 200 градусах.


  • Американські печиво в мікрохвильовці

    Американське печиво з шоколадом, родзинками, горіхами і вівсянкою

    Американське шоколадне печиво можна приготувати всього за кілька хвилин, якщо скористатися для цієї мети мікрохвильовкою. В якості наповнювача використовують шоколадні краплі чи розламані на дрібні шматочки плитку. Відразу після приготування печиво виходить м'яким, а після остигання набуває хрусткость.
    Інгредієнти:

  • яйце – 1 шт.;

  • борошно – 250-300 г;

  • цукор – 5 ст. ложок;

  • масло – 100 г;

  • шоколад – 100 г;

  • розпушувач і ванільний екстракт – по 1 ч. ложці;

  • сіль.


  • Приготування

  • Розтоплене і остигле масло змішують з яйцем і ваніллю.

  • Окремо з'єднують всі сипучі компоненти для тіста, додають до них рідку суміш, вимішують.

  • Закладають шоколад, перемішують.

  • З тіста формують коржики, викладають на блюдо і готують в мікрохвильовці 3-4 хвилини.
    Додав: admin | 16-04-2018, 17:52
    Переглядів: 4