Американське печиво отримала всесвітнє визнання за чудовий смак, який максимально розкривається з чашкою гарячого чаю, кави, какао або молока. Крім того десерт легко готується в домашніх умовах, не забираючи багато часу і сил.
Як зробити американське печиво?
Класичне американське печиво готується з тіста, за складом наближеного до пісочного і має лаконічну круглу форму.
В основу традиційно вмішують добавки: шоколадні краплі або крихту, родзинки, горіхи, цукати. Для більш насиченого смаку і аромату готових виробів замість звичайного цукру використовують тростинний. Натуральне вершкове масло перед замісом тіста розм'якшують при кімнатній температурі і змішують з іншими компонентами. Формують американське печиво за допомогою ложки або зволоженими руками, а випікають на пергаменті, помістивши в прогріту до 180-190 градусів духовку. Заготовки розташовують на відстані один від одного, так як в процесі нагріву вони розпливаються і збільшуються в розмірі. Американське печиво з шоколадом – рецепт
Для багатьох класичне американське печиво – круглі плоскі коржі з шоколадом, хрусткі при надкусывании і тануть у роті в процесі дегустації. Приготувати десерт вийде навіть у невмілих кулінарів, настільки технологія проста і нехитра. Шоколадні краплі можна доповнити горіхами, іншими добавками.
Інгредієнти: яйця – 2 шт.; борошно – 350 г; цукор – 170 г; тростинний цукор – 160 г; масло – 120 г; шоколадні краплі – 200 г; ванільний екстракт, сіль і сода – по 1 ч. ложці. Приготування Змішують два види цукру, масло і яйця, збивають міксером 5 хвилин. Вмішують сіль, борошно, соду і шоколад. Розмішують тісто і ложкою викладають порціями на пергамент. Печуть американське печиво з шоколадом 15 хвилин при 190 градусах. Американське печиво кукис – рецепт
Американське шоколадне печиво - рецепт, який можна виконати з тіста з додаванням какао. В якості наповнювача використовують традиційно шоколадні краплі, білий або темний шоколад, родзинки, горіхи або M&m's. Ефектно виглядають на столі при подачі печива різного кольору, для чого какао додають тільки в половину основи.
Інгредієнти: яйце і жовток – 1 шт.; борошно – 260 г; цукор – 100 г; тростинний цукор – 220 г; масло – 170 г; какао – 35 г; сода – 05 ч. ложки; шоколадні краплі – 220 г; ванільний цукор – 2 ч. ложки. Приготування Розтоплюють масло, доводять до кипіння і проварюють 5 хвилин, остуджують. Додають суміш двох видів цукру, яйце, жовток, збивають, додавши ваніль і соду. Поділяють масу на 2 частини. В одну додають 150 г борошна, а в іншу борошно і какао. У кожну частину вмішують шоколадні краплі. Формують кругле американське печиво кукис темної та білої основи і випікають на пергаменті 15 хвилин при 180 градусах. Американське вівсяне печиво – рецепт
Американське печиво без шоколаду з вівсяних пластівців – знахідка для будь-якого, хто намагається харчуватися правильно і стежить за складом використовуваних продуктів. Дрібну вівсянку можна використовувати як є, а більш великі і жорсткі пластівці переважно перемолоти в ємності блендера до отримання дрібної крихти.
Інгредієнти: яйця – 2 шт.; вівсяні пластівці – 3 склянки; цукор – 200 г; олія – 200 г; борошно – 250 г; розпушувач – 1 ч. ложка; ванілін. Приготування Яйця збивають з цукром, маслом і ваніллю. Додають борошно, пластівці, розпушувач, вимішують. Ложкою накладають порції тіста на пергамент. Випікають американське вівсяне печиво 20-30 хвилин при 170 градусах. Американські м'які бісквітні печива-сендвічі
М'яке американське печиво з бісквітного тіста можна зробити яскравим і барвистим, розділивши тісто на кілька порцій і додавши в кожну різний гелевий барвник. Дивовижний смак десерту досягається за рахунок використання в якості прошарку найвишуканішого крему на основі маскарпоне з вершковим маслом.
Інгредієнти: яйця – 2 шт.; борошно – 220 г; какао – 2 ст. ложки; цукор – 200 г; масло – 300 г; пахта – 2 ст. ложки; розпушувач, ванільний екстракт і яблучний оцет – 2 ч. ложки; маскарпоне – 450 г; пудра цукрова, барвник, горіхи. Приготування Змішують борошно, какао, розпушувач, сіль. Збивають 70 р масла з цукром, вводять по одному яйця, оцет, пахту, половину ванілі і при бажанні барвник. Додають сипучі компоненти, вимішують. Викладають ложкою порції на пергамент, формуючи кола по 5 см, і випікати в прогрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин. Збивають маскарпоне з маслом, додавши ваніль і за смаку пудру. Складають печиво попарно, доповнюючи порцією крему, і при бажанні обсипають горіхами. Американське печиво з родзинками
Простий рецепт американського печиво з родзинками вдасться реалізувати лише за півгодини, забезпечивши чаювання смачною домашньою випічкою. Надзвичайно смачний десерт вийде не тільки з родзинками, але і з смаженою фундуком, арахісом, шоколадом. Для шоколадного печива в тісто слід додати столову ложку какао.
Інгредієнти: яйця – 2 шт.; борошно – 3 склянки; цукор – 200 г; олія – 200 г; родзинки – 200 г; ванілін. Приготування Масло збивають з цукром і ваніліном, додавши яйця. Вмішують родзинки, борошно. З основи руками формують плоскі коржі, викладають на пергамент. Відправляють американське просте печиво запікатися в прогрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Американське печиво з горіхами
Особливо смачним вийде американське печиво з шоколадом та горіхами , серед яких максимально кращий фундук і мигдаль. Використовувати через брак можна і інші сорти: волоські горіхи кедрові, арахіс, кешью. Перед використанням горіхову масу трохи підсушують до аромату на сухій сковороді або в духовці.
Інгредієнти: яйця – 2 шт.; борошно – 350 г; цукор – 150 г; тростинний цукор – 250 г; олія – 200 г; шоколадні краплі – 150 г; горіхи – 150 г; розпушувач – 1 ч. ложка; ваніль, сіль. Приготування Розтоплюють масло, додають два види цукру. Додають ваніль, сіль, борошно і розпушувач, вмішують шоколад і горіхи. Скачують кульки, маю на пергаменті. Печуть американське печиво 15 хвилин при 180 градусах. Пісочні американські печива
Американське печиво – рецепт варіативний і може бути виконаний за простий, але вельми оригінальній техніці. Для обсипання виробів, як і для тесту, можна використовувати замість коричневого цукру звичайний білий, а замість кориці, інші добавки, наприклад, ванілін, какао, подрібнені до дрібної крихти горіхи.
Інгредієнти: яйце – 1 шт.; борошно – 300 г; коричневий цукор – 200 г; масло – 70 г; сметана – 60 г; розпушувач – 1 ч. ложка; кориця – 1 ст. ложка; сіль і сода – по 1 щіпці. Приготування Змішують борошно з содою, сіллю, розпушувачем. Збивають масло з половиною цукру, додавши яйце. Закладають сметану, суху суміш, замішують тісто. Скачують з основи кульки, змочують в суміші з цукру з корицею, викладають на пергамент. Випікають печиво 10 хвилин при 200 градусах. Американські печиво в мікрохвильовці
Американське шоколадне печиво можна приготувати всього за кілька хвилин, якщо скористатися для цієї мети мікрохвильовкою. В якості наповнювача використовують шоколадні краплі чи розламані на дрібні шматочки плитку. Відразу після приготування печиво виходить м'яким, а після остигання набуває хрусткость.
Інгредієнти: яйце – 1 шт.; борошно – 250-300 г; цукор – 5 ст. ложок; масло – 100 г; шоколад – 100 г; розпушувач і ванільний екстракт – по 1 ч. ложці; сіль. Приготування Розтоплене і остигле масло змішують з яйцем і ваніллю. Окремо з'єднують всі сипучі компоненти для тіста, додають до них рідку суміш, вимішують. Закладають шоколад, перемішують. З тіста формують коржики, викладають на блюдо і готують в мікрохвильовці 3-4 хвилини.