Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне
Торт «Рафаелло» стане бажаним десертом для шанувальників кокоса і солодких страв з участю кокосової стружки. Прекрасне гармонійне поєднання ароматних м'яких коржів з найніжнішим кремом не залишить нікого байдужим і надовго запам'ятається.
Приготувати торт «Рафаелло» можна як за класичною технологією, так і з деяким відступом від загальноприйнятих правил.
Коржів для торта може бути будь-бісквіт, печиво або навіть кукурудзяні палички.
Для крему використовують основу з додаванням білого шоколаду, вершків, сиру, заварний молочної основи.
М'який і дуже смачний торт «Рафаелло» прикрашають кокосовою стружкою, білим шоколадом, цукерками.
Крем або начинка «Рафаелло» для торта вийде смачним, якщо спочатку подбати про якості і натуральності використовуваних інгредієнтів. За бажанням складу наповнення доповнюють натуральною ваніллю. Перед нанесенням на коржі масу ненадовго поміщають в холод для застигання і придбання бажаної текстури.
Інгредієнти:
олія – 200 г;
згущене молоко – 1 банка;
шоколад білий – 200 г;
стружка кокосова – 100 р.
Приготування
Розтоплюють масло з шоколадом.
Додають до остиглої масі згущене молоко, збиваючи.
Вмішують в крем «Рафаелло» для торта кокосову стружку.
Кокосовий бісквіт для торта «Рафаелло» набуває особливий насичений смак, якщо частина стружки замінити мигдальною борошном. Для здешевлення представленого рецепта можна спекти класичний ванільний бісквітний корж з борошна, додавши зовсім трохи кокосової стружки для аромату і характерного присмаку.
Інгредієнти:
яйця – 6 шт.;
стружка кокосова – 250 г;
мигдальна борошно – 100 г;
цукор – 350 г;
сіль.
Приготування
Змішують в мисці яйця з дрібкою солі і цукром, поміщають на водяну баню і нагрівають до 60 градусів.
Збивають яєчну основу до піни і охолодження.
Змішують стружку з борошном, додають до збитою яєчною базі.
Перекладають тісто на деко з пергаментом і випікати при 180 градусів 15 хвилин.
Приготувати ніжний торт «Рафаелло» можна з бісквітними коржами, спекти які вдасться, спираючись на нижченаведені рекомендації і пропорції інгредієнтів. Замість кукурудзяного крохмалю допускається використовувати картопляний, а ванільний цукор замінювати натуральним екстрактом або зернами з стручків.
Інгредієнти:
яйця – 5 шт.;
цукор – 150 г;
борошно – 100 г;
крохмаль кукурудзяний – 30 г;
масло – 30 г;
ванільний цукор – 2 ч. ложки;
розпушувач – 1 ч. ложка;
сироп для просочення з мигдальним ароматизатором;
крем «Рафаелло», кокосова стружка.
Приготування
Збивають окремо білки і жовтки зі звичайним і ванільним цукром.
Вмішують жовтки в білкову піну.
Додають суміш з борошна, крохмалю і розпушувача, а потім розтоплене масло.
Бісквіт випікають при 180 градусах, охолоджують, розрізають на 3 частини, просочують сиропом.
Готують класичний крем «Рафаелло» для бісквітного торта, промащують їм коржі і поверхня торта, посипають стружкою.
Чудовим смаком порадує торт «Рафаелло» з сиром, особливо якщо використовувати останній для випікання коржів. Продукт може бути будь жирності і текстури, головне – перетерти його перед використанням через дрібне сито. При випіканні коржів не варто їх довго тримати в духовці, щоб вони залишилися світлими.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
сир – 200 г;
борошно – 320 г;
погашена сода – 10 г;
цукор – 1 склянка;
крем «Рафаелло», кокосова стружка.
Приготування
Збивають яйця з цукром не менше 5 хвилин.
Додають сир, гашену соду, борошно, замішують тісто.
Поділяють ком на 7 порцій, розкочують кожну на пергаменті, випікають за 5-7 хвилин при 180 градусах.
Готують класичний крем для торта «Рафаелло», промащують їм коржі.
Обсипають торт сирний «Рафаелло» кокосовою стружкою.
Приготувати торт «Рафаелло» в домашніх умовах можна з додаванням свіжих або заморожених полуничних ягід, які в даному випадку не вимагають попереднього розморожування. Можна обійтися без цукерок замінивши їх порцією кокосової стружки і подрібненим мигдалем, який слід очистити від шкірочки.
Інгредієнти:
яйце – 2 шт.;
борошно – 320 г;
цукор – 380 г;
цукор ванільний – 3 пакета;
вершки – 400 г;
сметана – 200 г;
розпушувач – 20 г;
полуниця – 200 г;
цукерки «Рафаелло» – 15 шт.;
стружка кокосова – 100 р.
Приготування
З'єднують яйця, склянка цукру, 2 пакета ванілі, збивають.
Додають 200 г збитих вершків, борошно, розпушувач.
Викладають тісто на деко з пергаментом, випікають коржі при 180 градусах 25 хвилин, розрізають навпіл.
Збивають сметану з цукром, додають збиті вершки, ваніль.
На коржі наносять крем шаром не менше 1 см, вдавлюють в нього полуницю, посипають подрібненими цукерками (5 шт.).
Посипають полуничний торт «Рафаелло» стружкою, прикрашають цукерками.
Просто і легко готується торт «Рафаелло» з печива без випічки. Головною умовою для отримання бажаних смакових характеристик є тривала просочення десерту, який необхідно залишити в холодильнику на 5-6 годин або в ідеалі на ніч. Для коржів підійде будь печиво: бісквітне, пісочне або галетне.
Інгредієнти:
молоко – 350 мл;
цукор – 100 г;
борошно і крохмаль – по 35 г;
масло і згущене молоко – 100 г;
печиво – 300 г;
вершки – 250 г;
пудра цукрова – 40 г;
ваніль;
стружка кокосова – 100 р.
Приготування
Змішують молоко з борошном, крохмалем і ваніллю, прогрівають до загусання, охолоджують, збивають з маслом.
Укладають печиво, промазанное згущеним молоком і крем шарами в форму завершуючи печивом.
Збивають вершки з пудрою, викладають останнім шаром.
Посипають торт «Рафаелло» зверху кокосовою стружкою.
Незважаючи на лаконічну технологію приготування, торт «Рафаелло» з маскарпоне виходить вишуканим на смак, насиченим і ароматним. Для оригінальної подачі виріб можна прикрасити половинками цукерок або візерунками з білого шоколаду. Замість просочення на основі згущеного молока допускається використання будь-якого солодкого сиропу.
Інгредієнти:
яйце – 6 шт.;
борошно 130 г;
цукор – 180 г;
маскарпоне – 300 г;
згущене молоко – 200 м і 2 ст. ложки;
вершки – 80 г;
шоколад білий – 200 г;
стружка кокосова – 100 р.
Приготування
Збивають яйця з цукром 10 хвилин, вмішують борошно, бісквіт випікають при 180 градусах, охолоджують, розрізають.
Розчиняють у 10 мл води 2 ложки згущеного молока, просочують сумішшю бісквіт.
Збивають маскарпоне зі згущеним молоком, промащують коржі.
Розтоплюють шоколад з вершками, покривають глазур'ю торт, посипають стружкою.
Торт «Рафаелло», рецепт якого буде представлений таким, готується з кремом на основі вершків з додаванням желатину. В даному випадку в якості основи потрібно спекти класичні кокосові коржі, додавши до складу тесту мигдалеву борошно або горіхи. В якості декору використовують шоколадну глазур: білу або темну.
Інгредієнти:
кокосові коржі;
вершки молочні – 550 г;
кокосові вершки – 150 г;
шоколад білий – 200 г;
желатин – 15 г;
вода – 50 мл;
глазур – 200 г;
стружка кокосова – 100 р.
Приготування
Випікають кокосові бісквітні коржі для торта «Рафаелло».
Розтоплюють білий шоколад з кокосовими вершками, розмішуючи.
Вмішують збиті до піків молочні вершки і розпущений желатин, збивають.
Промащують кремом коржі, покривають глазур'ю, посипають кокосовою стружкою.
Ще один достойний варіант приготування улюбленого десерту – торт «Рафаелло» з заварним кремом. Коржами може бути класичний або кокосовий бісквіт, основа, приготовлена з урахуванням викладених далі рекомендацій і пропорцій інгредієнтів. Важливо не перетримувати пласти тіста в духовці, щоб вони залишилися білими.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
борошно – 400 г;
маргарин і сметана – 100 г;
розпушувач і сода – 1 ч. ложки;
молоко – 750 мл;
борошно і крохмаль – 4 ст. ложки;
яйця – 6 шт.;
цукор – 400 г;
кокосова стружка, ваніль і масло вершкове.
Приготування
Яйця збивають з 100 г цукру 5-7 хвилин.
Додають розтоплений маргарин, сметану, розпушувач, соду, борошно, вимішують, залишають під плівкою на ніч у холодильнику.
Розподіляють порції тіста на пергаменті, випікають коржі.
Змішують борошно, крохмаль і цукор з ваніліном, молоком і яйцями, прогрівають до загусання, охолоджують.
Збивають крем з додаванням м'якого масла і кокосової стружки, промащують кремом коржі.
Незвичайний смак десерту додадуть приготовані мигдальні коржі для торта «Рафаелло». Начинкою для десерту буде класичний крем з кокосовою стружкою на основі вершків та білого шоколаду. Для просочення бісквіта підійде кокосове молоко, сироп на основі згущеного молока або будь-який інший на свій вибір і смак.
Інгредієнти:
яйця – 4 шт.;
борошно пшеничне і мигдальний – по 100 г;
молоко – 100 мл;
цукор – 120 г;
масло – 40 г;
розпушувач – 1 ч. ложка;
стружка кокосова – 100 г;
ванільний цукор – 20 г;
молоко кокосове – 150 мл;
крем «Рафаелло».
Приготування
Збивають окремо білки і жовтки з цукром.
До останніх вмішують молоко, розтоплене масло, розпушувач з борошном, а потім білкову піну.
Випікають при 160 градусах мигдальний бісквіт, охолоджують, розрізають, просочують сумішшю з кокосового молока з цукровою пудрою.
Готують крем для «Рафаелло», промащують їм коржі і виріб зверху.
Посипають торт кокосовою стружкою.
Швидка версія ласощі – кокосовий торт «Рафаелло» з кукурудзяних паличок. Мигдальні горіхи попередньо очищають від шкірки, для чого заливають продукт окропом на кілька хвилин, а потім обдають крижаною водою, що полегшить очищення. Ядра обсушують і додатково обсмажують до появи аромату.
Інгредієнти:
палички кукурудзяні – 1 пачка;
білий шоколад – 100 г;
масло вершкове – 150 г;
стружка кокосова і мигдаль – по 80 г;
згущене молоко – 200 г;
ваніль.
Приготування
Розтоплюють масло з шоколадом, додають подрібнені горіхи, кокосову стружку, ваніль, згущене молоко.
У форму з плівкою укладають палички, приминаючи їх руками, поливають кремом, дають застигнути в холодильнику.
Перевертають торт на блюдо, знімають плівку, змазують виріб згущеним молоком і посипають стружкою.
Як приготувати торт «Рафаелло»?
Приготувати торт «Рафаелло» можна як за класичною технологією, так і з деяким відступом від загальноприйнятих правил.
Крем для торта «Рафаелло» – рецепт
Крем або начинка «Рафаелло» для торта вийде смачним, якщо спочатку подбати про якості і натуральності використовуваних інгредієнтів. За бажанням складу наповнення доповнюють натуральною ваніллю. Перед нанесенням на коржі масу ненадовго поміщають в холод для застигання і придбання бажаної текстури.
Інгредієнти:
Приготування
Білі коржі для торта «Рафаелло»
Кокосовий бісквіт для торта «Рафаелло» набуває особливий насичений смак, якщо частина стружки замінити мигдальною борошном. Для здешевлення представленого рецепта можна спекти класичний ванільний бісквітний корж з борошна, додавши зовсім трохи кокосової стружки для аромату і характерного присмаку.
Інгредієнти:
Приготування
Бісквітний торт «Рафаелло»
Приготувати ніжний торт «Рафаелло» можна з бісквітними коржами, спекти які вдасться, спираючись на нижченаведені рекомендації і пропорції інгредієнтів. Замість кукурудзяного крохмалю допускається використовувати картопляний, а ванільний цукор замінювати натуральним екстрактом або зернами з стручків.
Інгредієнти:
Приготування
Торт «Рафаелло» з сиром – рецепт
Чудовим смаком порадує торт «Рафаелло» з сиром, особливо якщо використовувати останній для випікання коржів. Продукт може бути будь жирності і текстури, головне – перетерти його перед використанням через дрібне сито. При випіканні коржів не варто їх довго тримати в духовці, щоб вони залишилися світлими.
Інгредієнти:
Приготування
Полуничний торт «Рафаелло»
Приготувати торт «Рафаелло» в домашніх умовах можна з додаванням свіжих або заморожених полуничних ягід, які в даному випадку не вимагають попереднього розморожування. Можна обійтися без цукерок замінивши їх порцією кокосової стружки і подрібненим мигдалем, який слід очистити від шкірочки.
Інгредієнти:
Приготування
Торт «Рафаелло» без випічки
Просто і легко готується торт «Рафаелло» з печива без випічки. Головною умовою для отримання бажаних смакових характеристик є тривала просочення десерту, який необхідно залишити в холодильнику на 5-6 годин або в ідеалі на ніч. Для коржів підійде будь печиво: бісквітне, пісочне або галетне.
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт торта «Рафаелло» з маскарпоне
Незважаючи на лаконічну технологію приготування, торт «Рафаелло» з маскарпоне виходить вишуканим на смак, насиченим і ароматним. Для оригінальної подачі виріб можна прикрасити половинками цукерок або візерунками з білого шоколаду. Замість просочення на основі згущеного молока допускається використання будь-якого солодкого сиропу.
Інгредієнти:
Приготування
Муссовый торт «Рафаелло»
Торт «Рафаелло», рецепт якого буде представлений таким, готується з кремом на основі вершків з додаванням желатину. В даному випадку в якості основи потрібно спекти класичні кокосові коржі, додавши до складу тесту мигдалеву борошно або горіхи. В якості декору використовують шоколадну глазур: білу або темну.
Інгредієнти:
Приготування
Торт «Рафаелло» з заварним кремом – рецепт
Ще один достойний варіант приготування улюбленого десерту – торт «Рафаелло» з заварним кремом. Коржами може бути класичний або кокосовий бісквіт, основа, приготовлена з урахуванням викладених далі рекомендацій і пропорцій інгредієнтів. Важливо не перетримувати пласти тіста в духовці, щоб вони залишилися білими.
Інгредієнти:
Приготування
Торт «Рафаелло» з мигдальною борошном – рецепт
Незвичайний смак десерту додадуть приготовані мигдальні коржі для торта «Рафаелло». Начинкою для десерту буде класичний крем з кокосовою стружкою на основі вершків та білого шоколаду. Для просочення бісквіта підійде кокосове молоко, сироп на основі згущеного молока або будь-який інший на свій вибір і смак.
Інгредієнти:
Приготування
Торт з кукурудзяних паличок «Рафаелло»
Швидка версія ласощі – кокосовий торт «Рафаелло» з кукурудзяних паличок. Мигдальні горіхи попередньо очищають від шкірки, для чого заливають продукт окропом на кілька хвилин, а потім обдають крижаною водою, що полегшить очищення. Ядра обсушують і додатково обсмажують до появи аромату.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти

Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом
Крем Рафаелло, створений за мотивами однойменних цукерок, в пошані у господинь. Особливо підкуповує факт того, що можна досягти необхідного смаку і

«Рафаелло» з крабових паличок, плавленого сиру, часнику та оливок - рецепти закуски у вигляді кульок
«Рафаелло» з крабових паличок - оригінальна закуска, оформлена за зразком популярних однойменних цукерок. Як і солодкі ласощі, вона миттєво зникає,

Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка
Рафаелло – рецепт смачного кокосового десерт, який можна приготувати не тільки у вигляді порційних цукерок. Виконуючи на практиці доступні

Крем «Рафаелло»
Крем "Рафаелло" – ароматний, ніжний, що тане в роті крем зі стружкою кокоса зробить вашу випічку незабутньою і дуже смачною. Готується дуже легко,

Торт «Рафаелло»
Про існування однойменних цукерок знає навіть дитина, однак часом упаковки всіма улюбленого ласощі не вистачає, щоб втамувати спрагу ласунів і тут на

Мигдальний торт
Мигдальний торт - чудовий десерт на будь-яке свято або день народження. Від такого ласощі будуть у захваті не тільки дорослі, але і діти. Пропонуємо