» » Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне

Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне

Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне
Торт «Рафаелло» стане бажаним десертом для шанувальників кокоса і солодких страв з участю кокосової стружки. Прекрасне гармонійне поєднання ароматних м'яких коржів з найніжнішим кремом не залишить нікого байдужим і надовго запам'ятається.

Як приготувати торт «Рафаелло»?


Приготувати торт «Рафаелло» можна як за класичною технологією, так і з деяким відступом від загальноприйнятих правил.

  • Коржів для торта може бути будь-бісквіт, печиво або навіть кукурудзяні палички.

  • Для крему використовують основу з додаванням білого шоколаду, вершків, сиру, заварний молочної основи.

  • М'який і дуже смачний торт «Рафаелло» прикрашають кокосовою стружкою, білим шоколадом, цукерками.


  • Крем для торта «Рафаелло» – рецепт

    Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне

    Крем або начинка «Рафаелло» для торта вийде смачним, якщо спочатку подбати про якості і натуральності використовуваних інгредієнтів. За бажанням складу наповнення доповнюють натуральною ваніллю. Перед нанесенням на коржі масу ненадовго поміщають в холод для застигання і придбання бажаної текстури.
    Інгредієнти:

  • олія – 200 г;

  • згущене молоко – 1 банка;

  • шоколад білий – 200 г;

  • стружка кокосова – 100 р.


  • Приготування

  • Розтоплюють масло з шоколадом.

  • Додають до остиглої масі згущене молоко, збиваючи.

  • Вмішують в крем «Рафаелло» для торта кокосову стружку.


  • Білі коржі для торта «Рафаелло»


    Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне

    Кокосовий бісквіт для торта «Рафаелло» набуває особливий насичений смак, якщо частина стружки замінити мигдальною борошном. Для здешевлення представленого рецепта можна спекти класичний ванільний бісквітний корж з борошна, додавши зовсім трохи кокосової стружки для аромату і характерного присмаку.
    Інгредієнти:

  • яйця – 6 шт.;

  • стружка кокосова – 250 г;

  • мигдальна борошно – 100 г;

  • цукор – 350 г;

  • сіль.


  • Приготування

  • Змішують в мисці яйця з дрібкою солі і цукром, поміщають на водяну баню і нагрівають до 60 градусів.

  • Збивають яєчну основу до піни і охолодження.

  • Змішують стружку з борошном, додають до збитою яєчною базі.

  • Перекладають тісто на деко з пергаментом і випікати при 180 градусів 15 хвилин.


  • Бісквітний торт «Рафаелло»

    Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне

    Приготувати ніжний торт «Рафаелло» можна з бісквітними коржами, спекти які вдасться, спираючись на нижченаведені рекомендації і пропорції інгредієнтів. Замість кукурудзяного крохмалю допускається використовувати картопляний, а ванільний цукор замінювати натуральним екстрактом або зернами з стручків.
    Інгредієнти:

  • яйця – 5 шт.;

  • цукор – 150 г;

  • борошно – 100 г;

  • крохмаль кукурудзяний – 30 г;

  • масло – 30 г;

  • ванільний цукор – 2 ч. ложки;

  • розпушувач – 1 ч. ложка;

  • сироп для просочення з мигдальним ароматизатором;

  • крем «Рафаелло», кокосова стружка.


  • Приготування

  • Збивають окремо білки і жовтки зі звичайним і ванільним цукром.

  • Вмішують жовтки в білкову піну.

  • Додають суміш з борошна, крохмалю і розпушувача, а потім розтоплене масло.

  • Бісквіт випікають при 180 градусах, охолоджують, розрізають на 3 частини, просочують сиропом.

  • Готують класичний крем «Рафаелло» для бісквітного торта, промащують їм коржі і поверхня торта, посипають стружкою.


  • Торт «Рафаелло» з сиром – рецепт

    Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне

    Чудовим смаком порадує торт «Рафаелло» з сиром, особливо якщо використовувати останній для випікання коржів. Продукт може бути будь жирності і текстури, головне – перетерти його перед використанням через дрібне сито. При випіканні коржів не варто їх довго тримати в духовці, щоб вони залишилися світлими.
    Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;

  • сир – 200 г;

  • борошно – 320 г;

  • погашена сода – 10 г;

  • цукор – 1 склянка;

  • крем «Рафаелло», кокосова стружка.


  • Приготування

  • Збивають яйця з цукром не менше 5 хвилин.

  • Додають сир, гашену соду, борошно, замішують тісто.

  • Поділяють ком на 7 порцій, розкочують кожну на пергаменті, випікають за 5-7 хвилин при 180 градусах.

  • Готують класичний крем для торта «Рафаелло», промащують їм коржі.

  • Обсипають торт сирний «Рафаелло» кокосовою стружкою.


  • Полуничний торт «Рафаелло»

    Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне

    Приготувати торт «Рафаелло» в домашніх умовах можна з додаванням свіжих або заморожених полуничних ягід, які в даному випадку не вимагають попереднього розморожування. Можна обійтися без цукерок замінивши їх порцією кокосової стружки і подрібненим мигдалем, який слід очистити від шкірочки.
    Інгредієнти:

  • яйце – 2 шт.;

  • борошно – 320 г;

  • цукор – 380 г;

  • цукор ванільний – 3 пакета;

  • вершки – 400 г;

  • сметана – 200 г;

  • розпушувач – 20 г;

  • полуниця – 200 г;

  • цукерки «Рафаелло» – 15 шт.;

  • стружка кокосова – 100 р.


  • Приготування

  • З'єднують яйця, склянка цукру, 2 пакета ванілі, збивають.

  • Додають 200 г збитих вершків, борошно, розпушувач.

  • Викладають тісто на деко з пергаментом, випікають коржі при 180 градусах 25 хвилин, розрізають навпіл.

  • Збивають сметану з цукром, додають збиті вершки, ваніль.

  • На коржі наносять крем шаром не менше 1 см, вдавлюють в нього полуницю, посипають подрібненими цукерками (5 шт.).

  • Посипають полуничний торт «Рафаелло» стружкою, прикрашають цукерками.


  • Торт «Рафаелло» без випічки

    Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне

    Просто і легко готується торт «Рафаелло» з печива без випічки. Головною умовою для отримання бажаних смакових характеристик є тривала просочення десерту, який необхідно залишити в холодильнику на 5-6 годин або в ідеалі на ніч. Для коржів підійде будь печиво: бісквітне, пісочне або галетне.


    Інгредієнти:

  • молоко – 350 мл;

  • цукор – 100 г;

  • борошно і крохмаль – по 35 г;

  • масло і згущене молоко – 100 г;

  • печиво – 300 г;

  • вершки – 250 г;

  • пудра цукрова – 40 г;

  • ваніль;



  • стружка кокосова – 100 р.


  • Приготування

  • Змішують молоко з борошном, крохмалем і ваніллю, прогрівають до загусання, охолоджують, збивають з маслом.

  • Укладають печиво, промазанное згущеним молоком і крем шарами в форму завершуючи печивом.

  • Збивають вершки з пудрою, викладають останнім шаром.

  • Посипають торт «Рафаелло» зверху кокосовою стружкою.


  • Рецепт торта «Рафаелло» з маскарпоне

    Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне

    Незважаючи на лаконічну технологію приготування, торт «Рафаелло» з маскарпоне виходить вишуканим на смак, насиченим і ароматним. Для оригінальної подачі виріб можна прикрасити половинками цукерок або візерунками з білого шоколаду. Замість просочення на основі згущеного молока допускається використання будь-якого солодкого сиропу.
    Інгредієнти:

  • яйце – 6 шт.;

  • борошно 130 г;

  • цукор – 180 г;

  • маскарпоне – 300 г;

  • згущене молоко – 200 м і 2 ст. ложки;

  • вершки – 80 г;

  • шоколад білий – 200 г;



  • стружка кокосова – 100 р.


  • Приготування

  • Збивають яйця з цукром 10 хвилин, вмішують борошно, бісквіт випікають при 180 градусах, охолоджують, розрізають.

  • Розчиняють у 10 мл води 2 ложки згущеного молока, просочують сумішшю бісквіт.

  • Збивають маскарпоне зі згущеним молоком, промащують коржі.

  • Розтоплюють шоколад з вершками, покривають глазур'ю торт, посипають стружкою.


  • Муссовый торт «Рафаелло»

    Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне

    Торт «Рафаелло», рецепт якого буде представлений таким, готується з кремом на основі вершків з додаванням желатину. В даному випадку в якості основи потрібно спекти класичні кокосові коржі, додавши до складу тесту мигдалеву борошно або горіхи. В якості декору використовують шоколадну глазур: білу або темну.
    Інгредієнти:

  • кокосові коржі;

  • вершки молочні – 550 г;

  • кокосові вершки – 150 г;

  • шоколад білий – 200 г;

  • желатин – 15 г;

  • вода – 50 мл;

  • глазур – 200 г;



  • стружка кокосова – 100 р.


  • Приготування

  • Випікають кокосові бісквітні коржі для торта «Рафаелло».

  • Розтоплюють білий шоколад з кокосовими вершками, розмішуючи.

  • Вмішують збиті до піків молочні вершки і розпущений желатин, збивають.

  • Промащують кремом коржі, покривають глазур'ю, посипають кокосовою стружкою.


  • Торт «Рафаелло» з заварним кремом – рецепт

    Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне

    Ще один достойний варіант приготування улюбленого десерту – торт «Рафаелло» з заварним кремом. Коржами може бути класичний або кокосовий бісквіт, основа, приготовлена з урахуванням викладених далі рекомендацій і пропорцій інгредієнтів. Важливо не перетримувати пласти тіста в духовці, щоб вони залишилися білими.
    Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;

  • борошно – 400 г;

  • маргарин і сметана – 100 г;

  • розпушувач і сода – 1 ч. ложки;

  • молоко – 750 мл;

  • борошно і крохмаль – 4 ст. ложки;

  • яйця – 6 шт.;

  • цукор – 400 г;

  • кокосова стружка, ваніль і масло вершкове.


  • Приготування

  • Яйця збивають з 100 г цукру 5-7 хвилин.

  • Додають розтоплений маргарин, сметану, розпушувач, соду, борошно, вимішують, залишають під плівкою на ніч у холодильнику.

  • Розподіляють порції тіста на пергаменті, випікають коржі.

  • Змішують борошно, крохмаль і цукор з ваніліном, молоком і яйцями, прогрівають до загусання, охолоджують.

  • Збивають крем з додаванням м'якого масла і кокосової стружки, промащують кремом коржі.


  • Торт «Рафаелло» з мигдальною борошном – рецепт

    Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне

    Незвичайний смак десерту додадуть приготовані мигдальні коржі для торта «Рафаелло». Начинкою для десерту буде класичний крем з кокосовою стружкою на основі вершків та білого шоколаду. Для просочення бісквіта підійде кокосове молоко, сироп на основі згущеного молока або будь-який інший на свій вибір і смак.
    Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;

  • борошно пшеничне і мигдальний – по 100 г;

  • молоко – 100 мл;

  • цукор – 120 г;

  • масло – 40 г;

  • розпушувач – 1 ч. ложка;

  • стружка кокосова – 100 г;

  • ванільний цукор – 20 г;

  • молоко кокосове – 150 мл;

  • крем «Рафаелло».


  • Приготування

  • Збивають окремо білки і жовтки з цукром.

  • До останніх вмішують молоко, розтоплене масло, розпушувач з борошном, а потім білкову піну.

  • Випікають при 160 градусах мигдальний бісквіт, охолоджують, розрізають, просочують сумішшю з кокосового молока з цукровою пудрою.

  • Готують крем для «Рафаелло», промащують їм коржі і виріб зверху.

  • Посипають торт кокосовою стружкою.


  • Торт з кукурудзяних паличок «Рафаелло»

    Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне

    Швидка версія ласощі – кокосовий торт «Рафаелло» з кукурудзяних паличок. Мигдальні горіхи попередньо очищають від шкірки, для чого заливають продукт окропом на кілька хвилин, а потім обдають крижаною водою, що полегшить очищення. Ядра обсушують і додатково обсмажують до появи аромату.
    Інгредієнти:

  • палички кукурудзяні – 1 пачка;

  • білий шоколад – 100 г;

  • масло вершкове – 150 г;

  • стружка кокосова і мигдаль – по 80 г;

  • згущене молоко – 200 г;

  • ваніль.


  • Приготування

  • Розтоплюють масло з шоколадом, додають подрібнені горіхи, кокосову стружку, ваніль, згущене молоко.

  • У форму з плівкою укладають палички, приминаючи їх руками, поливають кремом, дають застигнути в холодильнику.

  • Перевертають торт на блюдо, знімають плівку, змазують виріб згущеним молоком і посипають стружкою.
    Додав: admin | 30-03-2018, 19:39
    Переглядів: 137