Американське печиво
Американське печиво - традиційне ласощі, що продається в будь-кондитерської крамниці в Америці. Останнім часом ця випічка набирає популярність і на наших просторах, завдяки простим рецептами приготування і приголомшливого смаку. Як правило, американське печиво являє собою плоску корж з вкрапленнями шоколаду, але замість нього в тісто кладуть також родзинки, горіхи і сухофрукти.
Сьогодні ми розповімо вам, як у домашніх умовах приготувати смачні американські печива.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 300 г;
сода – 1/2 ч. ложки;
сіль – 1/4 ч. ложки;
вершкове масло – 155 г;
цукор коричневий – 200 г;
цукровий пісок – 100 г;
яйце – 1 шт.;
яєчний жовток – 1 шт.;
шоколадні краплі або темний шоколад нарізаний – 350 г;
ваніль – 1 ст. ложка без верху.
Приготування
Масло розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі, додаємо цукровий пісок і коричневий цукор і злегка розтираємо. Потім додаємо яйце, жовток, ваніль і збиваємо до однорідного стану. Тепер потроху підсипаючи суху суміш, приготовану шляхом змішування просіяного борошна, солі і соди, заводимо однорідне тісто. В кінці замісу додаємо шоколад. На застелений пергаментом і промазанный маслом деко викладаємо за допомогою столової ложки тісто на відстані не менше п'яти-семи сантиметрів один від одного і випікаємо в нагрітій до 170 градусів духовці десять-п'ятнадцять хвилин.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 15 склянки;
розпушувач – 2/3 ч. ложки;
сіль – 1/4 ч. ложки;
вершкове масло – 100 г;
цукровий пісок – 05 склянки;
яйце – 1 шт.;
ізюм – 100 г;
ваніль – 1 ч. ложка без верху.
Приготування
Розм'якшене вершкове масло розтираємо з цукровим піском, додаємо яйце, ваніль і збиваємо до однорідності. Кидаємо попередньо розпарені в окропі протягом десяти хвилин родзинки, просіяне борошно, з'єднану з сіллю і розпушувачем і замішуємо еластичне м'яке тісто. Руками ліпимо печеньки і розкладаємо їх на змащений маслом і вистелений пергаментом деко. Поміщаємо в духовку, нагріту до 180 градусів, на п'ятнадцять-двадцять хвилин.
Готове американське печиво з родзинками охолоджуємо і подаємо з молоком або чаєм.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 2 склянки;
пластівці вівсяні – 3 склянки;
сода – 1 ч. ложка;
розпушувач – 1/2 ч. ложки;
сіль – 1/4 ч. ложки;
вершкове масло розтоплене – 1 склянка;
цукор коричневий – 1 склянка;
цукровий пісок – 3 /4 склянки;
яйце – 2 шт.;
шоколад нарізаний – 1 стакан;
горіхи і (або) ізюм – за бажанням;
ванільний екстракт – 1 ч. ложка;
кориця – 1 ч. ложка.
Приготування
Розтоплене вершкове масло змішуємо з коричневим цукром і цукровим піском. Потім додаємо злегка збите яйце з сіллю, ванільний екстракт і корицю. В окремому посуді змішуємо просіяне пшеничне борошно, соду, розпушувач і вівсяні пластівці, за бажанням подрібнені в блендері. Вводимо отриману суху суміш до яєчно-масляної маси, і перемішуємо до однорідності. В кінці вмішуємо рубаний шоколад і за бажанням горіхи і родзинки. На змащений маслом і застелений пергаментом деко викладаємо ложкою або руками тісто на відстані п'ять-сім сантиметрів, залежно від бажаного розміру печива і кількості покладеного тесту. Чим більше плануємо зробити печиво, тим далі один від одного їх розташовуємо з урахуванням того, що тісто розпливеться. Ставимо деко в нагріту до 180 градусів духовку на десять хвилин. В ідеалі спочатку отримуємо досить м'яке печиво, яке при охолодженні підсихає.
Сьогодні ми розповімо вам, як у домашніх умовах приготувати смачні американські печива.
Американське печиво з шоколадом
Інгредієнти:
Приготування
Масло розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі, додаємо цукровий пісок і коричневий цукор і злегка розтираємо. Потім додаємо яйце, жовток, ваніль і збиваємо до однорідного стану. Тепер потроху підсипаючи суху суміш, приготовану шляхом змішування просіяного борошна, солі і соди, заводимо однорідне тісто. В кінці замісу додаємо шоколад. На застелений пергаментом і промазанный маслом деко викладаємо за допомогою столової ложки тісто на відстані не менше п'яти-семи сантиметрів один від одного і випікаємо в нагрітій до 170 градусів духовці десять-п'ятнадцять хвилин.
Американське печиво з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене вершкове масло розтираємо з цукровим піском, додаємо яйце, ваніль і збиваємо до однорідності. Кидаємо попередньо розпарені в окропі протягом десяти хвилин родзинки, просіяне борошно, з'єднану з сіллю і розпушувачем і замішуємо еластичне м'яке тісто. Руками ліпимо печеньки і розкладаємо їх на змащений маслом і вистелений пергаментом деко. Поміщаємо в духовку, нагріту до 180 градусів, на п'ятнадцять-двадцять хвилин.
Готове американське печиво з родзинками охолоджуємо і подаємо з молоком або чаєм.
Американське вівсяне печиво
Інгредієнти:
Приготування
Розтоплене вершкове масло змішуємо з коричневим цукром і цукровим піском. Потім додаємо злегка збите яйце з сіллю, ванільний екстракт і корицю. В окремому посуді змішуємо просіяне пшеничне борошно, соду, розпушувач і вівсяні пластівці, за бажанням подрібнені в блендері. Вводимо отриману суху суміш до яєчно-масляної маси, і перемішуємо до однорідності. В кінці вмішуємо рубаний шоколад і за бажанням горіхи і родзинки. На змащений маслом і застелений пергаментом деко викладаємо ложкою або руками тісто на відстані п'ять-сім сантиметрів, залежно від бажаного розміру печива і кількості покладеного тесту. Чим більше плануємо зробити печиво, тим далі один від одного їх розташовуємо з урахуванням того, що тісто розпливеться. Ставимо деко в нагріту до 180 градусів духовку на десять хвилин. В ідеалі спочатку отримуємо досить м'яке печиво, яке при охолодженні підсихає.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кукурудзяна печиво
Яскраве, сонячне і неймовірно смачне кукурудзяна печиво ми пропонуємо вам спекти сьогодні. Щоб порадувати своїх рідних, а особливо малюків, вам не
Класичний рецепт вівсяного печива
Серед такого великого асортименту представленої випічки буває так складно визначитися з вибором смачного печива. Але вихід є! Можна спекти його
Печиво з вівсяної муки
Вівсяна мука багата корисними речовинами, вона набагато краще засвоюється організмом, порівняно з пшеничного, і ідеально підходить для виготовлення
Вівсяне печиво без яєць
Вівсяне печиво без яєць має особливий, неповторний смак, за що його і люблять. Ці печеньки виходять чудово смачними і, звичайно ж, вони корисніші
Вівсяне печиво з сиром
Навіть зі звичайного рецепту домашнього вівсяного печива можна створити щось неймовірне. Просто потрібно додати будь-які цікаві інгредієнти, такі як
Печиво з родзинками
Ізюм - це такий корисний продукт, який господині регулярно додають в різну випічку. І сьогодні ми хочемо поділитися з вами простими рецептами