Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Американське печиво

Американське печиво

31-01-2016, 13:30
1 674
Американське печиво
Американське печиво - традиційне ласощі, що продається в будь-кондитерської крамниці в Америці. Останнім часом ця випічка набирає популярність і на наших просторах, завдяки простим рецептами приготування і приголомшливого смаку. Як правило, американське печиво являє собою плоску корж з вкрапленнями шоколаду, але замість нього в тісто кладуть також родзинки, горіхи і сухофрукти.
Сьогодні ми розповімо вам, як у домашніх умовах приготувати смачні американські печива.

Американське печиво з шоколадом


Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 300 г;

  • сода – 1/2 ч. ложки;

  • сіль – 1/4 ч. ложки;

  • вершкове масло – 155 г;

  • цукор коричневий – 200 г;

  • цукровий пісок – 100 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • яєчний жовток – 1 шт.;

  • шоколадні краплі або темний шоколад нарізаний – 350 г;

  • ваніль – 1 ст. ложка без верху.


  • Приготування
    Масло розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі, додаємо цукровий пісок і коричневий цукор і злегка розтираємо. Потім додаємо яйце, жовток, ваніль і збиваємо до однорідного стану. Тепер потроху підсипаючи суху суміш, приготовану шляхом змішування просіяного борошна, солі і соди, заводимо однорідне тісто. В кінці замісу додаємо шоколад. На застелений пергаментом і промазанный маслом деко викладаємо за допомогою столової ложки тісто на відстані не менше п'яти-семи сантиметрів один від одного і випікаємо в нагрітій до 170 градусів духовці десять-п'ятнадцять хвилин.

    Американське печиво з родзинками


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 15 склянки;

  • розпушувач – 2/3 ч. ложки;

  • сіль – 1/4 ч. ложки;

  • вершкове масло – 100 г;

  • цукровий пісок – 05 склянки;

  • яйце – 1 шт.;

  • ізюм – 100 г;

  • ваніль – 1 ч. ложка без верху.


  • Приготування
    Розм'якшене вершкове масло розтираємо з цукровим піском, додаємо яйце, ваніль і збиваємо до однорідності. Кидаємо попередньо розпарені в окропі протягом десяти хвилин родзинки, просіяне борошно, з'єднану з сіллю і розпушувачем і замішуємо еластичне м'яке тісто. Руками ліпимо печеньки і розкладаємо їх на змащений маслом і вистелений пергаментом деко. Поміщаємо в духовку, нагріту до 180 градусів, на п'ятнадцять-двадцять хвилин.
    Готове американське печиво з родзинками охолоджуємо і подаємо з молоком або чаєм.

    Американське вівсяне печиво


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 2 склянки;

  • пластівці вівсяні – 3 склянки;

  • сода – 1 ч. ложка;

  • розпушувач – 1/2 ч. ложки;

  • сіль – 1/4 ч. ложки;

  • вершкове масло розтоплене – 1 склянка;

  • цукор коричневий – 1 склянка;

  • цукровий пісок – 3 /4 склянки;

  • яйце – 2 шт.;

  • шоколад нарізаний – 1 стакан;

  • горіхи і (або) ізюм – за бажанням;

  • ванільний екстракт – 1 ч. ложка;

  • кориця – 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Розтоплене вершкове масло змішуємо з коричневим цукром і цукровим піском. Потім додаємо злегка збите яйце з сіллю, ванільний екстракт і корицю. В окремому посуді змішуємо просіяне пшеничне борошно, соду, розпушувач і вівсяні пластівці, за бажанням подрібнені в блендері. Вводимо отриману суху суміш до яєчно-масляної маси,
    Американське печиво
    і перемішуємо до однорідності. В кінці вмішуємо рубаний шоколад і за бажанням горіхи і родзинки. На змащений маслом і застелений пергаментом деко викладаємо ложкою або руками тісто на відстані п'ять-сім сантиметрів, залежно від бажаного розміру печива і кількості покладеного тесту. Чим більше плануємо зробити печиво, тим далі один від одного їх розташовуємо з урахуванням того, що тісто розпливеться. Ставимо деко в нагріту до 180 градусів духовку на десять хвилин. В ідеалі спочатку отримуємо досить м'яке печиво, яке при охолодженні підсихає.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кукурудзяна печиво
    Кукурудзяна печиво
    Яскраве, сонячне і неймовірно смачне кукурудзяна печиво ми пропонуємо вам спекти сьогодні. Щоб порадувати своїх рідних, а особливо малюків, вам не
    Класичний рецепт вівсяного печива
    Класичний рецепт вівсяного печива
    Серед такого великого асортименту представленої випічки буває так складно визначитися з вибором смачного печива. Але вихід є! Можна спекти його
    Печиво з вівсяної муки
    Печиво з вівсяної муки
    Вівсяна мука багата корисними речовинами, вона набагато краще засвоюється організмом, порівняно з пшеничного, і ідеально підходить для виготовлення
    Вівсяне печиво без яєць
    Вівсяне печиво без яєць
    Вівсяне печиво без яєць має особливий, неповторний смак, за що його і люблять. Ці печеньки виходять чудово смачними і, звичайно ж, вони корисніші
    Вівсяне печиво з сиром
    Вівсяне печиво з сиром
    Навіть зі звичайного рецепту домашнього вівсяного печива можна створити щось неймовірне. Просто потрібно додати будь-які цікаві інгредієнти, такі як
    Печиво з родзинками
    Печиво з родзинками
    Ізюм - це такий корисний продукт, який господині регулярно додають в різну випічку. І сьогодні ми хочемо поділитися з вами простими рецептами