» » Рецепт біскотті з мигдалем, фісташками і іншими горіхами

Рецепт біскотті з мигдалем, фісташками і іншими горіхами

Рецепт біскотті з мигдалем, фісташками і іншими горіхами
Рецепт біскотті допоможе домашнім кулінарам істотно урізноманітнити сімейне чаювання незрівнянними італійськими сухариками. Печиво не зрівняється за смаком ні з одним знайомим ласощами, і технологія його приготування сильно різниться з звичними способами виготовлення подібних частувань.

Італійські сухарики біскотті


Готуються італійські біскотті в два етапи, спочатку випікається довгий багет, потім гарячим розрізається на сегменти 1-15 см і досушується в духовці до готовності і золотистого кольору. Урізноманітнити класичний рецепт допоможуть всілякі добавки або застосування іншого сорту борошна.

  • Традиційне печиво біскотті готується з мигдалем, сучасні господині стали замінювати його на фісташки або інші види горіхів, істотно змінюючи підсумковий смак частування.

  • Замінивши рівноцінно частину борошна на какао виходить відмінне шоколадне печиво, горіховий складу можна залишити класичним.

  • Знизити калорійність італійського ласощі допоможе заміна пшеничного борошна на цільнозернове, а якщо змінити склад на кукурудзяне борошно, печиво змінить колір на красивий жовтий.

  • Урізноманітнити рецепт італійських сухариків біскотті допоможе додавання до складу бананів або гарбуза, смак ласощів не зрівняється ні з одним іншим частуванням.

  • Рецепт біскотті може бути і пісна, хорошим варіантом заміни яєць стане льняна мука і насіння.


  • Класичний рецепт біскотті з мигдалем

    Рецепт біскотті з мигдалем, фісташками і іншими горіхами

    Італійське печиво біскотті на ділі приготувати зовсім не важко, важливо, щоб під рукою був хороший класичний рецепт. На Батьківщині це печиво подають не тільки до чаю, італійці люблять дегустувати його з вином. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить більше 40 штук ароматних сухариків.
    Інгредієнти:

  • цукор – 200 г;

  • яйця – 4 шт.;

  • борошно – 400 г;

  • розпушувач – 1 ч. л.;

  • мигдаль – 150 г;

  • вода – 1 ст. л.;

  • ванільний екстракт – 1 ч. л.;

  • сіль – 1 ч. л.


  • Приготування

  • З'єднати всі сухі інгредієнти.

  • Відокремити один білок.

  • Збити 3 яйця і жовток, ваніль і воду.

  • Підсушити В духовці мигдаль, крупно порубати.

  • З'єднати яйця і сухі компоненти, ввести горіхи, замішується дуже щільне тісто.

  • Розділити на 3 частини, кожну скачати в ковбаску товщиною 4 див.

  • Викласти на деко на відстані один від одного.

  • Змастити білком.

  • Випікати 35 хвилин.

  • Розрізати на шматочки 1 див.

  • Підсушити в духовці 10 хвилин.


  • Шоколадні біскотті - рецепт


    Рецепт біскотті з мигдалем, фісташками і іншими горіхами

    Рецепт шоколадних біскотті реалізується за схожою з класичною технологією, частину пшеничного борошна рівноцінно замінюється якісним темним какао-порошком. Як і в традиційній версії можна залишити мигдаль, але в даному варіанті гарні будуть і волоські горіхи, фундук, і суміш різних видів, не зайвими в рецепті будуть сушені ягоди: журавлина або вишня, родзинки не дуже підійде.
    Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;

  • борошно – 300 г;

  • какао-порошок – 2 ст. л.;

  • розпушувач, ванілін;

  • горіхи – 200 р.


  • Приготування

  • Всі сухі інгредієнти з'єднати.

  • Збити злегка яйця, влити в суху суміш.

  • Горіхи підсушити, крупно порубати, ввести в тісто.

  • Розділити на ковбаски, випікати 40 хвилин при 180.

  • Розрізати на сегменти 1 см завтовшки.

  • Підсушити шоколадні біскотті 10 хвилин в гарячій духовці.


  • Біскотті з фісташками

    Рецепт біскотті з мигдалем, фісташками і іншими горіхами

    Рецепт біскотті з горіхами – дуже мінімалістичний, як правило продукти завжди є під рукою у кожної господині, а даний варіант примітний застосуванням фісташок і лимонної цедри в якості наповнення. Смак і аромат у цих сухариків виходить просто незвичайним, а готуються вони так просто і швидко, що створити ласощі можна і до сніданку.


    Інгредієнти:

  • борошно – 100 г;

  • цукор – 100 г;

  • розпушувач, ванілін;

  • яйце – 1 шт.;

  • несолоні очищені фісташки – 50 г;

  • лимонна цедра – 2 ч. л.


  • Приготування

  • Просіяти борошно з розпушувачем, з'єднати з цукром.

  • Ввести збите яйце, цедру і січені фісташки.

  • З щільного тіста сформувати ковбаску, випікати 20 хвилин при 180.

  • Розрізати заготовку на скибки 1 см, підсушити ще 10 хвилин.


  • Біскотті з цільнозерновий борошна

    Рецепт біскотті з мигдалем, фісташками і іншими горіхами

    Майже дієтичне печиво біскотті, рецепт якого описаний далі, підійде для прихильників здорового або фітнес-харчування. Цукор, зазначений у складі рівноцінно замінюють медом, стевією або інших підсолоджувачів. Із зазначених інгредієнтів вийде 6-10 сухариків, які зручно брати з собою для правильного перекусу.
    Інгредієнти:

  • цільнозернові борошно – 100 г;

  • цукор – 50 г;

  • горіхи волоські – 30 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • вода – 1 ст. л.;

  • розпушувач – 1 ч. л.;

  • ванілін.


  • Приготування

  • З'єднати борошно, горіхи, цукор і розпушувач.

  • З'єднати яйце з водою.

  • Замісити туге тісто, сформовать ковбаску, випікати 25 хвилин при 180.

  • Розрізати на сегменти, підсушити 10 хвилин.


  • Біскотті на кукурудзяній муці

    Рецепт біскотті з мигдалем, фісташками і іншими горіхами

    Рецепт біскотті можна реалізувати із застосуванням кукурудзяного борошна, ласощі вийде дуже ароматним і красивим. Враховуючи, що в цій борошні клейковини менше, ніж пшеничного, печива виходять дуже розсипчастими: хрусткими зовні і м'якими всередині. У процесі випікання «ковбаска» не утримає форму і розпливеться по деку, але після поділу її на скибочки вийдуть красиві довгі і вузькі сухарики.
    Інгредієнти:

  • кукурудзяне борошно – 200 г;

  • пшеничне борошно – 100 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • цукор – 100 г;

  • сушена журавлина – 50 г;

  • горіхи – 50 г;

  • ром – 1 ст. л.;

  • розпушувач.


  • Приготування

  • Журавлину з'єднати і перемішати з ромом.

  • З'єднати яйця з цукром, розпушувачем.

  • Просіяти обидва види борошна, змішати з яйцями, додати замоченую журавлину і горіхи.

  • Сформувати батон не високий, випікати 30 хвилин.

  • Розрізати на шматки, повернути на деко.

  • Підсушити смачне печиво біскотті в гарячій духовці 10 хвилин.


  • Бананові біскотті

    Рецепт біскотті з мигдалем, фісташками і іншими горіхами

    Рецепт приготування біскотті не таїть складних процесів, можна безладно з'єднати всі продукти і результат все одно буде відмінним, це відмінна можливість для ледачих кулінарів проявити свої вміння на кухні. Банановий аромат підкорить всіх ласунів, з фруктовим смаком добре поєднуються різні горіхи, можна з'єднати декілька варіантів.
    Інгредієнти:

  • масло м'яке – 10 г;

  • рубані горіхи – 1/2 ст.;

  • яйце – 1 шт.;

  • борошно – 200 г;

  • цукор – 100 г;

  • банан – 1 шт.;

  • ванілін, розпушувач.


  • Приготування

  • Розім'яти банан з маслом, додати яйце, ваніль і цукор.

  • Кинути горіхи, розпушувач, всипати борошно.

  • Сформовать «ковбаски», випікати 30 хвилин.

  • Розрізати на шматки, повернути на деко.

  • Сушити бананове печиво біскотті – 10 хвилин в гарячій духовці.


  • Гарбузове біскотті

    Рецепт біскотті з мигдалем, фісташками і іншими горіхами

    Біскотті з горіхами і гарбузом в складі – дуже незвичайний рецепт і навряд чи вважається класичним, але його незвичайний смак не дозволить засумніватися в кулінарному талант господині, яка зважиться його спекти. Чудове печиво вийде більш м'яким, але з апетитною хрусткою поверхнею, як і в класичному варіанті італійського печива .
    Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;

  • гарбузове пюре – 100 г;

  • цукор – 100 г;

  • борошно – 2 ст.;

  • розпушувач, ванілін;

  • горіхи – 1/2 ст.


  • Приготування

  • З'єднати сухі компоненти.

  • Окремо змішати яйця і пюре, змішати обидві суміші.

  • Ввести горіхи, замісити туге тісто.

  • Викласти «ковбаски» на деко, випікати 30 хвилин при 180 градусах.

  • Розрізати на шматки, підсушити у гарячій духовці ще 10-15 хвилин.
    Додав: admin | 5-04-2018, 06:41
    Переглядів: 47