Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сливовий пиріг з газети «New York Times»

Сливовий пиріг з газети «New York Times»

23-09-2016, 11:11
1 525
Сливовий пиріг з газети «New York Times»
Легендарний сливовий пиріг з газети «New York Times» наробив шуму не тільки в рідних краях, але і серед зарубіжних їдців.
Зрозуміло, рецепт того самого пирога існує всього один, і ми обов'язково розповімо про нього в першу чергу. А далі присвятимо матеріал варіацій, які допоможуть урізноманітнити блюдо всім тим, хто встиг насититися автентичним ласощами.

Американський сливовий пиріг - рецепт з газети «New York Times»


Історія того самого сливового пирога з «Нью-Йорк Таймс» незвичайна. Цей рецепт публікувався в газеті протягом майже десяти років (з 1983 до 1995 року) на прохання читачок. В 95-му терпіння редактора підійшло до кінця і рецепт був опублікований в останній раз.
Оскільки рецепт американський, то готуйтеся до того, що всі складові доведеться вимірювати спеціальними мірними склянками і столовими ложками. Один стакан розрахований на 240 мл рідини, а їдальня ложка – на 15 мл.
Інгредієнти:

  • цукор – 1 ст.;

  • вершкове масло – 1/2 ст.;

  • борошно – 1 ст.;

  • сливи – 12 шт.;

  • розпушувач – 1 ч. ложка;

  • яйця – 2 шт.;

  • щіпка солі;

  • щіпка меленої кориці.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати сливовий пиріг, духовку необхідно буде розігріти до 180 градусів, розмістивши грати на середньому рівні.
    Близько 3/4 цукру збийте з кубиками м'якого масла до утворення повітряного крему. Додайте до крему борошно, розпушувач, пару яєць і щіпку солі. Після ретельного перемішування розподіліть тісто в круглій покритої пергаментом форму (діаметр близько 20 см). Поверхня торта покрийте половинками очищених від кісточок слив, укладаючи їх зрізом вниз.
    Змішайте корицю з залишками цукру і посипте сумішшю поверхню пирога. Випікайте протягом 45-50 хвилин і подавайте лише після охолодження до теплого.
    Американці люблять подавати фруктові пироги в компанії ванільного морозива, спробуйте і ви.

    Смачний американський сливовий пиріг рецепт


    Так як вище ми докладно розібрали той самий класичний пиріг, тепер перейдемо до не менш смачним варіацій рецепта. Внесені зміни незначні і лише трохи зачіпають зміна пропорцій інгредієнтів, в основному вони базуються на додавання компонентів з вираженим смаком і ароматом.
    Інгредієнти:

  • вершкове масло – 115 г;

  • цукор – 155 г;

  • борошно – 115 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • сік 1/2 лимона;

  • розпушувач – 5 г;

  • щіпка солі;

  • сливи (невеликі) – 6 шт;

  • абрикоси (невеликі) – 6 шт;

  • кориця – 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Розм'якшене масло збийте разом з цукром до досягнення кремоподібної консистенції. Не зупиняючи ходу міксера, по одному вбийте пару яєць, слідом додайте сіль і суміш сухих інгредієнтів у вигляді розпушувача і борошна. Доповніть тісто корицею і лимонним соком. Розподіліть отриману суміш у 20-см формі для випікання і викладіть шматочки слив та абрикос поверх.
    Випікайте Нью-Йоркський сливовий пиріг 50 хвилин при 180 градусах. Подавайте теплим з кулькою морозива.

    Як спекти сливовий пиріг з газети «New York Times»?


    Інгредієнти:

  • цукровий пісок – 165 г;

  • вершкове масло – 115 г;

  • сливовий сік – 45 мл;

  • борошно – 135 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • екстракт ванілі – 5 мл;

  • сливи – 12 шт.


  • Приготування
    Першу пару інгредієнтів збийте разом до кремоподібного стану. Додайте до отриманого масляного крему пару яєць, продовжите збивання і влийте ваніль разом зі сливовим соком. Змішайте всі інгредієнти з борошном і розподіліть у формі. Викладіть половинки слив поверх і готуйте при 185 градусах 45-50 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Американські млинці
    Американські млинці
    Знамениті панкейкі зовсім не складно готувати власноруч. Їх рецепт дійсно простий і інгредієнти досить доступні, головне знати тонкощі для досягнення
    Сливовий пиріг в мультиварці
    Сливовий пиріг в мультиварці
    У пору дозрівання соковитих, солодких слив, встигніть спекти чудовий пиріг з їх участю. Далі підкажемо, як в цьому, досить бесхлопотном справі
    Сливовий пиріг - перевертиш
    Сливовий пиріг - перевертиш
    Будь-яка випічка з фруктовим наповненням - це завжди неймовірно смачно, а якщо це буде пиріг-перевертиш, то ласощі вийде ще і красивим. Пропонуємо
    Сливовий сік
    Сливовий сік
    Натуральні соки, звичайно ж, корисні і смачні. А якщо їх приготувати в домашніх умовах, то в двійні. Давайте дізнаємося, як приготувати чудовий
    Пиріг зі сливами
    Пиріг зі сливами
    Якщо ви хочете побалувати своїх домашніх чимось смачненьким, але не хочете купувати дорогі продукти, спечіть пиріг зі сливами. Це нескладно,
    Сливовий пиріг
    Сливовий пиріг
    Якщо ви любите сливи і сливове варення, то можете приготувати з ними смачний сливовий пиріг. Він підійде і для простого чаювання, і для святкового