» » Американські млинці

Американські млинці

Американські млинці
Американські млинці, за своєю пишнотою і консистенції, нагадують наші оладки, але готуватися можуть по декількох різних технологіям, в залежності від бажаної пишноти підсумкового продукту. У цьому матеріалі ми маємо намір розібрати відразу кілька видів панкейків, з різними інгредієнтами в складі.

Американські млинці-панкейкі – рецепт


Почнемо з класичної версії панкейків, що представляє собою якусь базу, яку можна за смаком урізноманітнювати різними добавками. Пишними такі панкейкі стають завдяки додаванню достатку розпушувача.
Інгредієнти:

  • борошно - 310 г;

  • розпушувач - 10 г;

  • цукор - 45 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • молоко - 470 мл;

  • рослинне масло - 55 мл


  • Приготування
    Змішайте першу пару сухих інгредієнтів місці. Яйця збийте разом з цукром і невеликою кількістю рослинного масла, яке в подальшому дозволить готувати панкейкі на сухій сковороді. Влийте збиті яйця до сухої суміші компонентів, слідом додайте молоко і перемішайте все. Занадто довго і ретельно тісто для товстих американських млинців не збивають, щоб вони не вийшли гумовими, тому невелика кількість грудочок борошна навіть вітається. Приступайте до обжарке відразу по завершенні замішування.

    Американські млинці на кефірі – рецепт


    Якщо у вашому розпорядженні є порція який зіпсувався кефіру, то ви знайшли ідеальну базу для пишних американських млинчиків. За рахунок великої кількості кислоти, така база чудово реагує з содою і розпушувачем, активно піднімаючи тісто під час обсмажування.
    Інгредієнти:

  • кефір - 295 мл;

  • перестиглий банан - 1 шт.;

  • яйце - 1 шт.;

  • вершкове масло - 15 г;

  • борошно - 155 г;

  • сода - 5 г;

  • розпушувач - 5 г;

  • шоколадна крихта - 65 р.


  • Приготування
    В даному випадку добавкою до нашого тесту стане перестиглий банан. Його попередньо розминають виделкою, а отримане пюре збивають з яйцями і розтопленим маслом. Окремо з'єднують борошно з содою і розпушувачем. До отриманої суміші додають бананове пюре з яйцем і вливають кефір. Замісивши однорідне тісто, доповніть його шоколадною крихтою і відразу ж приступайте до обжарке.

    Млинці на вершках по-американськи


    Американці теж дуже люблять додавати сир у свою випічку і ще один доказ того – цей простий рецепт сирних панкейків з лимонною цедрою.
    Інгредієнти:

  • борошно - 220 г;

  • цукор - 55 г;

  • розпушувач - 5 г;

  • вершки - 230 мл;

  • молоко - 180 мл;

  • яйця - 4 шт.;

  • вершкове масло - 45 г;

  • сир - 95 г;

  • цедра одного лимона.


  • Приготування
    Перед тим, як зробити американські млинці, змішайте всі сухі компоненти зі списку (крім цукру) разом. Цукор же збийте з яйцем і цедрою лимона, додайте сир і розтоплене масло. Додайте молоко і змішайте все це з сухою сумішшю компонентів. Окремо збийте вершки і обережно введіть отриману піну в готове тісто. Обсмажуйте тісто порціями до зарум'янювання з обох сторін.

    Американські млинці на молоці з шоколадом


    Це шоколадне тісто готується з додаванням какао, але якщо у вас є улюблений сорт шоколаду, то ви сміливо можете доповнити суміш їм, попередньо розтопивши плитку або раскрошив її.
    Інгредієнти:
    Американські млинці


  • цільнозернові борошно - 175 г;

  • какао - 35 г;

  • розпушувач, сода - по 5 г;

  • цукор - 55 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • молоко - 230 мл


  • Приготування
    Змішайте першу трійку сухих складових разом. Окремо збийте яйця і цукор до появи стійкої піни на поверхні. З'єднайте суху суміш з молоком, вливаючи його порціями, щоб уникнути формування великої кількості грудочок. Отримане тісто змішайте зі збитими яйцями і відразу ж обсмажуйте.
    Додав: admin | 23-09-2016, 11:11
    Переглядів: 181