Сливовий пиріг в мультиварці
Рекомендуємо прості рецепти приготування сливового пирога в мультиварці. Таке ласощі стане відмінним доповненням до чаю або склянці молока.
Інгредієнти:
сливи без кісточок – 380 г;
кефір середньої жирності – 120 мл;
цукровий пісок – 115 г;
пшенична просеянная борошно – 260 г;
масло селянське вершкове – 155 г;
курячі яйця добірні – 3 шт.;
розпушувач тіста – 20 г;
ванілін – 1 щіпка.
Приготування
Для тіста розтираємо спочатку жовтки з цукровим піском, вводимо поле цього розтоплене масло селянське вершкове, вливаємо кефір, кидаємо щіпку ваніліну, розпушувач і просіваємо борошно. Усе ретельно вимішуємо віночком або міксером. Збиваємо окремо яєчні білки до пишної піни і вводимо її в тісто, акуратно і дбайливо вмішуючи.
Отримане тісто викладаємо в промаслений мультикастрюлю. Сливи споліскують проточною водою, поділяємо на дві частини і виймаємо кісточки. Викладаємо половинки плодів зверху на тісто і трохи притапливаем їх. Пристрій налаштовуємо на режим «Випічка» і готуємо пиріг протягом години.
Після охолодження отримуємо сливовий пиріг з чаші приладу за допомогою решітки для приготування на пару і можемо пробувати його, розрізавши на порції і за бажанням притрусивши цукровою пудрою.
Інгредієнти:
сливи без кісточок – 280 м;
яблука – 180 г;
йогурт або кисле молоко – 255 мл;
цукровий пісок – 215 г;
пшенична просеянная борошно – 320 г;
олія соняшникова без аромату – 110 мл;
куряче яйце відбірне – 1 шт.;
розпушувач тіста – 10 г;
сода – 5 г;
кориця суха мелена – 1 щіпка;
ванілін – 1 щіпка;
пудра цукрова – 25 р.
Приготування
Спочатку просіюємо в миску борошно, додаємо цукровий пісок, соду і розпушувач, кидаємо щіпку ваніліну і кориці і все перемішуємо ложкою. В іншій ємності трохи збиваємо яйце, після чого додаємо кисле молоко або йогурт, вливаємо олію рослинну без аромату і збиваємо рідкі складові тесту ще раз. Тепер додаємо до них суху суміш, приготовлену раніше, перемішуємо до розчинення всіх грудок і приступаємо до оформлення пирога.
Вимиті сливи позбавляємо від кісточок і нарізаємо часточками. Яблучка також дрібно шаткуємо, попередньо видаливши серцевину з насінням. Виливаємо трохи тіста в промаслений ємність мультиустройства, викладаємо велику частину фруктів і заливаємо рештою тіста. Зверху маємо інші скибочки слив і яблук, притрушиваем їх трохи цукром і вмикаємо мультиварку в режимі «Випічка» на п'ятдесят хвилин. По закінченні часу даємо виробу постояти в пристрої ще хвилин п'ятнадцять, після чого витягуємо на блюдо, даємо повністю охолонути перед подачею притрушиваем цукровою пудрою.
Інгредієнти:
варення сливове – 210 г;
цукровий пісок – 70 г;
пшенична просеянная борошно – 320 г;
масло вершкове – 110 г;
куряче яйце відбірне – 1 шт.;
розпушувач тіста – 10 р.
Приготування
Сливовий пиріг в мультиварці можна приготувати не тільки зі свіжими сливами, але і зі сливовим варенням. Для цього м'яке вершкове масло перетираємо з цукровим піском, після чого додаємо яйце і збиваємо все гарненько. Тепер всипаємо борошно і швидко виробляємо заміс. Тісто має бути однорідним і м'яким, але не липнути до рук. Оформляємо з нього ком і поміщаємо його в пакеті в морозильну камеру хвилин на тридцять.
По закінченні часу дві третини тіста викладаємо в мультикастрюлю і розрівнюємо його по дну, формуючи бортики. Тепер зверху розподіляємо варення і покриваємо його скибочками з залишився тесту. Для цього відщипуємо по шматочку від мучного кома і викладаємо на солодку сливову масу.
Залишилося тільки дочекатися приготування пирога в мультиварці. Для цього налаштовуємо прилад на режим «Випічка» і готуємо ласощі вісімдесят хвилин. Не витягуємо виріб відразу ж, а даємо йому трохи постояти в чаші на столі і охолонути.
Сливовий пиріг на кефірі в мультиварці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для тіста розтираємо спочатку жовтки з цукровим піском, вводимо поле цього розтоплене масло селянське вершкове, вливаємо кефір, кидаємо щіпку ваніліну, розпушувач і просіваємо борошно. Усе ретельно вимішуємо віночком або міксером. Збиваємо окремо яєчні білки до пишної піни і вводимо її в тісто, акуратно і дбайливо вмішуючи.
Отримане тісто викладаємо в промаслений мультикастрюлю. Сливи споліскують проточною водою, поділяємо на дві частини і виймаємо кісточки. Викладаємо половинки плодів зверху на тісто і трохи притапливаем їх. Пристрій налаштовуємо на режим «Випічка» і готуємо пиріг протягом години.
Після охолодження отримуємо сливовий пиріг з чаші приладу за допомогою решітки для приготування на пару і можемо пробувати його, розрізавши на порції і за бажанням притрусивши цукровою пудрою.
Яблучно-сливовий пиріг в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку просіюємо в миску борошно, додаємо цукровий пісок, соду і розпушувач, кидаємо щіпку ваніліну і кориці і все перемішуємо ложкою. В іншій ємності трохи збиваємо яйце, після чого додаємо кисле молоко або йогурт, вливаємо олію рослинну без аромату і збиваємо рідкі складові тесту ще раз. Тепер додаємо до них суху суміш, приготовлену раніше, перемішуємо до розчинення всіх грудок і приступаємо до оформлення пирога.
Вимиті сливи позбавляємо від кісточок і нарізаємо часточками. Яблучка також дрібно шаткуємо, попередньо видаливши серцевину з насінням. Виливаємо трохи тіста в промаслений ємність мультиустройства, викладаємо велику частину фруктів і заливаємо рештою тіста. Зверху маємо інші скибочки слив і яблук, притрушиваем їх трохи цукром і вмикаємо мультиварку в режимі «Випічка» на п'ятдесят хвилин. По закінченні часу даємо виробу постояти в пристрої ще хвилин п'ятнадцять, після чого витягуємо на блюдо, даємо повністю охолонути перед подачею притрушиваем цукровою пудрою.
Пиріг зі сливовим варенням в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Сливовий пиріг в мультиварці можна приготувати не тільки зі свіжими сливами, але і зі сливовим варенням. Для цього м'яке вершкове масло перетираємо з цукровим піском, після чого додаємо яйце і збиваємо все гарненько. Тепер всипаємо борошно і швидко виробляємо заміс. Тісто має бути однорідним і м'яким, але не липнути до рук. Оформляємо з нього ком і поміщаємо його в пакеті в морозильну камеру хвилин на тридцять.
По закінченні часу дві третини тіста викладаємо в мультикастрюлю і розрівнюємо його по дну, формуючи бортики. Тепер зверху розподіляємо варення і покриваємо його скибочками з залишився тесту. Для цього відщипуємо по шматочку від мучного кома і викладаємо на солодку сливову масу.
Залишилося тільки дочекатися приготування пирога в мультиварці. Для цього налаштовуємо прилад на режим «Випічка» і готуємо ласощі вісімдесят хвилин. Не витягуємо виріб відразу ж, а даємо йому трохи постояти в чаші на столі і охолонути.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під
Пиріг з чорною смородиною
Шалено смачну завжди виходить домашня випічка, наповнена ягодами. Такі вироби радують і зовнішнім виглядом, і чудовим смаком. Спробуйте спекти
Ягідний пиріг в мультиварці
Ягідні пироги приваблюють багатьох господинь тим, що готувати їх нескладно, а результат завжди фантастичний. Спробуйте використовувати в цій справі
Пиріг з журавлиною в мультиварці
Сьогодні приготування домашньої випічки не являє собою нічого фантастичного, особливо якщо скористатися мультиварка. Пропонуємо цікаві рецепти
Сливовий пиріг - перевертиш
Будь-яка випічка з фруктовим наповненням - це завжди неймовірно смачно, а якщо це буде пиріг-перевертиш, то ласощі вийде ще і красивим. Пропонуємо
Сливовий пиріг
Якщо ви любите сливи і сливове варення, то можете приготувати з ними смачний сливовий пиріг. Він підійде і для простого чаювання, і для святкового