Грибна солянка з капустою

Грибна солянка з капустою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів оливкова олія, використовуйте його для пасерування товстих півкілець лука. Як тільки останні стануть прозорими, додайте до цибулевої засмажки пюрированные часникові зубчики, дочекайтеся, поки вони пустять аромат, а потім залийте вміст сковороди сумішшю томатної пасти з водою. Очистивши капусту від грубих зовнішніх листя, нашаткуйте голівку і додайте на сковороду. Прогрів нашатковані листя, їх можна доповнити шматочками грибів і солоного огірка. Збризніть овочі і гриби оцтом, зменшіть жар і томіть страва не менше 40 хвилин, поки всі смаки не змішаються, а інгредієнти не розм'якшаться. Якщо ви збираєтеся заготовляти грибну солянку з капустою для супу, то овочі можна обсмажити на витопленому жирі з-під бекону, так вони просочаться ароматом м'ясних копченостей і збережуть його до тих самих пір, поки ви не зважитеся взятися за варіння супу.
Як приготувати грибну солянку з капустою?
Якщо вам пощастило розжитися щедрим урожаєм білих грибів, то пустіть їх на заготівлю пари баночок солянки.
Інгредієнти:
Приготування
Очистіть капустяну головку від жорстких зовнішніх листя, а потім нашаткуйте. Очистіть білі гриби і наріжте їх довільно, але досить крупно. Подрібніть моркву і цибулю будь-яким зручним чином. Пюрируйте часник в ступі разом зі щедрою порцією морської солі, майораном і паприкою. Коли всі інгредієнти будуть підготовлені, налийте в жаровню краплю олії і, насамперед, підрум'яньте цибулю з морквою, потім додайте гриби, лавр і часник, а після того, як більша частина вийшла з білих грибів води випарується, покладіть капустяне листя. Томатну пасту ви можете розвести в парі склянок води або грибного бульйону, а потім отриманим розчином слід залити капусту і залишити тушкуватися на протязі півгодини.
Грибна солянка з квашеною капустою на зиму
Інгредієнти:

Приготування
Залийте гриби парою склянок гарячої води і залиште на всю ніч. На наступний день надлишки вологи відіжміть, але воду, в якій гриби настоювалися, не виливайте. Наріжте гриби і припустіть їх жаровні разом з цибулею на рослинному маслі. Збризніть все оцтом і додати нашатковані листя свіжої білокачанної капусти, упереміш з квашеною капустою. Залийте овочі розведеною у воді з-під грибів томатною пастою, додайте журавлину і щедро посоліть блюдо. Залиште грибну солянку з капустою тушкуватися на слабкому вогні близько години, а потім відразу ж розкладайте по стерильним банкам і закочуйте.
Рекомендуємо добрі рецепти

Солянка на зиму
Консервовану солянку використовують в якості заправки для супу або доповнення до гарніру. Основою для цієї заготовки можуть послужити овочі та гриби,

Солянка з грибами, з капустою на зиму
В кінці сезону консервації у більшості господинь полиці комори рясніють різноманітними заготовками. Пропонуємо кілька цікавих ідей, як закрити

Солянка з морської капусти
Солянка з морської капусти - незвичайне і поживне блюдо, яке можна подати до обіду або вечері. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих рецептів цього

Овочева солянка з грибами - рецепт
Солянка овочева - чудове ситне блюдо, яке сподобається всім, в тому числі і вегетаріанцям. Варіантів її створення з додаванням різних інгредієнтів

Грибна солянка на зиму
Грибна солянка, приготована на зиму, може виступати як самостійне блюдо або бути прекрасним гарніром до основних страв. Напевно у кожної господині є

Солянка овочева на зиму
Солянка овочева - це прекрасна заготівля на зиму. У холодну пору року її можна додавати в салати, супи, подавати з м'ясними та рибними стравами.