Пастрома з індички

Швидка пастрома з грудки індички
Універсальний рецепт з розряду «для ледачих і зайнятих».
Інгредієнти:
Приготування
Розчиняємо сіль в холодній воді. Розсіл повинен вийти дуже солоним, але не гірким. Вимочуємо в ньому индюшиную грудку 2 години. Після гострим довгим ножем робимо «кишеньки» і нашпиговиваем м'ясо часником. Якщо зубчики великі, розрізаємо навпіл. Паприку, перець і спеції змішуємо з олією. Обмазуємо цією кашкою м'ясо, викладаємо його назастеленний фольгою противний, і відправляємо в розігріту духовку до максимуму. Через 15 хвилин духовку вимикаємо і, не відкриваючи дверцята, даємо индюшке повністю охолонути. З цієї причини зручно робити пастрому з вечора і вранці отримати вже готовий продукт - до сніданку і на бутерброди, дітям до школи.
Чим ще хороший цей рецепт? В залежності від того, які ви виберете спеції, абсолютно змінюється смак индюшиной пастроми. Наприклад, паприка і трохи соусу барбекю додадуть їй легку копченость.
Пастрома з філе індички в медово-горіхового глазурі
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для глазурі:
Приготування
Філе індички розрізаємо в плоский цілісний пласт, злегка відбиваємо м'ясо.

Рекомендуємо добрі рецепти

Буженина з індички
Буженина - це смачне запечене м'ясо роблять в духовці, аерогрилі, мультиварки. По більшій частині її готують із свинини або яловичини. Але ми

Запечена індичка
Індичка - смачне дієтичне м'ясо, в якому міститься велика кількість заліза. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти різними способами в

Пастрома з свинини
Пастрома зі свинини - чудова заміна не надто корисною ковбаси чи шинки. Хочете приготувати її, щоб сім'я могла насолоджуватися смачними бутербродами

Індичка в пароварці
Дуже смачне і корисне блюдо індичка в пароварці. Готувати його можна по-різному, а тому ми підібрали відразу кілька рецептів, які здивують вас своєю

Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його

Пастрома з курячої грудки
Пастрома - це дуже ніжне страву, яке прийшло до нас з Молдавії. Воно готується з різного м'яса, але сьогодні ми поговоримо про курячої пастроме. Вона